ממש קסם ....

ANGELIC

New member
דנדו'ש

נכנסתי לפורום , אבל הססמא שלי לא תקינה משום מה ... רציתי לראות תעשה משו בא לי לכתוב ...אני ביום חופש .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ANGI

ANGELIC

New member
לדעתי

לא פספסנו כלום ....לילד נגמר אוצר המילים .... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

my 2 cents

אז ככה, לא קראתי את כל השרשור כי נראה לי שזה התפתח לאיזה וויכוח חסר משמעות בחלק האחרון אבל זה מה שאני חושב (אם למישהו בכלל איכפת): 1. אני בפורום הרבה זמן (למרות שלרוב אני לא בדיוק פעיל) - ורוני סך הכל עושה את עבודתו נאמנה ובחור נחמד. אין צורך ללכלך. מוציא טיולים, עונה לגולשים - הבחור משקיע! 2. תמיד צריך צנזורה. אם מישהו ירשום בפורום פוליטיקה שצריך להרוג את ראש הממשלה אז לא יורידו לו את ההודעה? יורידו וגם יורידו! ראיתי פורומים טובים וגדולים נהרסים ע"י זאטוטים שהחליטו להכנס ולקלל את כל מי שרשם הודעה, או - כמו במקרה הזה - לשים פרסומות אין סוף... ובארץ שלנו שכל צפונבוני שקונה ג'יפ, יורד איתו לחוף תל ברוך ומחליט שהוא נהיה מדריך שטח בתשלום צריך להוריד את הפרסומות האלה! לדעתי רוני עשה נכון שהוריד את הפרסומת. גם יותר מידי "חופש" זה לא טוב. חוקים קיימים בשביל מטרה מסויימת. וגם בדמוקרטיה יש חוקים. נקודה. ביי.

flashdani21

New member
סליחה??

דבר ראשון גיא הוא לא "צפונבוני שקונה ג'יפ, יורד איתו לחוף תל ברוך ומחליט שהוא נהיה מדריך שטח" דבר שני כבר מיזמן עברנו את הקטע הזה אנחנו סתם מדברים יש לך בעיה עם זה??איפה אתה רואה פירסומת פה? אגב אין לי שום בעיה עם רוני או עם זה שרוני מחק את ההודעה אני מבין שזה החוקים פה ....זה סתם עיצבן אותי

אז ככה....

ככה, בין אם גיא הוא צפונבוני או לא, זה לא משנה. אי אפשר לדעת. אם תתני לאנשים לפרסם את עשרת אלפים ומשהו מועדוני הטיולים בתשלום אז אולי יהיו לך אחד או שניים שכבודם במקומם מונח אבל מרוב עצים את לא תראי את היער. ואיפה אני רואה פרסומת? אני לא. כי רוני הוריד אותה. ובצדק. ולהגיד את האמת, כמו שרשמתי, לא קראתי את כל השרשור, הפסקתי כשזה הגיע לקטע של ריבים כך שאם אתם סתם מדברים ואם נתתי את ההרגשה שאני רושם מתוך כעס כלשהוא (וזה לא המקרה) - אני מתנצל.

איזה ילד קטן הבמבי הזה!!!

יאני לך למורה שתלמד אותך תיקון שגיאות כתיב!!! מה הקטע??? אתה לא יודע עיברית??? מיתנפח לי כמו בלון"רוניX" "רוני זה" רוני זה ורוני זה! מה הקטע? הבנו שהוא אבא שלך וברור שתגן עליו!!! אני ילד בן 14 ו14 יום ואני לא דפוק כמוך!!!

במבי15

New member
זה לא קשור בכלל!!!!!!!

זה כמו יש לי מיגרש של ריכבי שטח ויש לי את כול ריכבי השטח שאתם רוצים... ו 064-580730 זה הפחלא פטון שלי ומי שרוצה... אי בפון פון...!!! ואל תגיד לי שזו לא פירסומת? טוב??? ולי שיש בעיה עם איך שאני כתוב אז הוא יכול ל.... לי!!!

גיא ג 4x4

New member
לעידן אהרוני

תראה את מה שכתבתי תחת הכותרת הבהרה קלה גי@ (הלא צפונבוני) ממש לא כזה כאילו

תראה...

