ממש קשה לי היום

פרח75

New member
ממש קשה לי היום ../images/Emo7.gif

משום מה כבר כמה ימים אני בהתקף חרדה ודכאון. ממש קשה לי. אני בקושי מחזיקה את עצמי מעל המים. לא יודעת מה לעשות. אני יודעת שמתישהו זה יעבור אבל אני מאד סובלת כרגע ואפילו לא יודעת לאן לפנות

יש כדורי הרגעה שנותן רופא משפחה

כדור קל ולא ממכר-
קוראים לו קלונקס.
יש גם חומרים טבעיים לכי לרופא משפחה הוא יעזור לך ויפנה אותך לטיפול אין צורך לסבול. ניתן לטפל ולעזור. הכדור משפיע מיידית.
תרגישי טוב!!!

karen or 25

New member
תפו חולקת על דעתך

לחבר של חבר שלי היו מצבי דיכאון עמוקים רופא המשפחה נתן לו קלונקס והוא התמכר עליהם בנוסף לכך הוא השמין מאוד זה נכון שלוקחים את הכדור אז מרגישים טוב ואפילו בהיי אבל כאשר ההשפעה של הכדור יורדת אז שוב שוקעים לדיכאון ואפילו עוד יותר עמוק חבר של חבר שלי הפסיק לקחת את הכדורים האלו והיום הוא מרגיש מצויין הוא רזה ונראה מעולה בקיצור אני ממש לא ממליצה לקחת את הכדור הזה ולך פרח אני מאחלת שתצאי מהדיכאון כמה שיותר מהר ורפואה שלמה אני שולחת לך מכאן אלייך המון חיבוקים
וגם ים של נשיקות

mikilk

Active member
לא חייב, אין סיבה לסבול ללא עזרה,

אבל.. חייב לקחת לתקופה מאוד קצובה, עם ניטור של רופא. גם סיום לקיחת התרופה חייב להיות מאוד מאוד איטי והדרגתי. יש הרבה סוגים, ואם תרופה אחת גורמת תופעות לוואי קיצוניות, מחליפים סוג או מורידים מינון. בכל מקרה, אני ממש לא בעד לקיחת תרופות כימיות, אך לפעמים אין ברירה, אמבטיה, רסקיו ושיחות לא יועילו

אורזיגל

New member
מסכימה עם מה שכתבת, מלבד בנושא

השיחות. כדאי לשלב טיפול תרופתי+שיחות, כדי ללמוד את להתמודד עם הגורמים לחרדות ולדיכאון.

השבוע שמעתי ברדיו שיחה של

פסכיאטר שבאמת המליץ על כדור הקלונקס ככדור הרגעה מיידי!

פרח75

New member
קלונקס

קלונקס הוא כדור ממכר אבל רק אם לוקחים אותו באופן קבוע. לי הוא היחיד שעוזר אבל גם רק באופן מזערי ורק לשעה שעתיים וזה לא ממש עוזר לי לאורך זמן.

litzuf

New member
פרח מאמי../images/Emo24.gif

אני איתך ואת יודעת שאת תמיד יכולה לבוא אלי ונבכה יחד. אני מאוד מבינה אותך ואוהבת אותך ומאמינה שהכל יהיה בסדר. רק תהיי בסבלנות.
יהיה בסדר. תהיי חזקה. ותתקשרי או תכתבי לי.

mikilk

Active member
לא מכירה אותך או את הסיבה

אבל... את חייבת עזרה...תרופות טבעיות, וגם כאלה שלא... לא יוכלה לפרט, אבל מכירה את זה מקרוב, והכאב והסבל רבים. את חייבת אוזן קשבת ועזרה רבה. תתחילי מאמבטיה ו"רסקיו" אבל כדאי לטפל.

משיייי

New member
ממליצה על רסקיו זה טבעי

וזה עוזר כשחבר שלי היה במילחמה הייתי בחרדה נוראית ודיכאון וחברה המליצה לי על זה ולא רציתי והיום אני מודה לה כי זה באמת הרגיע אותי ובנוסף לדעתי את צריכה לדבר עם מישהו לספר ולהוציא את מה שעובר עלייך אם תירצי
מוזמנת בכייך לשוחח

פרח75

New member
רסקיו ממש לא עוזר לי

אף פעם לא עזר. זה כמו כוסות רוח למת בשבילי

פרח את משוחחת עם איש מקצוע?

אם לא אז אולי תנסי לך? <אני מוכנה לבוא איתך להחזיק לך את היד גם אם אסע עד חיפה
אנחנו כאן תשפכי הכל אנחנו , אני אספוג הכל אני יכולה לחבק אותך חזק ולעודד אותך שמחר יום חדש ועוד יהיה בסדר זו תקופה שתעבור ותתגברי על הכל.

mikilk

Active member
יש היום תרופה חדשה, צמחית ולא כימית

"רמוטיב" אשר מופקת מצמח היפריקום, אבל, חייבת במרשם רופא!!!

למעלה