ממ שאלה..

זה בדיוק העיניין!

שאין לי נקודה ואני לא מנסה לוכיח כלום. אתה מנסה להדביק לי תוית שלא שייכת לי כלל. זה העיניין מלכתחילה, אתם חושבים שאני מנסה להוביל משהו, לשנות משהו, להתסיס, לבזות וכו' וכו'... אני ממש לא מנסה להגיע לשום מקום. בסך הכל אני מפנה אנשים מידי פעם לרישמי בכדי שיקבלו פירוט מדוייק ואמין לשאלותיהם, אם זה לא לגיטימי אז אין לי מושג מה פירוש המילה בכלל. הרי אנחנו פה לתת מענה לשאול הלא כן? אני בסך הכל מפנה לרישמי בכדי שהשואל יקבל התרשמות נוספת ו/או אפילו קרובה יותר למציאות. בכל מקרה, סילפתם את הכוונות שלי ואת דברי, זה בסדר, זה קורה המון ברשת, מה לעשות שהמדיה הזאת נטולת אמוציות לחלוטין (מזל שלפחות יש את הסמיילים). אגב, לא ראיתי אתכם כל כך זועמים לקבל עידכונים על הופעות וכדומה. אני חושב שבסך הכל כמה וכמה דברים כאן הוצאו מהקשרם ומכוונתם האמיתית. אם יש להם עוד האשמה להטיח בי אתם מוזמנים:) יום טוב :)

אשף

New member
אז זה לא העניין שאני התכוונתי אליו

אני לא מדביק לך כלום. ההגנה שלך על הפורום הרשמי היא מגוכחת "הם אנשים נפלאים, באמת !" יפה שאתה אחד מהם, אבל אחד זה לא מדד, וכאן כבר היו שלושה אנשים שחוו את אותו מפגש נפלא עם חברי הפורום הרשמי. יכול להיות שזה רק הם, אבל זה גם אומר קצת משהו על הרשמי. את זה סגרנו ? יופי. הלאה, אין לי ולאף אחד בעיה שיעדכנו מהרשמי, להיפך, זה טוב. והטענות לקרדיטים ד"א, צריכות לבוא מהרשמי. ולסיום, ההערה שלך לרוני לא הייתה לעניין.

ex5

New member
כשהמקורות לקוחים מהמקור...

לא ראיתי שבמידע שאתם לוקחים יומם וליל מהפורום הרשמי מופיע איזשהו קרדיט לפורום הרשמי.

המממ

New member
../images/Emo41.gifהסיבה שיואב הפנה לפורום שלנו:../images/Emo41.gif

בא מישהו ושואל שאלה בפורום הזה. האינטרס שלנו כפורום ושל יואב כמנהל, הוא לשמור את הגולש הזה איתנו, לגרום לכך שיהיה לנו עוד חבר בפורום (שלא לדבר על זה שבתור מנהל בתפוז מן הסתם הוא רוצה לשמור את הגולשים באתר). אנחנו רוצים עוד חברי פורום, הרי על זה אנחנו בנויים. לכן יואב הפנה למאמרים ולמידע שנמצא בפורום שלנו. אתה כמובן יכול להמליץ על ביקור בפורום הרשמי ונשמח אם תעשה זאת, אבל לקבוע שזה "יותר טוב" זה כבר סיפור אחר. אנחנו לא רוצים להגיד לגולשים "יש תשובה בפורום אחר. תלכו לשם כי שם הכי טוב" מכיוון שזה לא נכון. באותה מידה שהגולש הגיע לפורום בתפוז הוא יכול היה להגיע לפורום הרשמי. ומה היה קורה אם מישהו משם היה מפנה לפה וגם טוען שפה התשובה נכונה יותר? תחשוב על זה ככה: איך היית מרגיש אז? ואני סיימתי לנאום, אני חושבת.

neta16

New member
מממ אז ככה

נראה לי שאני צריכה להגיד בעקיפין סליחה? חחחח יצרתי ת'רד קצת עגום
בכל מקרה....ממ גמני כותבת ברישמי ....לא ממש כותבת מסתכלת קוראת אוהבת לראות אנשים שם וגם אני אוהבת לראות אנשים פה (למרות שאני חדשה) וזה נכון באמת יש להם שמה את החבורה שלהם וזה אחלה ואני בטוחה שאם אני יום אחד אציג את עצמי לא יתנהגו אליי בחוסר כבוד או שיתעלמו ממני. בכל מקרה סליחה על מה שקרה פה
יום טוב לכולם. -נטע-

