ממ אוקיי

איזה תמונה מגניבה~!~~~

את יכולה לפרסם את התמונה של העטיפות של פינד פוליד ביותר גדול??? 10x anyway!

S h i R l e y

New member
בבקשה!

הבנתי שיש את זה ביותר גדול אפילו אז אני יחפש וישים פה אם אני אמצא...

MY TURN...|אבטיח|

שם: רווווווווני..
מקום מגורים: באר טוביה...מושב איפשהו בסביבת אשדוד\קרית מלאכי... מספר איסיקיו: 149784940 אייקון מועדף:
שיר מועדף של היהודים: אמממממ...אנלא דעת..ניראה לי אמן לעוף ו..אינטרמת ו...המאה העשרים.. הופעה שקרה לי בה משהו מוזר: אמ......אנלא דעת..לא הייתי בכולכך הרבה הופעות...אז בואו נגיד ש...הטייפ הבנזונה לא הקליט לייייי!!!...רק 4.5 שירים...
ו.....תמונהה...אממ...חכו אני יחפש לכם משהו...הופהה...קבלו תמונה חמודה..של ידיד שלי...אחוריזה אני יסים את שלי..:) וזהו...תבלו ממני רוניייייייי

caspergirl

New member
תוריי.... קוואק... דודה רוני שולטת!

שם: דנה... מקום מגורים: חור בנגב... אין סיכוי שתיכירו, אבל בכל מקרה... קיבוץ גבולות. גיל: 14.5 מספר איי סי קיו: 123477126 ומסנג´ר: [email protected] אייקון: בוא נראה...
שיר אהוב.... אנ´לא יכולה לקבוע.. .זה דיי בא לפי תקופות ומצבי רוח! *מתביישת* לא הייתי בשום הופעה...

caspergirl

New member
שכחתי תמונה! ../images/Emo58.gif

זאת תמונה דיי ישנה... מלפני איזה 4 חודשיים... אני צריכה לסרוק תמונה חדשה....

yuli c

New member
אז ככה...

שם: יעל גיל: 18 מקום מגורים: גבעתיים אי סי קיו: כרגע נוותר... שיר אהוב של היהודים: וואו יש הרבה... אני אתן כמה דוגמאות... "עוד ארון אחד" "קח אותי" "תעזור לי" "עידן האלוהים" "לעוף"... הופעה שקרה לי בה משהו מעניין: לא הייתי בהרבה הופעות אבל בהופעה האחרונה בראשל"צ לפני כמה חודשים בסוף שהם שרו את ג´קי היה פוגו רציני. איזה שני ילדים קפצו לבמה וחיבקו את אורית ואח"כ היא ירדה אל הקהל וכולם מעכו אותה והצלחתי לתת לה יד ואז השומר הרים אותה לבמה כי כולם מעכו אותה ואז עלה עוד ילד וקפץ על תום... בקיצור היה קטעים...

Shani5

New member
חדשה פה../images/Emo13.gif

שם: שני... מקום מגורים: ירושלים (תקנאוווו
) מספר אייסיקיו: 156242385 שיר אהוב של היהודים: ´קח אותי´, ´עידן האלוהים´... הופעה שקרה משהו מענין: נדבר ב12.1 אחרי ההופעה באומן!

Shani5

New member
זה בסדר, אני גרה קרוב...

ומשום מה התגנבה לאוזניי שמועה שכרטיס עולה 40 ש"ח.. לרגע פיתחתי ציפיות
בלע.. חפיף..

למעלה