תראה...
אני לא מכיר כל כך את הסיפור שהלך פה. אני לא בדיוק נגיש למחשב ואני לא פה כל הזמן ועניתי על השרשור על פי מה שקראתי והבנתי ממנו. לא אמרתי שאתה צפוני, התכוונתי באופן כללי שכל צפוני פותח היום חברה לטיולי ג'יפים ואסור להרשות שיפרסמו את זה. לאו דווקא אמרתי שאתה צפוני, אולי אתה מאלה ש"כבודם במקומם מונח". אני לא יודע, אין לי טרנו וגם לא יהיה לי בזמן הקרוב בימי מיתון אלה (וחבל שככה) אני אישית לא אוהב לשלם עבור טיולי ג'יפים, גם אם זה אומר על מנת לכסות הוצאות כמו מכשירי קשר. בשבילי הוצאות לטיול זה תדלוק בתחנת הדלק הקרובה לביתי ולהכנס עם החבר'ה לסופרמרקט ולקנות חטיפים לטיול. במידה ואתה מפעיל אך ורק אתר שטח שאינו דורש שום כסף WHAT-SO-EVER - אז על מה הוויכוח פה לעזאזל ?? אין בעיה עם אתרים חדשים או מועדוני טיולים בחינם (קבוצות מתארגנות לטיולים, וגם אני לא פעם ניסיתי למצוא דרך הפורום קבוצת טיולים אלטרנטיבית מהקבוצה שיוצאת בדרך כלל לטיולים (כי אני לא אוהב כמות רכבים גדולה))... אבל כסף? NO WAY. זה נטו פרסום. טוב, ויש לי רעיון ענק, אולי כולנו נסיים עכשיו את השרשור הארוך הזה, ניפרד כידידים ושמעתה יש חוק - אתרים חדשים - בכיף. פרסום לטיולים שעולים כסף - לא. אוקיי? זהו. אתם לא רואים איך העולם יפה יותר ככה?