התגובה שלי

הדיון הזה גלש יותר מדי ונטע אם מישהו צריך לבקש סליחה זה אנחנו ממך ולא את מאיתנו. אני רוצה לענות לאוהד בקשר לתגובה האורגינלית שלו. לא נראה לי שברי הגיב לכל הודעה שנכתבה בפורום הרשמי, חוץ מזה לדעתי אפשר לראות במגוון הדעות שהועלו בנוגע לשיר רעש לבן ניתוח מצוין של השיר. בעיקר אני חושב שכדאי להכתיר את הפינה "למה התכוון הברי" בתור פינת הדגל של הפורום, זאת הפינה שבה חברי הפורום הכי מצטיינים. הניתוחים של כל שיר מאוד מעמיקים אפילו אם זה שיר פשוט שלא בעיה לנתח הם מוציאים ממנו את המיטב, לכן לדעתי כל מי שלא הסתכל שווה מאוד להעיף מבט, אני חושב שזה יכול להיות מקור יותר טוב ממאמרים שכתבו אנשים אחרים בפורום הרשמי. כבודו של הפורום הרשמי במקומו מונח, זה נכון שהם יודעים הרבה יותר מאיתנו והם יודעים ראשונים כי הם "הכי קרובים לברי" אבל זה לא אומר שהם פורום יותר טוב מאיתנו, וזה לא אומר שמי שאוהב את ברי ומתעניין בדברים הקשורים לברי חייב דווקא ללכת לשם. למשל בפורום שלנו יש מגוון פינות הרבה הרבה יותר רחב ממגוון הפינות שם. הפורום שלנו הוא אחד הפורומים עם מאגר הקישורים והמאמרים הכי גדול בתפוז. בקשר ל"כמה אתה יודע" אני גם לא הייתי שולח את כולם לרשמי. הפעם הראשונה שביקרתי בפורום הרשמי הייתה קצת לפני שהתמנתי למנהל. וכשהצטרפתי לפורום פה הידע שלי בברי הסתכם בשני אלבומים של פורטיסחרוף וכמה להיטים שלו, ובחצי שנה שהייתי פה למדתי המון על ברי והוא הפך להיות האומן האהוב עלי. רק כדי להראות לכם שלא צריך להיות חבר בפורום הרשמי כדי להיות "מעריץ" שלו.

אוי

אולי כבר תפסיקו לבלבל ת'מוח על הרישמי? בסך הכל הפנתי אותה לרישמי שתחפש תרד מסויים כי יש שם תרד נפלר שמדבר על הנושא! זה הכל! כל אחד בא וזורק סיסמאות לאוויר, נכנס למגננה/התקפה, מבזה, משמיץ, די! רדו מזה כבר. הפנתי אותה לרישמי בעיניין ספציפי ולא ביקשתי ממנה להצתרף לרישמי! ויואב, אם כבר נכנסנו לסטטיסטיקות ולמספרים אז רק שתהיה בעיניינים, הרישמי פועל משהו כמו שלוש שנים, נראה לך שבחצי שנה אפשר להדביק את החומר? יש לך מושג כמה דפים נכתבו שם? (יש לציין שזאת הפעם הראשונה שאני "מגן" כלשונכם על הרישמי) או שבקיצור אם לא נאה לכם אני יכול פשוט להתאדות מפה.

אוהד

אף אחד לא רוצה שתתאדה מפה ואף אחד(או אני לפחות) לא תקף את הרשמי. אני חושב שהפורום הזה עושה עבודה מצוינת ואני גם יודע שאפשר לשאוב ממנו ידע בכמות עצומה. אני יודע שהפנת אותה לרשמי בעניין הנ"ל ואין לי שום בעייה עם זה, אבל כשאני הצעתי לה לבדוק אצלנו אתה ישר תקפת את הפורום ואמרת שהדעה בפורום הרשמי היא יותר נכונה. אז יכול להיות שזה יותר נכון ויכול להיות שזה יותר נכון. אני רק חושב שבפורום הזה הדעות של האנשים בפינת הניתוחים הם דעות מאוד מעניינות שכדאי מאודמ אוד להציץ בהם. מצטער אם לא הבנת אותי לא נכון.

