ממ אוקיי

וולקאםםםםםם

קבלייי
!

בובובו.. לילה טופ

ני עכשיו מדברת עם הליטאיתי שילי
רונייייייייי חיחיח היא שוכבת במיטה.. ומזריקה חיחי סתתם נימ אזזז שם: נופ גיל:15 עודד מעט אייסי: 161897119 אייקון מעודף: |נימ נימ| שיר מועדףףף: מממפ נראה לי טיפה בים.. לעוף המאה העשרים אלה.. ו... תענה לי משהו שקרה לי בהופעה: האעה מיששתי לסטרול.. ממפ איך נגיד.. מקומות אישים
והבנאדם התלהב.. ו... לא דעת לא זוכר תמונה.. נימ ני ואינגה וכרובית... ני עם השיער השחור :)

אמ....בלא?

טופע שרוטה......וזאת עובדההה.... אמממ..עכשיו לתגובות שלייי...
מוכנים לזה? תיתכוננו טוב טוב... והנה זה באאאאאא 1.אמממ...ליתאית....ואז מה אם אני מזריקה...אז מה רע בקצת ליברוח? שום דבררררררר... 2.סופפפ סופ את מודה בזה שאת עוד לא(
) בת 15... 3.אייקון...קואק...דודע בוגדת!... 4.ובהופעה...דודע מיטרים של באס זה לא דבר כולכך אישי..
ו....... 5.תמיד דופקים את השחורים (תרתי משמע..
)... בלא בלא... זהו לבנתיים... אנשימים...קואק ענקיי לכווווווולכם!... ניראה אותכם כבר בת"א.... ו..מי שבא להופעה של אביב בע-שדוד.... גם שם..:)) בהביי ולילה טופ

תורי!!!

שם: מריה מקום מגורים: נתניה גיל:13 מספר אייסיקיו:165179376 אייקון מועדף:אחרי החלטות קשות זה זה:
שיר אהוב של היהודים: וואי יש הרבה... ממ.. סמי חופשי(השיר שממנו הכרתי את היהודים..), טיפה בים, הבלוז, פעמון מלחמה, father, ho lord, המאה העשרים(חסכתי
) הופעה שקרה לי בה משו מעניין: לא היתי בהופעה עדיין אבל אני אסע לראשונה שלי בתל אביב -יפו

למעלה