ממש קסם ....

ANGELIC

New member
ממש קסם ....

כנראה שבפורום 4X4 יש קוסמים ... אך אתמול היה פה שרשור לא מחמיא למנהל הפורום ובטח ובטח לא להנהלת הפורומים של תפוז . תגובה בוגרת ועניינית לא הייתה לנו . אך התעלמות באמצעות "מחיקה" האם רוצים גם למחוק את זכרוננו בתהליך ??? כמי שמסתובבת ברשת וחיה במדינה מתוקנת , דמוקרטית,אני מרגישה שהעקרונות חלים גם פה במקום שבו אמנם נראה רק "שהכל מותר" מגיעה לנו תגובה. ואם לא ???? לפחות להשאיר את השרשורים שלנו בעינם ולאפשר לקהל הרחב להגיב כאוות נפשו .

-רוני-

New member
מה שהיה ונמחק זו פירסומת חינם

כאשר אותו אדם החליף שמות גיא או איך שלא קוראים לך כמו שהורידו את הפירסומות שלך בפורומים אחרים גם כאן לא תהיה פרסומת חינם, אילמלי א. תשלם על פירסום לתפוז ב תארגן טיולים בחינם ולא לשם רווח וללא תשלום מצד המטילים שמעתי מספיק על "המועדון" שלך מבעלי טראנויים שמטילים איתנו בחינם מצידי אתה יכול להחליף מליון שמות ברגע שאראה מודעה שמפרסמת טיול בתשלום אמחק, אין לי בעיה שתפרסם טיולים בחינם ללא כל תשלום מצד המטילים אבל היות ואני יודע שההכנסה שלך תפגע אני מניח שלא תפרסם טיולים שכאילו, אם אהבת הארץ והטבע היו עומדים לנגד ענייך לא היתה מעז לגבות כסף על טיולים, יתרה מכך אין לי בעיה להכנס אחריך לכל הפורומים האחרים ולהוציא את אותו מסלול בדיוק אך בחינם כל שבת וניראה מה קורא לעסק שלך

flashdani21

New member
אתה סתם מדבר

אין שום רווח מהטיולים האלה ועצם זה שאתה חוזר על זה כל הזמו לא עושה את זה נכון אולי במקום לדבר באוויר או להגיד "שמעתי" תבוא פעם אחת לטיולים שלנו? ואז תדבר אני בטוח שגיא יסכים שתצטרף בחינם רק כדי להוכיח לך שאתה טועה ובגדול...אגב באף מקום אחר לא הוריד את הלינק לאתר שלנו רק פה תחשוב על זה...

ofeklior

New member
טיולים בתשלום

שלום לכל הרגזנים אין לאף אחד זכות לגבות כסף על טיולים הארץ היא של כולם מי שיש לו בעיה אם התגובה שלי אז........

כאשר יש טיול בתשלום זה לא עבור

השבילים בארץ, ארגון טיול גם אם לא רוצים להרוויח עולה כסף, מדריך עולה כסף, מכשירי קשר, זמן לתכנן ועוד אז אם יש מי שעושה זאת מגיע לו במיוחד זה עוזר למי שאין חברים שאיתם הוא יכול לטייל וזה פותר את הבעיה בהתחלה עד שמכירים. לא להיות כל כך נוקבים על כל דבר לא דבר יש שני צדדים.

דב זמיר

New member
טיולים בתשלום מתאים לי

אני בעל טרנו רק מספר חודשים ולא מבין על מה כל המאומה אני ומשפחתי טיילנו עם גיא מספר פעמים והטיולים היו מאד מוצלחים ונהנו מאוד. אני לא מבין למה להוציא שם רע לבן אדם. להבנתי הבחור מתעסק עם העניין בהתנדבות את התשלום שילמנו ישירות למדריך. אני טיילתי גם עם חברות אחרות ושילמתי אף יותר .בסך הכל האווירה בטיול היתה מצויינת כל רכב קיבל מכשיר קשר (מה שלא קיבלתי כאשר טיילתי עם אחרים),לאורך כל הטיול קיבלנו הסברים בקשר ובנקודות מסויימות עשינו עצירות וקיבלנו הסברים והפעלות מהמדריך . לכן לי מתאים לשלם על השרות כי ככה לימדו אותי עבור שרות משלמים ואפילו לא שילמתי יקר . כך שאני לא מבין למה תקפתם פה את הבחור אני אמשיך לטייל איתו כאשר ארצה לטייל. דב זמיר

