ממש קסם ....

udh

New member
רוני הגזמת

זכותך כמנהל הפורום למנוע הודעות על טיולים בתשלום אף שאיני מבין מדוע אתה מונע ממבקרי הפורום שרות חשוב בדבר מידע רלואנטי לגביהם. כל המשתתפים בטיולים אותם מארגן גיא עושים זאת מרצונם ונהנים מכך והואיל ואלו טיולי 4X4 וזהו פורום 4X4 אז מדוע לא לאפשר זאת? עם זאת , היוזמה לארגן טיולים בחינם הינו מבורך , אבל למה להצטופף באותה שבת על אותו השביל? חבל על הסגנון המיותר בסוף התגובה שלך.

דב זמיר

New member
מועדון טרנו מועדון טוב לדעתי

אני בעל טרנו רק מספר חודשים ולא מבין על מה כל המאומה אני ומשפחתי טיילנו עם גיא מספר פעמים והטיולים היו מאד מוצלחים ונהנו מאוד. אני לא מבין למה להוציא שם רע לבן אדם. להבנתי הבחור מתעסק עם העניין בהתנדבות את התשלום שילמנו ישירות למדריך. אני טיילתי גם עם חברות אחרות ושילמתי אף יותר .בסך הכל האווירה בטיול היתה מצויינת כל רכב קיבל מכשיר קשר (מה שלא קיבלתי כאשר טיילתי עם אחרים),לאורך כל הטיול קיבלנו הסברים בקשר ובנקודות מסויימות עשינו עצירות וקיבלנו הסברים והפעלות מהמדריך . לכן לי מתאים לשלם על השרות כי ככה לימדו אותי עבור שרות משלמים ואפילו לא שילמתי יקר . כך שאני לא מבין למה תקפתם פה את הבחור אני אמשיך לטייל איתו כאשר ארצה לטייל. דב זמיר

ANGELIC

New member
דני ...

עוד בסוף ....יבקשו ממכם פה לפרסם בחינם העיקר שכל המטיילים שלכם יבואו לפורום ... היה פה עייף לאללה לפני שנכנסנו לכאן ... ועכשיו אתה מבין למה רוני לא מגיב ???? אנחנו עושים לו את העבודה .. תודה שקודם נראה היה פה כמו בית קברות לחיות ... ANGI

דובה123

New member
התיחסות להודעתו של מר רוני

לא יכולתי שלא להיות המומה מצורת התגובה שלך .......... בתור מנהל הפורום כאן - או מה שזה לא יהיה, אני ממש נחרדת מצורת ההתבטאות שלך ותרשה לי לתת לך מספר דוגמאות....... "שמעתי מספיק על המועדון שלך"... מה בדיוק רצית להגיד בזה ? מצד אחד אתה אומר "אם אהבת הארץ והטבע היו עומדים לנגד עיניך לא היית מעז לגבות כסף"... ומאידך אם הוא היה משלם לאתר אז הוא הוא כן יכול היה לפרסם.... אז תגיד לי עכשיו של מי אהבת הבצע כאן? ומי שמך להיות זה שיקבע באיזה מחיר גי@ יכול לאהב את הארץ ובאיזה מחיר לא ? והחמור מכל - איומים ??? להכנס אחריו לכל הפורומים ? סליחה אבל זה לא מכובד !!! ויש לי הרושם שאולי אתה אפילו קצת משועמם. אולי אם האתר היה מנוהל קצת יותר במקצועיות היה לך יותר מה לעשות בו ולא לרדוף, לאיים, ולהשמיץ אין לי ספק שאולי יש לך דעה שונה מגי@ וזכותך להביע אותה אבל יש כמה דרכים לעשות זאת : הדרך המכובדת והדרך הבוטה. ואתה לצערי בחרת בדרך השגויה. אני מקוה שלא תחליט שגם הודעה זאת לא ראויה ותסתום גם את פי במחיקתה. רונית

alon2g

New member
ממש קסם

מועדון UMI מוציא טיולים בתשלום , שעלותם גבוהה ומקבלים מכשיר קשר ,ולעומת זאת גיא לקח יוזמה ומוציא טיולים ממש מהנים וכייפים ועלות טיול ממש מנימלית (מקבלים מכשיר קשר ומדריך שנותן הסברים בכל מקום ) , למה לקטול את הבנאדם ,מישהוא מתאמץ ומתכנן מסלול וגם דואג לבדוק את המסלול לפני היציאה , משקיע בציוד קשר . אף אחד לא גובה כסף על שבילים!!!!

