ממ שאלה..

המממ

New member
אף אחד לא יוצר מחנות...

אני לא מבינה מאיפה התחילה היריבות הזאת בין הפורומים בכל מקרה. בשני הפורומים אוהבים את ברי ומעריכים את היצירה שלו מאוד. לאף פורום אין בעלות על ברי, אין פורום שחבריו "מעריצים" את ברי יותר. בסה"כ שני הפורומים התכנסו בגלל אותה סיבה. יש לנו אותו טעם במוזיקה, יש לנו דברים במשותף. הרבה אנשים אוהבים את ברי ולכל בנאדם מתאימה דינמיקה אחרת של פורום. יש אנשים שהחברה ברשמי מתאימה להם ויש אנשים שאוהבים את איך שהפורום מתנהל פה. זה בכלל דבר טוב שיש שני פורומים כי ככה כל אחד שאוהב את המוזיקה של ברי יכול למצוא מקום שהוא מתחבר אליו כדי לבטא את עצמו. יש אנשים ששני המקומות מתאימים להם! מבחינתי זה מעולה. תבדילו בין האתר הרשמי לפורום הרשמי. באתר אכן ניתן ללמוד המון ולהקשיב לכל השירים. אמנם הפורום הרשמי נמצא באתר, אבל לא הפורום הוא זה שמציע את המידע עצמו. הפורום הוא העניין החברתי יותר. ברור שנותן גם מידע וביקורות, אבל תסכימו איתי שזה יותר הפן החברתי. ולכל אחד מתאימה חברה אחרת. אז טוב שיש אפשרות לבחור. גם הפורום שלנו טוב וגם הפורום הרשמי, בכל אחד כותבים אנשים חביבים (עם טעם מוזיקלי משובח, אם יורשה לי לציין). פה מנתחים שירים ושם מנתחים שירים ולאף אחד אין מונופול על "למה התכוון המשורר". שם נותנים ביקורות על הופעות וגם פה, ובשני הפורומים הביקורות מעניינות, מרגשות, מצחיקות ונותנות חשק לראות הופעה... אני אישית בחרתי את הפורום הזה מכיוון שאני מאוד אוהבת את כל העניין של פינות ומשחקים (נו, אני באה מפורום משחקי שירים, אפשר להבין...
) וגם בגלל שהממשק של תפוז נוח לי ואני במילא גולשת פה בפורומים בלי סוף. כמובן שגם האנשים הם נחמדים, אז כיף לי פה. כל אחד מוצא את המקום שהוא מרגיש בו בנוח- וזה מה שחשוב. עזבו את היריבות חסרת הבסיס הזאת בצד, אנחנו לא אויבים, אנחנו אפילו "פורומים אחים"... "אז מה נעשה עם הכעס הזה?" אני חושבת שהוא ממש מיותר, אין סיבה לוויכוח הזה... זהו... לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

ex5

New member
האמת שהפורום הזה לא נפתח מסיבות

כשרות. ומכיוון שאנחנו בכל זאת בתפוז, אני מעדיף שלא להרחיב על זה את הדיבור.

ex5

New member
הסיבות לא היו הכי כשרות

גם מצד תפוז וגם מצד מי שפתח את הפורום. היה איזשהו רצון ליצור קבוצה מגבילה "בהנהגה" אחרת. אבל בואו תסבירו לי דבר אחר. בשביל מה האתר? אז תבואו ותגידו שזה אתר לפורום. בדיסקוגרפיה יש דיסקים שיצאו על ידי חברי הפורום? בביוגרפיה נראה את הביוגרפיה של מנהלי הפורום? ראשי הפורום הזה הולכים ומקימים בעצם אתר מעריצים לא רישמי, שיהיה אמור להתחרות, בסופו של דבר, מול האתר הרישמי.

אתה לא מקשיב וזה מעצבן אותי

אף אחד לא פתח את האתר הזה כדי להתחרות במישהו. הוא נפתח על ידי אנשים שנמצאים בפורומים של תפוז ואוהבים את ברי וחשבו שהעולם יהיה יותר טוב אם יהיה גם פורום של ברי בין כל הפורומים. אף אחד לא בא להתחרות באף אחד אחר. בקשר לאתר הפורום, האתר הוקם לפני כשנה והוא ישתפץ בקרוב. אני לא מבין מה הבעיה שלך עדיין, אם מישהו אוהב את ברי ויודע להקים אתרים למשל, אסור לו להקים אתר לברי רק כי יש אתר רשמי? לא! לפני שאתה עונה לי אני מבקש ממך לקרוא ולהפנים, לי נמאס כבר מהדיון הזה.

ex5

New member
בטח שנמאס לך מהדיון הזה

אתה במצב מאוד לא נוח. הנה כולם אומרים שאין מחנות וכולם יודעים שיש אתר רשמי, ויודעים שמשם מגיע המידע. ואז פתאום מתברר שיש גם אתר, שהוא כביכול "לפורום" אבל הוא פשוט אתר פיראטי של ברי סחרוף. בשביל מה צריך עוד אתר? כדי שאנשים יוכלו לקרוא אצלכם את הביוגרפיה והדיסקוגרפיה של ברי שלקחתם מהאתר הראשי, או ממומה או מכל מקום אחר. תאמין לי שאני יודע מה היו השיקולים של הנהלת הקהילות בתפוז לפתוח את הפורום הזה, ואני יודע גם שהסיבה לכך לא הייתה טובת הגולשים. אין לי כזאת בעיה עם העובדה שפתחתם פורום מעריצים (וזה ההבדל בין הפורום כאן לבין הרשמי). אבל לפתוח אתר נוסף לברי? זה כבר הופך אתכם (לפי הדברים שכתבתם כאן) לצבועים. אבל אני לא בטוח שזה כלום. אני לא בטוח שכל הפורום רצה את האתר...יש לי הרגשה שזה יותר גחמה של מנהל הפורום...אתה? הרבה אנשים יודעים להקים אתרים. בטוח שיותר יפים מהאתר שאתם מנסים להרים, ובטוח שעם יותר שטח על השרת ממה שנותנים לכם בתפוז. זה אומר שיש מיליון אתרים לברי? לא. היה את כמה יוסי שפחות או יותר הפסיק לפעול כשהרשמי תפס תאוצה. היו עוד כמה ניסיון להקים אתר, אבל כום נעשו בדרכים רישמיות על מנת להלחליף באמת את הרישמי.