אני לא מכיר כל כך את הסיפור שהלך פה. אני לא בדיוק נגיש למחשב ואני לא פה כל הזמן ועניתי על השרשור על פי מה שקראתי והבנתי ממנו. לא אמרתי שאתה צפוני, התכוונתי באופן כללי שכל צפוני פותח היום חברה לטיולי ג'יפים ואסור להרשות שיפרסמו את זה. לאו דווקא אמרתי שאתה צפוני, אולי אתה מאלה ש"כבודם במקומם מונח". אני לא יודע, אין לי טרנו וגם לא יהיה לי בזמן הקרוב בימי מיתון אלה (וחבל שככה) אני אישית לא אוהב לשלם עבור טיולי ג'יפים, גם אם זה אומר על מנת לכסות הוצאות כמו מכשירי קשר. בשבילי הוצאות לטיול זה תדלוק בתחנת הדלק הקרובה לביתי ולהכנס עם החבר'ה לסופרמרקט ולקנות חטיפים לטיול. במידה ואתה מפעיל אך ורק אתר שטח שאינו דורש שום כסף WHAT-SO-EVER - אז על מה הוויכוח פה לעזאזל ?? אין בעיה עם אתרים חדשים או מועדוני טיולים בחינם (קבוצות מתארגנות לטיולים, וגם אני לא פעם ניסיתי למצוא דרך הפורום קבוצת טיולים אלטרנטיבית מהקבוצה שיוצאת בדרך כלל לטיולים (כי אני לא אוהב כמות רכבים גדולה))... אבל כסף? NO WAY. זה נטו פרסום. טוב, ויש לי רעיון ענק, אולי כולנו נסיים עכשיו את השרשור הארוך הזה, ניפרד כידידים ושמעתה יש חוק - אתרים חדשים - בכיף. פרסום לטיולים שעולים כסף - לא. אוקיי? זהו. אתם לא רואים איך העולם יפה יותר ככה?

flashdani21

New member
אני../images/Emo35.gif

רק רציתי לשאול מה איכפת לך מהשרשור הזה למה אתה רוצה לסגור אותו?

-רוני-

New member
היי עידן, תראה חבל על המאמץ

והמילים, כל הנושא לא שווה התיחסות, לא היו לא תהיה בפורום הזה פירסומת לטיולים בתשלום.

ANGELIC

New member
אבל יהיה מנהל פורום

תרבותי שסיים 12 כיתות ואין לו טעויות כתיב .. ואני מבינה שגדול על הבחור להגיב על מה שבאמת היה האישיו והוא התייחסות מגעילה הנה אני ממקדת לכם את כל השירשור ומבלי לסרבל את העניין לכולם ...אני קבלתי על היחס ולא דווקא על פרסום חינם .. אני מאמינה שבעבור שירות משלמים , ובמקרה הזה אני יודעת חד משמעית שלא הפרו אף הוראה , משום שברגע שרוני הודיע שאין לפרסם כאן אף אחד לא חזר על העניין שוב יש מבין ???????????? אז למי שנח לגרום לכולם להבין אחרת ??? הנה שוב ...יחסססססססססססס תרבות ....ושירות נעים ואדיב לציבור הגולשים / והגולשות . ANGI

עד עכשיו

לא היו תלונות מרוני ובהחלט שלי לא אין ולא היו. אף אחד לא מכריח אנשים להיות בפורום הזה, יש עוד פורומי 4X4. אני נהנה מהפורום הזה ומהאנשים כאן ובגלל זה אני חוזר, ועל פי מה שאני רואה, אני לא היחיד.

ANGELIC

New member
עידן ....

הנה לך .... פעם ראשונה .. ואני מבינה למה אין תלונות , שהרי קשה להבין את הפואנטה .. בחיי ...מה כבר אפשר לעשות בכדי להעביר מסר פשוט . וחבל לך על האנרגיה , אצלי הוא יתנצל על האיומים שלו . והוא בטח ובטח יבלע חזרה את מה שלא רלוונטי . ופה כמובן אף אחד לא יעשה פרסומת חינם , גם כשכבר יבקשו ממנו אגב ....וימים יגידו

גיא גו

New member
משהו שקיבלתי

וכן זה אני גיא אני לא מתחזה........... משהו שקיבלתי ממטיילת , מהמעט שהייתי אתכם בטיולים, היה לי מאוד מאוד כיף: נהנתי מהאנשים המסלול היה סוף הדרך - מאורגן ללא עיקובים מיותרים הידע של אבנר על המקומות שהיינו בהם ועל ההיסטוריה היה יוצא מן הכלל- נהנתי להקשיב לו ! פשוט מדהים! אכן קיבלתי מכשיר קשר- משהו שלי אישית מאוד חשוב אני לא יודעת מה הבעיה של אנשים אחרים, כנראה כואב הלב על הצלחה של אחרים. תמשיכו לארגן עוד טיולים מהנים ושימו פס על כל העולם!!!!!!!!! ??????????????????????????????????????????????????

למעלה