100benjamin

New member
ממ.....ש לא לענין

אנו מטיילים עם מועדון טראנו מזה מספר חודשים. ארגון הטיול כולל כל כאב הראש הנובע מזה מבוצע על ידי גיא4X4. הטיולים מתוכננים יפה. מקבלים מכשירי קשר והסברים תוך כדי נסיעה על הנוף, על הדרך, על האתרים וכן הדרכת נהיגה במידה וצריך. במידה ואחד מאיתנו נתקע הראשון להתנדב לחלצו הוא גיא4X4. אף אחד לא נשאר בדרך. לידיעת כולם מחירים של טיולים מסחריים נעים בסביבות ה- 250 ש"ח ומעלה.

דובה123

New member
חבל פשוט חבל מאוד

לאחר שקראתי את השרשור לגבי הטיולים של מועדון טראנו ובתור מי שנהנתה מאוד מהטיולים שלו שממולצים בחום, לא יכולתי שלא להגיב למה שקראתי. ישנם רבים שמאוד אוהבים את השטח אך חדשים בנושא הטיולים, ישנם כאלה שאינם מכירים את נושא הניווט, ישנם כאלה שאוהבים שלוקחים אותם למקומות שטרם היו בהם ויש כאלה שפשוט כיף להם עם חברי המועדון והם מוכנים לשלם סכום סימלי כדי שיהיה להם גם מדריך (שיש לו חוץ ממכשירי הקשר גם בלאי ברכב, שלוקח את הסיכונים של לעבור ראשון ולבדוק עבירויות שונות, שבודק את השטח לפני, שמתכנן מסלול שיתאים לסוג האנשים ולגילאים, ועוד הרבה דברים שאין לי בהם ממש ידע). אבל לכל אלה חשוב שיהיה כתובת לאן לפנות ואם יש מועדון כמו טראנו או כל מועדון אחר אז שתבא עליהם הברכה. כמובן שבחירתו של כל אחד לבחור אם מתאים לו או לא. לצערי הרב הדבר שיותר צרם לי זה הדרך שבה נעשו הדברים - אני באה מאתר הבית שלי שבו גם אם למנהל האתר היה מה לומר - אין לי שמץ של ספק שהוא היה יודע להגיד זאת בצורה שלא תעורר כך את חמתם של הקוראים. יותר מזה אני יודעת ששם הוא מאוד אהוד על כל חברי האתר וכולם מכבדים אותו. יכול להיות להיות שזה מה שעושה את האתר שלנו לאתר אהוב כל כך, אני שמחה שחלק מהחברים הכניסו לכאן קצת אוירה של חיים אבל למה על חשבון מישהו שעושה משהו כל כך חיובי לחברה??? מצטערת אבל אני שמחה שאני שייכת לג'יפ טריפ - רונית

ANGELIC

New member
דובית ../images/Emo85.gif

יקירתי אל תצטערי , כולנו אוהבים את הפורום של ג'יפ טריפ נקווה שרוני פה ייקח דוגמא ויבין רמז , ויהיה חביב יותר אל גולשיו. ויתן להם את מה שהם רוצים למצוא פה באתר מסווג לנושא . חוצמזה ....התגעגעותי אלייך .. ANGI

ANGELIC

New member
דובית ../images/Emo85.gif

יקירתי אל תצטערי , כולנו אוהבים את הפורום של ג'יפ טריפ נקווה שרוני פה ייקח דוגמא ויבין רמז , ויהיה חביב יותר אל גולשיו. ויתן להם את מה שהם רוצים למצוא פה באתר מסווג לנושא . חוצמזה ....התגעגעותי אלייך .. ANGI

דובה123

New member
דיונית

היי בונבונה, חבל שאין קורסים לניהול אתרים - אני חושבת שזה יכול להיות דבר שמיש מאוד אפשר היה להפיק מזה הרב תועלת, אני חושבת שמי שימציא קורסים כאלה יהיה עשיר מאוד - חשבת על הכוון? ד"ש חם ונתראה בפורום שלנו.

