ממ אוקיי

ממ אוקיי

אז אני רואה שהצטרפו חדשושים... ממ כיוון שאנחנו לא מכירים מספיק טוף [או שכן, רק אל תכעסו\תגדפו\תקללו\תקטלו אותי] אני חושבת שאפשר לתת הכרות קצרה על כל אחד ואחד מאיתנו .. אז נעשה את זה נחמד כזה: שם: מקום מגורים: גיל: מספר אייסיקיו: אייקון מועדף [חייי... שימו תאייקון המועדף עליכם] שיר אהוב של היהודים: הופעה שקרה לי בה משו מעניין: [אם הייתי בהופעה] ואפשר להוסיף תמונית מצחיקה שלכם, או של כל דבר.. או בכלל , תמונית
באהבה
אורצ´י פורצ´י שלכם..

DEATHRUCTION

New member
...............

שם: אני- גלעד אנטלר מקום מגורים: ב"ש מספר אי סי קיו: 165657369 איקון מעודף:
שיר של היהודים: "מחפש תשובה"+"עוד ארון אחד" הופעה שקרה לי בה משהו מעניין: 1) היהודים מסיימים תמיד עם ג´קי אבל בהופעה האחרונה הם סימו מישום מה עם עו ארון אחד- מוזר+ טמועה.... 2) לא יכולנו להיכנס להופעה אחת של היהודים בב"ש שהייתה ברחבה של האוניברסטיה.. אז מכרנו את הכרטיסים והלכנו לבניין סמוך ועלינו לגג והיו שם שוטרים ואמרנו להם שאנחנו ממיתר והם הכירו אנשים ממיתר אז הם נתנו לנו לעלות ולראות את ההופעה.......

Superunknown1

New member
___

שם: שחר בן-ישי מגורים: זכרון יעקב איסיקיו: לא משנה.. אייקון מועדף:
שיר של היהודים: פעמון מלחמה, ליפול, oh lord, עוד ארון אחד, באוויר, הבלוז. אבל השיר הכי הכי- מקום אחר.
משהו מעניין שקרה לי בהופעה...? נראה לי שגם אצלי, בהופעה בסיטי הול בחיפה, הם סיימו עם עוד ארון אחד במקום עם ג´קי. הופעה השנייה שהייתי בה, בגן שמואל, הייתה ענקית. משהו מוזר? אממ.. אייס קפה ב-15 שקל!

Gio inc

New member
אני

שם : גיו סורקין עיר מגורים : גבעת-זאב גיל : 16 הופעה שקרה בה משהו מעניין: באומן 17, בקיץ, אני וחבר שלי עלינו לבמה וסחבנו את "הסונג ליסט" משם.

Gio inc

New member
המשך...

שיר אהוב של היהודים: פעמון מלחמה, מחפש תשובה, גניבה אייקון אהוב:

Superunknown1

New member
שאלה:

הפוסטר שעומד מאחוריך, בטורקיז-כחול.. הוא של רייג´ אגינסט דה מאשין?

לילילי אני עוד לא כתבתי על עצמי

אז תכירו גם אותי , מה יש
שם : אור[צ´י] מקום מגורים : כפר יונה גיל : 13 וחצי בערך מס´ אייסיק : 176276107 אייקון מועדף :
שיר אהוב : בואו נסכם הכל ב-גניבה, עידן האלוהים, ג´קי. הופעה שקרה לי בה משו מעניין : ממ בהופעה בויתקין בשיר אלה .. חטפתי בוקס ענק לעין [ונשאר לי פנס לשבוע וחצי ] וגם נפלתי לריצפה ואז כשהאיש הנחמד הקים אותי, השומר מיד רץ לשם ושאל "קרה לך משו? קרה לך משו?" במבטא רוסי מודאג לגמרי ואמרתי "לא לא אני בסדר" והייתי לגמרי מסטולה ואז השומר הביא לי סטירה קטנה כזאת כדי לראות אם אני באמת בסדר ואז הוא הלך וקנה לי פאנטה והכריח אותי לשתות אותה ואחר כך הוא קנה לי סטיקלייט לפה .. וחברה שלי ואני היינו בשוק .. חח שומר נחמד... והנה תמונית שלייייי אחרי שעשיתי אאאפצ´י!

Heavy Thought

New member
את מכפר יונה?

נורא קרוב אליי
בכל אופן... שם: מור. מקום מגורים: בין כפר יונה לכפר סבא, באמצע.
שיר אהוב: ג´קי ולפעמים. צמצמתי
הופעה שקרה לי בה משהו מעניין: לא הייתי! הייתי אמורה להיות בויתקין, אבל בדיוק באותו היום בת דודה שלי החליטה שבא לה לעשות בת מצווה... איזה מבאסת.
זהו? זהו.

RiNaTiT

New member
אפילו שכבר....

עשינו את זה כמה פעמים שירשורי היכרות... כזה לא היה....!!!! אז ככה: שם:רינת מקום מגורים:אשדוד גיל:16 וחצי (כן כן ...אני יודעת שאני אחת מזיקני הפורום אבל...זה שווה..!!
) אייסיקיו:165387760 אייקון מועדף:
שיר אהוב:קח אותי, והמאה העשרים הופעה שקרה לי בה משהו מעניין:אני וחברה שלי צעקנו לאורית באמצע ההופעה בין שיר לשיר ברוק עצמאות 2002, " אורית איזה כוסית" וידיד שלי צעק לה, אורית תעשי לי ילד והיא היסכלה עלינו כזה וחייכה איזה מאגניב זה היה..!!

Heavy Thought

New member
סך הכל בת 16 וחצי

אפשר לחשוב כמה "זקנה" את... יש אנשים יותר גדולים ממך בפורום. לא אני, כי אני לא. אבל יש.

rainbowgirl

New member
בלע

שם:קורל מקום מגורים:באר שבע גיל:13 וחצי מספר אייסיקיו:177767045 אייקון מועדף:
שיר אהוב של היהודים:כולמ....אבל הכי הכי ג´קי

S h i R l e y

New member
גם אני רוצה!!

שם : שירלי מקום מגורים : אילת מספר אייסיקיו : 93935078 אייקון מועדף :
/
שיר אהוב של היהודים : פיוטה, עידן האלוהים ופעמון מלחמה הופעה שקרה לי משו מוזר : בהופעה בפורום בבאר שבע בקבוק מים אחרי ההופעה עלה 12 שקל ואני קניתי 5 אחרי שמצאתי שטר של מאה שקל על הרצפה... החיים חייכו אליי באותו יום
ושמתי גם תמונית שהכנתי כרגע כשהיה לי נורא משעמם אז תתחשבו! אבל אם בא לכם אז כולכם תכינו כאלה ואז אני לא ארגיש כל כך טיפשה! תודה מראש!

RiNaTiT

New member
סתם אני אומרת...

שאני זקנה כי אני הכי גדולה מכולם פה...ניראה לי... חחחחח
וזאת התמונה שהכי משקפת אותי שמצאתי....
"כמה את יפה..ככה את טיפשה.."
Rinat

למעלה