Minimal Affair

New member
אני דווקא לא השמצתי.

לא אמרתי שהפורום שלכם חרא והכל. יש אפילו מובנים שהוא יותר מהפורום הזה (מידע וכו') פשוט אמרתי מעט עובדות, שאולי גם הן לא נכונות, לא התכוונתי לפגוע באף אחד (וגם לא בך) פשוט שמתי לב מדי פעם למעגל הדי הדוק של חברי הפורום שלכם שם, בהופעות, וכו'. יומטוב.

israel1986

New member
אף אחד לא רוצה שתתאדה מפה.

כמו שכתבתי בתגובה אחרת בשרשור הזה, אני אישית לא רואה בעיה עם הפנייה לרשמי, אבל אני חושב שאתה יכול להבין למה יש אנשים שזה כן מפריע להם... בכל מקרה, מה שהיה היה וזהו, לא צריך לעשות מזה מלחמה.

ex5

New member
ברור שלא צריך

כל מי שאוהב את המוסיקה מבורך. אבל אם היית באתר הרשמי ולא למדת כלום, זה רק בגלל שאתה עצלן. באתר הרשמי מופיעים כל האלבומים והפרויקטים שברי הוציא, יש קליפים, אפשר לשמוע את כל השירים. הרעיון של פורום "מעריצים" לא רשמי נראה לי קצת מטופש במדינה קטנה כמו שלנו.

אוקיי

גם אתה לא הבנת אותי נכון. לא אמרתי שהייתי בפורום הרשמי ולא למדתי כלום, אלא בדיוק את ההפך, כל מה שלמדתי לא למדתי מהפורום הרשמי. הפורום עצמו מעולה, כל האתר הרשמי מעולה. מה שניסיתי להגיד היה שאפשר גם ללמוד יפה מאוד מהפורום שלנו.

איש24

New member
כמה שאני אוהב אנשים כמוך...

בא מישהו חדש לפורום,לא מציג את עצמו,לא טורח אפילו לאמר שלום ומייד תוקף-כל מי שביקר בפורום הרישמי ולא למד משהו חדש עצלן-חשבת אולי על האפשרות שמישהו ביקר שם ופשוט לא חידשת\ם כלום? או שלא יכול להיות בגלל שאתם כ"כ מעודכנים שם ואתם מכירים את ברי ומדברים איתו כל יום על כוס קפה? והרעיון הבאמת גדול שלך-במדינה קטנה כמו שלנו לא צריך ריבוי דעות-מספיק דעה אחת שתתאים לכולם,כי במילא אין במדינה שלנו מקום לעוד דיעות...פשוט נפלא,ואני ממש מתאפק לא להשוות את מה שאתה אומר לאידיאולוגיות מסוימות... ועוד דבר אחד אחרון-אם אתה רוצה להשמיץ,מספיקה הודעה אחת,לא חייבים 3 כאלו... אני באמת חושב שהשרשור הזה יצא מכל פרופורציה,ומי שנמצא בפורום הזה מספיק זמן יודע שאני כאן מהיום הראשון,ובכל זאת כמעט ולא כותב,אז אם הגבתי כל כך הרבה ובכזאת אריכות כנראה שהדבר באמת הפריע לי. אי לכך ובהתאם לזאת,אני מודיע רישמית שזאת ההודעה האחרונה שלי בנושא-ממש אין לי כח להמשיך לדוש בזה,מה גם שכנראה ששום דבר לא יצא מזה.. שיהיה רק טוב לכולנו.

ex5

New member
חלק ממה שנכתב היה בהומור

כתשובה דבילית להאשמה דבילית. וכן, מי שהיה באתר הרשמי, וטרח לסייר בו גם מעבר לפורום, למד דברים על ברי שהוא לא חלם שהוא ילמד. איפה יש את כל השירים להשמעה? איפה יש אוסף כתבות כזה? ברור שאפשר ללמוד גם מהפורום הזה. אבל נתקלתי פה ביותר מידי מקרים של מידע שנלקח מהפורום הרשמי ולא היה שום קרדיט. יש תמיד מקום לעוד דעות. אבל לא מדובר פה בדעה שונה. לא מדובר באומן כזה מול אומן אחר. יש מקום לכולם בפורום הרשמי, וזה מיותר לדעתי ליצור "מחנות".

למעלה