E eMiFrEaK New member 20/8/04 #62 קיריל?! ../images/Emo4.gif בזה הרגע הגעתי למסקנה שאתה אמור להיות מקום ראשון בקטגוריה של ההודעות הכי לא קשורות!!! מזל"ט!
קיריל?! ../images/Emo4.gif בזה הרגע הגעתי למסקנה שאתה אמור להיות מקום ראשון בקטגוריה של ההודעות הכי לא קשורות!!! מזל"ט!
V vk3 New member 20/8/04 #63 למה ../images/Emo35.gif מה כבר אמרתי ../images/Emo12.gif ../images/Emo35.gif
V vk3 New member 20/8/04 #67 נווווווווו... זו גם מחלה הרי... לא שהיא קשורה למחלת הנשיקה, פשוט חשבתי שתוכלו להרחיב על זה גם... סליחה שאני חיי
נווווווווו... זו גם מחלה הרי... לא שהיא קשורה למחלת הנשיקה, פשוט חשבתי שתוכלו להרחיב על זה גם... סליחה שאני חיי
B bariska New member 20/8/04 #68 מנדבושקס אחרי קיום יחסים עם בנאדם לא נקי אפשר לקבל את זה זה די מגרד נראה לי.. עיזבו אני סתם טמבל
J Janem New member 20/8/04 #69 hhhhhhhhhhhhhh mandavochkes ze kinim zairot she mistovevot sham lemata mekablim et ze beikar me zonot...I tirau et eskimo limon ze seret teuda hashuv
hhhhhhhhhhhhhh mandavochkes ze kinim zairot she mistovevot sham lemata mekablim et ze beikar me zonot...I tirau et eskimo limon ze seret teuda hashuv