ממש קשה לי היום

פרח75

New member
אני לא מצליחה למצוא רופא שיקבל אותי

היום ואני כל כך חרדה מלהישאר ככה במשך סוף השבוע

אני מתכוונת ל..

כדורים כמו ציפרלקס מהמשפחה הזאת..מקווה שתרגישי טוב מתוקה אנא כתבי לי אם ראית את זה..

פרח אני מציפה אותך בהןדעות כי..

אני מבינה לליבך..תקשיבי כשטאני הולכת לפסיכולוג שלי כל שבוע ומספרת לו על החרדות שלי הוא אומר לי את הדבר הבא:: די כבר להגיד שאת מוזרנ את לא מוזרה, מה נראה לך שהמצאת את החרדות? לכולם יש חרדות מה נראה לך שגילית את אמריקה??!! זה מה שהוא אומר לי כל שבוע..בואי נחליף חרדות רוצה לספר לי על מה הם? אני גם אספר לך על מה החרדות שלי..

פרח75

New member
תודה על התמיכה מתוקה

אני יודעת שיש לי חרדות איומות ממחלת הסרטן ומהריון ולידה (נשמע מוזר אה?) ומשום מה בימים האחרונים אני ברמת חרדה כל כך גבוהה שכדור הרגעה לא עוזר לי ואני לא יודעת למי לפנות. אני מרגישה נורא ואיום ולא יודעת מה לעשות. לא מצליחה למצוא רופא שיקבל אותי היום. אני מקבלת מזה חודש וחצי ציפרלקס של 10 מ"ג. או שזה לא עוזר או שהתרופה עושה לי את זה. מה עושים? כל כך רציתי לדבר עם מישהו היום, לראות רופא...

תקשיבי מאמי..

לוקל זמן לתרופה להשפיע . זה לוקח בערך חודש עד שזה מתחיל להשפיע אל תתיאשי ואם צריך אז תלכי לרופא משפחה שיגדיל לך את המינון..אני פה בשבילך אני רושמת לך את המייל שלי [email protected] תרגישי חפשי לגמרי לדבר איתי ..מאיפה את פרח?בארץ?

litzuf

New member
פרח מאמי../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

גם לי קשה היום ורציתי להפגש איתך בשעה 10.00. אבל הבנתי שקשה לך ולא רציתי להטריד. גם אצלי הכעסים צפים היום והלב מתפוצץ מקווה שהשבת תעבור לך בסדר אם את רוצה להפגש מוזמנת להרים לי טלפון. אני אוהבת אותך ומאוד רוצה להיות שם בשבילך. אני יודעת שלעזור אני לא כל כך יכולה, אבל להקשיב ולחבק בכיף.

למעלה