ANGELIC

New member
אישה במאה אחוז

אז ראשית אין פה מתחחזים שנית הגישה השלילית הזו שלך . זה מה שגורם לי אישית לחזור ולבדוק את הפורום שלך , ובעצם על פי מצבו אולי אתה מחפש פרובוקציות . ואגב צירפתי לך תמונה בכדי שתהיה רגוע לגבי הזהות של הכותבת . תגובות נוספות בהמשך

במבי15

New member
אני לא מבין פה משהו???

ביקשו שלא תפרסמו פה בפורום טיולי בתשלום!!! אני כולה בן 15 ו4 ימים ואני הבנתי מה רוני רוצה!!! אף אחד לא אומר לך לא להנות מהפורום!!! אבל פשוט אל תפרסמי פה טיולים בתשלום!!! ואולי בפורומים אמרים לא מוחקים הודעות אבל פה בפורום רוני מוחק...! אז אנה מימך אל תפרסמי טיולים בתשךום בפורום זה! תודה...! :) עופר במבי 14 שעבר שידרוג! (ליאור זה בישבילך :)!! )

ofeklior

New member
מבין

שדרגת את שם המשתמש אחלה יש אנשים שלא מבינים שזה אתר לfun ולא למטרות כספיות ליאור

ANGELIC

New member
ליאור

מי שידרג ??? ומי ביקש לקבל פה משו בחינם ... אני לא ממש שייכת לאף פלג בכלל עוד יכול להיות שאפגוש את ה"רוני" הזה בשטח בלי שום קשר לאף מועדון אך משום מה צורם לי הסגנון . אני שגולשת בפורומים של תפוז מזה שנים וכותבת פה לא מעט . ומכירה מנהלי פורמים אחרים אישית . מעולם לא נתקלתי בכזו רמה . יכל רוני היקר לענות בצורה עניינית ולגופו של עניין . ובלי כל תוספות שלדעתי הביכו אך אותו . ומבלי לציין את יפיפות הנפש שלו בתור אחד שמוציא טיולים ללא כוונת רווח . אין שום קשר בין השניים . אז מי שיושב במקומו של רוני צריך לדעת לנשום עמוק לפני שהוא יוצא בהצהרות כאלה או אחרות ובטח ובטח לבדוק קודם . ואני בטוחה שתסכים אתי שההתלהמות הזו היא לחינם , ואפשרי היה להמשיך ולתת לכל דורש לגלוש פה ולהינות ממידע שימושי בנוגע לנושא האהוב עלינו רכב שטח ....ספורט מוטורי כייפי ...

ofeklior

New member
angelic

בתור 1 שמכיר את רוני אישית אני יכול להגיד לך הרבה דברים אבל אני אקצר כל 1 בתור מנהל פורום מפרסם הודעת המנהל יש מעליו ולכן אם מישהו מנסה לעשות כסף על חשבון מישהו אחר זה כנראה הרגיז אותו וזה מה שנקרא מעכבר נהיה פיל

במבי15

New member
יש לי רעיון......!

