מנדי המועמד

רולי10

New member
שירי יקרה...

גם אני היתי בחוג בית של מנדי ויצאתי מסונוורת כמוך... ראיתי שינוי,ראיתי תקווה ואת כל הדברים שאת רואה בעיניי רוחך... מנדי הוא איש כריזמתי וסוחף זה אין ספק... לצערי גם לגולברי יש את הלשון החלקלקה והיכולת לסחוף אחריו אנשים,הוא איש נחמד ונעים,כיף לשוחח עימו ואני בטוחה שהוא רוצה את טובת היישוב ועם כל זאת כל אחד מאיתנו רוצה לדאוג לעצמו ואת זה אל לנו לשכוח אני רוצה להאמין שזה האיש הנכון ואני עדיין מתלבטת... מנסה להתעורר מהעיוורון ולא לקנות מה שכל מוכר טוב יודע למכור. מנדי אכן מוכר תקווה של שינוי וחזון ענקי אבל... מיקי אקרמן דובר אמת!!! אני בודקת,שומעת,מתיעצת וכל יום מגלה יותר ויותר עובדות על מיקי אקרמן. נכון.... הוא לא חתיך כמו מנדי,הוא לא פוליטקאי ובטח שלא יודע למכור אבל לאיש אכפת,אכפת באמת מהיישוב ומהתושבים ואם תקראי פרוטוקולים ותכנסי קצת יותר לעומק תביני שמדובר באיש ישר לשם שינוי... לגבי מנדי? אני מתנדנדת למרות שבהחלט הסתנוורתי בחוג הבית שהיתי בו והיתי מחושה שהוא האיש... ככל שהזמן עובר ואני נכנסת יותר לענינים אני מתחילה לחשוב אחרת. אני יכולה לספר לך סיפורים רבים על אנשים שייצרו רושם מדהים של תקווה לחיים טובים יותר וכו' ולאחר תקופה האמת יצאה לאור... תתעוררי מהחלום יקירה... יש מציאות חג שמח רולי

שירי147

New member
מיקי או מנדי

אינני מסתכלת כלל על מראו החיצוני של האדם זה לא מעניני לנושא הפולטי אולי בדברים אחרים מה שמעניין אותי בעיקר זה מי יכול לנצח את הבחירות וזה לא מיקי כי נגד עובדות אין יכולת להתווכח והם- בוא נצא מנקודת הנחה שלמיקי יש כ-1000תומכים לראשות שזה נראה לי הסופר הפרזה זה רחוק מהתמיכה של מנדי בקדימה וצורן, קדימה כמעט כולה מלוכדת סביבו ודיברתי עם אין ספור חברים , אי לכך יש לתת את הכח למוביל הטוב וכבר הגענו למסקנה שמנדי לא פחות טוב ממיקי ושניהם מצוינים וטובים יותר מיתר המעומדים . ד'א אין פה עניין של סינוורים יש עתיד לישוב לנו ולילדנו ולדעתי הם כחלק מצוות זה יהיה חיובי מאוד ושינוי מרענן ומה שמיקי עשה בעבר אף אחד לא ישכח לו את הרע ואת הטוב . שירי

Master Stav

New member
שירי יקרה ...147

חשוב לציין שזו דעתך האישית ולא עובדות למרות שאת מתעלמת גם האי עובדות באתרו של מנדי גם אני משוחח אם אין ספור אנשים בצורן וקדימה מידי יום ...יעיד על כך חשבון הטלפון שלי ושלא נדבר על הרחובות החדשים שהכרתי בצורן ובקדימה על מגיוון השכונות שלנו .....וההתרשמות שלי שונה לחלוטין משלך ... אני מאמין שמנדי יכנס למועצה וחבל לי שמספר 2 שלו לשעבר יהונתן לא ....אבל ראש מועצה ... התעוררי והריחי את הקפה ....אין מצב ....

Master Stav

New member
מה לגבי דיוק בעובדות ?

חינוך מתחיל בדיוק בעובדות והקניית ערכי אמת באתר הבית שלכם יש אי דיוק מהותי לגבי אותו מכון בו מתפאר המועמד שלך מכון מנדל אותרתי וסומנתי ....האלו ....?

GIDIB53

New member
האם ניתן לקבל נתונים?

שירי כמי סומן ולמנהיגות כבר מגיל צעיר, ולמי שהחינוך הוא בראש מעייניו, וכמי שדוגל בשקיפות וביושר, צריך להביא לציבור קבלות ולא רק כריזמה האם ניתן לקבל נתונים המעידים על מספר התלמידים בבית הספר שמנדי מנהל (עלה, ירד, נשירה....) במהלך תקןפת ניהולו, האם ניתן לקבל מספרים ואחוזים על הזכאים לבגרות שם ? אלו הם חלק מהנתונים שראוי להביא בפני הציבור על מנת שיוכל להיווכח ברקעו של המנהל אגב, דדברים דומים, כלומר נתונים על הצלחות בניהול החברה שהוא עמד בראש, אני מצפה לקבל מאבי קולמן

למעלה