T S F1

New member
נשבר לי כבר מהדיון הזה!

לגבי האתר של הפורום הזה- הוא לא בא להחליף את הרישמי.. חוץ מזה יואב לא הקים את האתר, הוא הפך להיות מנהל לפני חודשים ספורים. חוץ מזה, אני לא חושבת שהפורום הוא מקום לנהל בו את כל הויכוחים האלה! עד כמה שזכור לי, בתפוז יש דבר כזה שנקרא מסרים.. זה ממש מגניב.. כמו אימייל כזה... אני מציאה לכם לשמור את הויכוחים שלכם למסרים כי הת'רד הזה ממש מתחיל להציק.. אז מי שחושב כמוני שפשוט יפסיק להגיב!

ex5

New member
כן..את צודקת>

אני מקווה אפילו שתשארי פה. ורק פה.

ex5

New member
ולעניין האתר

אני מבין *טיפה* בפורומים, וזה לגיטימי שיהיה אתר לפורום. אבל אתר לפורום צריך לעסוק בפורום, ולא בברי. ברור שהשם שלו יופיע משם מידי (או כל דקה), אבל זה לא צריך הנושא הישיר. הנושא הישיר של הפורום צריך להיות הפורום וחבריו.

israel1986

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם כל מילה..

למרות שאני בכלל לא חושב שהפנייה לת'רד מסויים בפורום הרשמי זה דבר כל כך נורא... ברור שהרעיון של הפורום הוא גם ליצור כאן מין מאגר מידע, אבל אם באמת יש שאלה מסויימת שיש לה תשובה ברורה ברשמי ואין אותה פה, אני לא רואה שום בעיה בלהפנות אנשים לשם. כמובן שהיה יותר טוב אם היו נותנים קישור מדוייק ולא רק אומרים סתם "לך לחפש ברשמי...". בנוסף, מה לעשות שהפורום הרשמי, בלי קשר לאיכות שלו, הוא באמת "רשמי", מה שאומר שיש להם קצת יותר קשר לברי באופן טבעי, ולכן סביר מאוד שידעו שם דברים שלא יודעים כאן.

T S F1

New member
יואב.. תקשיב..

אף אחד לא אמר שהפורום הזה לא טוב... עובדה! כי גם אני גן אוהד ויש עוד כמה מהרישמי שבאים וטורחים פה.. ולא רק כדי לעדכן אתכם לגבי הופעות חדשות! עכשיו, בואו נפסיק לדון על הנושא הזה, כי הוא מפרק את הפורום ל2 חלקים וזה ממש לא מוצא חן בעיני.

neta16

New member
ממממ

ואיך זה מתקשר לרעש לבן של ברי כל המריבה הזאתי? טוב טוב סתם.. הבנתי אני אלך קצת לרישמי וקצת לפה תודה לכולםםםםםםםםםםםםםם לאב יו אול גם ת'רישמי וגם את תפוז שניכם מעוליםםםםם. -נטע-

סוף לדיון הזה!

אין לי כבר כוח, הריב פה הוא על שום דבר. אני רוצה לסכם את העניין:
הפורום הרשמי הוא לא פורום גרוע, אף אחד לא חושב ככה. כל האנשים שבאו "להגן" על הפורום הרשמי לא מגינים עליו כי אין ממה. אף אחד לא תוקף את הפורום הרשמי כי אנחנו כולנו יודעים שזה פורום מצוין. מה שאני ניסיתי להגיד שפתח למעשה את כל המאבק היה שגם הפורום הזה הוא פורום לא רע בכלל ושגם ממנו אפשר ללמוד המון. אין פה שום מחנות ואני מקווה שדיון כזה לא יקום יותר. אני מבין את איש24 ואת התגובה שלו להפניות של אוהד לפורום הרשמי. מצד שני אני גם מבין את אוהד וידידיו שחושבים שהוא תקף את הפורום הזה ואמר שהוא לא פורום טוב. הייתה כאן אי הבנה, אין כאן 2 מחנות בעד ונגד, כולנו אוהבים את ברי וכולנו רוצים לדעת עליו כמה שיותר, זה מה שמאחד את כולנו, ואני חושב שגם הם וגם אנחנו יכולים ללמד אחד את השני המון, הרי זאת המטרה של פורום אחרי הכל. הדיון הזה סגור, אני מקווה שהבנתם, אם יש שאלות, תגיבו

אני רק לא הבנתי...

איך ריב אישי הפך לריב בין 2 פורום? פילוגים? מחנות? מאיפה כל זה הגיע?

T S F1

New member
אוהד.. בבקשה.. עזוב את זה

תשאל אותו במסרים או משו.. אבל אל תעלו יותר את הנושא הזה..

למעלה