ווין תו

New member
למה להוציא את הכעס על רוני../images/Emo35.gif

מה רוני הוא בעל הבית של הפורום? יש לו איזה שהוא תגמול מזה שהוא מנהל הפורום חוץ מהנאה ו/או בבילבול מוח? כידוע תפוז זה עסק מסחרי שמתפרנס ממודעות ויש הוראות ברורות של הנהלת תפוז שאסור לפרסם הודעות שתשלום עומד מאחוריהן . היה מי שכתב שמנהל מועדון הטראנו לא מקבל אבל המדריך כן, כלומר משהו מתפרנס מכך... התופעה של מחיקת הודעות פרסומות (אלא עם היא מתפרסמת באישור) היא נחלת כל הפורומים ולא גחמה פרטית של רוני
ושלא תחשבו חלילה שיש לי אחוזים בתפוז

דובה123

New member
זה לא הרעיון

לרוני יש זכות לומר את שמתפקידו לומר אבל כמו שאמרתי יש מספר דרכים להגיב - ואני לא חושבת שהתגובה של רוני לדעתו של כל אדם אובייקטיבי היא מכובדת וראויה.

ANGELIC

New member
ווין ../images/Emo150.gifטו ..

לא יעזור מה ??? לא איכפת שהוא לא רוצה לפרסם . אלא איכפת שהוא לא נעים ולא חברותי . וכולנו אומרים כאן דבר 1 , הכל אפשרי , והכל מותר לו , וכפי שכבר אמרתי אנחנו מבינים שהוא כבול לחוקים של תפוז . אלא שאי אפשר להכפיש אנשים , המסך לא סובל הכל כפי שאתה רואה .

flashdani21

New member
אתה צודק בהחלט

זה ממש לא נעים כי סך הכול כולנו פה כדי להנות ולדבר על זה חוץ מיזה אז מה אם המדריך מקבל כמה ג'ובות למי זה כל כך מפריע? להנהלת תפוז? לא ניראה לי אחרת הם כבר מיזמן היו מוחקים את כל השירשור הזה ! ואני בתור מנהל האתר של מועדון טוראנו לא מקבל אפילו גרוש אחד על כל העבודה שאני עושה ואת כל האתר בניתי מיוזמתו של גיא ושלי ואני משקיע שעות על העיצוב שלו ושכול יפעל כשורה...

ANGELIC

New member
דני ../images/Emo127.gif

עכשיו כשאתה מזכיר את זה .. יצא לך אתר מדהים , משו שונה מהמון אתרים שראיתי . ואהבתי את השינויים .. ועוד בחינם ... אתה תותח

flashdani21

New member
תודה תודה

אני באמת מישתדל לעצב את האתר בדרך שונה מרוב האתרים שיש היום ברשת חוץ מיזה חכי זה עוד לא הכול יש "בתנור" עוד מלא הפתעות שרק מחכות לצאת אגב תכנסי לפורום שלנו גם שם מחכה לך הפתעה...:) אני מקווה שהיא תמצא חן בענייך, ואני עדיין מחכה לטקסט שלך ולתמונה...

במבי15

New member
טוב אז ככה...!!! העלתם לי את הקריז

עד עכשיו זה היה מיותר אבל התחלתם עם העלות ואני לא ישתוק...! וזכותו המלאה של רוני לימחוק כול הודע שלו ניראה לו!!! זה הפורום שלו והוא יחליט איזה הודע תישאל ואיזה לא!!! זה בדיוק כמו שאני לא יכנס למישרד שלך בעבודה ויתחיל להישתולל ולעשות בלגן ולירשום עופר התותח היה כאן!!! ותוך כמה שעות תזמינו מישהו שינקה את זה...!!! ובלי הרבה בלגן (זאת רק עצה) פשוט אל תפרסמו...! וגם בטיולים שלנו אנשים מקבלים מחשירי קשר... (אנשים חדשים בחבורה שלנו...) כמו רון עם הקאיה!!! ואתם מוזמנים להישאר פה בפורום אף אחד לא מגרש אותכם נהפוכו...! :) ואולי אפילו פעם נצאה לאיזה טיול.... :) אז שיהיה לכם יום ניפלאה...!!! במבינו השולט...!

flashdani21

New member
קודם כל תירגע

אחר כך אל תשווה פורום למישדר כי זה לא אותו דבר הנה אתה רואה הפסקנו לפרסם אנחנו סתם כותבים ומדברים לנו בכיף...

למעלה