אולי צריך לת לה פינה שתפרסם את הטיולים של מועדון טרנו...! כמו הפינה הזאת של הדברים שמוכרים ומשאירים טלפון ופלאפון... אז נתן לה פינה כזאת...??? מה אתם אומרים?! ואני חושב שרוני האיר כמה פעמים לגי@ לא לפרסם את הטיולים שלו אשר בתשלום...!!!!!! עופר...! במבי14 לשעבר...! נ.ב פשוט אל תפרסמי טיולם אשר הם בתשלום...! זה כול מה שרוני ביקש...!!! לא איז לנד-קורוזר חדש... :)

flashdani21

New member
אחלה רעיון

תודה אבל עדיין לא ברור לי למה השירשור הקודם נימחק מה גם שרוני פה מאיים לפגוע לנו בטיולים שז הדבר מאוד לא מקצועי לעשות , לדעתי אפילו ילדותי משהו...אף אחד כולל אני מדגיש אף אחד לא מרוויח כסף מהטיולים האלה תחשוב על זה שאנחנו מספקים מכשירי קשר לכול רכב וזה עולה כסף מה לעשות...אלה מכשירים שאנחנו משכירים לכול הטיולים שלנו...חוץ מזה אנחנו לא מחייבים אף אחד להיכנס לאתר שלנו או להירשם לטיולים שלנו מי של מתאים לו שפשוט לא יכנס נקודה..

גיא ג 4x4

New member
הבהרה קלה.............

קודם כל מהפעם האחרונה שרוני העיר לי על הפרסום אף אחד לא פרסם כאן שום טיול (זה היה בערך לפני 3 חודשים) סה"כ מישהו פרסם את האתר שלנו שהוא ממש לא מסחרי (בניגוד לתפוז) הוא אתר שמשמש להחלפת מידע ועזרה בנושא טראנו (כן רוני אתה מוזמן לשאול מישהו שמטייל איתך המון פקו שמעון כהן שלמרות שאף פעם לא טייל איתי תמיד שהתקשר אלי ליעוץ או עזרה:מוסך, ביטוח,מכשירי קשר אפילו מסלולי טיולים שלחתי לו תמיד קיבל אוזן קשבת והרבה עזרה) תיקון קטן לגבי מכשירי הקשר הם לא מושכרים אנחנו קנינו אותם כמה עולה מכשיר מקסטרק לרכב רוני בסביבות 800 ש"ח כולל אנטנה וצריבות תכפיל את זה ב 15 מכשירים אני הגעתי ל 12000 ש"ח הוצאות רק על מכשירים שימו לב שעדיין אני לא מביע דעה לגבי האופן שפה מנוהלים הדברים אני אגיב במקום ובזמן שאחליט גי@ ד א גם אף פעם לא התחזיתי פה!!!!!!

zom

New member
הכל פה מיותר...

נראה לי שאתם מחפשים על מה לריב! דיי, יש לרוני חוקים ברורים מהנהלת תפוז לגבי מה מותר ומה אסור. תעשו הסכם כזה, רוני יעשה לוחות, יהיה לוח טיולים ובו תפרסמו אתם וכל מי שרוצה טיולים. מה דעתכם??

ANGELIC

New member
zom

כנראה שכולם פה מפספסים את האישיו והאישיו מבחינתי בכל אופן היה הגישה האגרסיבית והאנטי בין מנהל הפורום לבין מי שביקר בפורום . ושוב אני אוסיף ואומר כי מותר לרוני לקיים כל מדיניות ואולי אפילו חובתו . אך ישנה דרך לעשות כן . שהרי אנחנו קהילה שלמה של אוהבי שטח , אנשים עם לב רחב שמושיטים יד לעזרה .... ראה דוגמאות בפורום ג'יפ טריפ . ולדעתי כאן מפספס רוני את המטרה ואת ההזדמנות להפוך את הפורום שלו לפופולארי . אז .....רוני ...תנסה למצוא את דרך הביניים ותפרגן קצת זה לא כואב ...

flashdani21

New member
אולי

זה כואב לו אי אפשר לדעת יש כאלה שקשה להם לפרגן זה מצריך מהם מאמץ עליון...

ANGELIC

New member
לך מהמסר

ורק בכדי להסיר את ספקותייך ... הנה לך תמונה של הכלי ...שלי

למעלה