נחשבת תוסף תזונה כנראה שגם היא דורשת ניטור ומינונים מיוחדים. דיברו על זה המון בתקשורת כפריצת דרך בתחום הפסיכיאטריה, כתחליף לתרופות הכימיות הקשות. יש הרבה מידע גם באינטרנט
כל עוד לא עובדים ומעלים את הסיבות הבסיסיות, לא עושים כלום, תרופות יכולות להילקח תקופתית בלבד, ויכולות להקטין או לחסל את הסמפטומים, אבל ללא עבודה רצינית ע"י שיחות, כל הסיכויים שהכל יחזור
מחטטים בפצע כואב על פי רוב. והכדור מטרתו להקל על כאבי החיטוט! לכן חשוב מאוד לשלב בין השניים , אני אפילו ארחיק לכת ואומר שאין טעם להעזר באחד מהשניים : כדור או שיחות. חייבים לשלב בין השניים!
אני מיואשת. מרגישה ממש מדוכאת. כל מה שאתן אומרות הוא נכון אבל אני כבר 6 שנים בטיפול תרופתי (לפני חודש וחצי החליפו לי את התרופה) והייתי 4 שנים בטיפול פסיכולוגי. ועדיין...מידי תקופה מסוימת אני סובלת מחרדות קשות. זה כל כך משפיע עלי שאני מפחדת לעשות צעדים משמעותיים בחיים מתוך הפחד מהמצב הנפשי (למשל: הריון ולידה). אני פשוט שבורה היום. לא מפסיקה לבכות כי פתאום הבנתי כמה אני דפוקה, כמה אני חסרת סיכוי, כמה אני לא שווה
לא מתאימה? אלי את עדיין בשלבי הסתגלות? אולי כדאי לשלב בין קלונקס לתרופה החדשה. תחזרי לרופא שלך ותספר לו מה המצב, בטוח ניתן לעשות משהו בכדי לשפר את מצבך. אל תחכי.
../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif לא יודעת לעזור../images/Emo140.gif
ולא חושבת שעצות וירטואליות יכולות לעזור,בכל זאת, אני מציעה לך לחפש מישהו קרוב אליך שמבין אותך ואת מצבך ויחבק אותך כאן ועכשיו ויחזק אותך ויסביר לך שאין דבר כזה דפוקה חסרת ניסיון ולא שווה!!! כל החייםע וד לפנייך ואני בטוחה, שמחר, לאור היום והשמש, כבר תרגישי קצת יותר טוב.
לפי מה ששמעתי מאנשים קרובים שנטלו את התרופה, היא מאוד ממכרת!! יש לה תופעות נרקוטיות כמו שמי שלוקח סמים, היא גורמת לדכאון קשה ומרדימה. אצל סובלים מדכאון וחרדה, התרופות הן כמו ניסוי ותהיה, בודקים וכל הזמן משנים עד שמוצאים את המינון והתרופה המתאימים. יש לך חברה קרובה שיכולה לעזור לך או אחים שיכולים לעודד אותך? אינני יודעת מה הסיפור אבל מקוה שהתקופה הקשה תהיה מאחוריך.
אושר ושמחת חיים, גם אם עכשיו קשה ועצוב, חשבי על מה שיכול לחזק ולעודד אותך - טיול, שיחה עם מישהו קרוב, ארוחה טובה - או כל דבר ועשי זאת, פשוט הכריחי את עצמך לעשות מה שגורם לך שמחה. שולחת חיבוק.
אין לי כוחות להיפגש. בקושי יש לי כוח לדבר. יותר קל לי לכתוב. בעלי ואני יוצאים עכשיו להליכה קצת בחוץ, אולי זה יעזור. אני לא מצליחה למצוא רופא שיסכים לקבל אותי היום במחיר סביר וממש קשה לי...לא יודעת מה לעשות. אפילו כדורי ההרגעה שיש לי לא עוזרים (אתמול לקחתי קלונקס, היום לקחתי ואבן, אין שיפור). אני מפחדת להתמוטט מרוב מתח
אוי לך ואבוי לך את לא דפוקה את מיוחד ומקסימה וזה שיש לך את המגבלה הזו עם המעצור הזה זה לא אומר שמשהו אצלך לא בסדר את פשוט צריכה להתמיד וזה בסוף מתיישר גם את המשוכה הזו תעברי אני יודעת.. שולחת לך
בתור בחורה הוליסטית אני מאמינה באור ואהבה רוחנית שלחי לעצמך בקשי לעצמך אור ואהבה רוחנית ותראי איך זה עוזר פלאים אם תרצי אצרף במידה ומותר קישור למאמר בנושא המון אהבה עדן
גם אני סובלת מחרדות לפעמים. קלונקס זב כדור הרגעה שפועל באותו רגע אבל הוא מאוד מעייף לפי מה שהבנתי..והתייעצתי עם פסיכיאטר. מה שכם את יכולה לקחת ותדעי לך ש3/4 מהעולם לוקח את זה עד כדי כך שרופא משפחה נותן לך את זה את אפילו לא צריכה מרשם מפסיכולוג. זה מעולה,משחרר,ופשוט טוב. זה מעלה את רמת הסרוטונין במוח וזה מה שמעלה את המצברוח ופשוט משפר פלאים את המצב.תנסי מתוקה לא תצתערי הבעיה היחידה זה שזה מדכא את החשק המיני קצת..אם זה לא מפריע לך תקחי את זה!!!
יותר טוב אולי תקשרי לרופא שמטפל בך אולי יש לך תופעות לוואי מהתרופה שקבלת החדשה .אני מכירה זה די מקרוב .הבן שלי קיבל תרופה לפני חצי שנה .שעשתה לו תופעת לוואי שהינו צריכים להגיע למיון .פחדנו מאוד היה כמו התקף לב כאבים חזקים מאוד וכאבי ראש שאני יחד איתו הינו בלחץ אבל לא הראיתי לו את זה שלא יקרה לו משהוא היתיי יוצאת החוצה במסדרון שלא יראה אותי בוכה נרגעת וחוזרת בחזרה אליו מחבקת אותו וגם ליטוף אוהב שהיה מרגיש קצת יותר טוב .לפי המלצה של הרופאה הוחלף הכדור למשהוא אחר ועד היום הוא מרגיש מציון בלי תופעות לוואי
לכי לרופא כנראה זה תופעת לוואי של התרופה שולחת לך הרבה