ממש נימאס...............

מה שרציתי לאמר...

זה שאני לא משקרת לעצמי.. שטוב לי היומ<כגרושה> לעומת אתמול<נשואה> וכן.. רוצה זוגיות..מהמקומ הטוב הזה..לטוב שזוגיות יכולה להוסיף.

רות 2

New member
הוא הסביר את זה ככה.....

ציטוט: "אם אני אני ואתה אתה כי אני אני ואתה אתה, אני אני ואתה אתה. אם אני אני כי אתה אתה ואתה אתה כי אני אני, אני לא אני ואתה לא אתה. (הרב מנחם מנדל מקוצק) .......

R a c h e li

New member
זה שאמר.....

אתה ואני אני ואתה אתה אני אני כי אתה הוא גם קולנוען שמשתמש בפילוספיה של אלטו ומיטשה
נשמע מעניין רחלי לומדת

שלי 9

New member
רחלי מתוקה ,מעבר לסיבות שמנית

ישנן עוד סיבות לפירוק המשפחה.. מעבר לזה ממש לא מרגישה ששיקרתי את עצמי, להפך, ההחלטה להתגרש נבעה מחיבור הכי חזק שלי לעצמי ולאמת הפנימית שלי..יתרה מזו האופן שבו חייתי עם האקס היה השקר בהתגלמותו (ההצגה כלפי העולם שהכל בסדר,כשלמעשה הכל היה חרא..השכנוע העצמי שאולי הכל לא כ"כ גרוע (שנבע מפחדים עמוקים ומהדחקות.. ) לא ממליצה לך למהר ולקבוע מסמרות.. למתגרשים ישנן המון חוויות אוניברסליות והמון מכנים משותפים אך יחד עם זאת ישנה החוויה הפרטית של כל אחד ואחד מאיתנו..והחוויות האלו הן שממשיכות לעצב אותנו בדרך הפתלתלה הזו שבה אנו צועדים..

R a c h e li

New member
יופייייייייי

מצאת מילים מדהימות "חיבור עם עצמי .......ואמת הפנימית שלי..." פליזזזזזזזזזזזזזזזז תגדירי לי אמת וכמובן את הפנימי אכן יכול להיות שהוא לא הבן אדם הכי מתאים ....אבל מי באמת מתאים
חדה המחשבה לללא כל זיזול...מכבדת את הכאב של כל אחד אבל בואי רגע נהייה מציאותיים חיים של ילדים מופנפקים בידינו

יערית

New member
הנה

שורה תחתונה שלך זה בדיוק מה שכתבתי:) כאילו אנחנו מכירות מאיפה שהוא..

שלי 9

New member
אז רגע , בשביל שאוכל להגיב חייבת

להבין את השורה האחרונה שלך.. "בואי רגע נהייה מציאותיים חיים של ילדים מפונקים בידינו" לא הבנתי, את אומרת שאנחנו מפונקים או מה? משהו על הילדים? לא ממש הבנתי אז קודם הסבר ואח"כ נמשיך :)

R a c h e li

New member
מונפקים

להנפיק אוףףףףףףףףףףףףףףףף אמרתי שאני כותבת עם שגיאות

שלי 9

New member
עד שתעני בינתיים אענה לך על

מה שכן מובן לי :) אמת פנימית שלי פירושה להיות כנה עם עצמי במובן הכי עמוק של המילה,בלי רציונליזציות, בלי זיופים ,בלי קליפות ובלי הדחקות, להיות מחוברת לצרכים האמיתיים שלי ולרגשות שלי.. לגבי השאלה מי "מתאים", חושבת זה לא כ"כ רלוונטי לדיון,

רות 2

New member
האמת במערומיה......

אני לעצמי עבור עצמי עם עצמי .... ובזכות זה ................. ובזכות הבחירה הזו ,ילדייך ואותה תקופת זמן שהם באחריותך.. מקבלים מה שיש ..... זה מה יש ועם זה ננצח!!!!!!!!!!!!!!!! מתאים לך?.... כמעט כל אחד מתאים לזמן מסויים ....במקום מסויים שאת נימצאת בו .... ובתנאי שאת לוקחת הכל בערבון מוגבל וללא ציפיות מיותרות

שלי 9

New member
רות ההחלטה להתגרש לא נבעה

רק משיקולים "אנוכיים" של האושר שלי ובלה בלה בלה.. היא התקבלה גם משום שידעתי שזה הדבר הטוב ביותר שאוכל לעשות למען בתי לנוכח המציאות המאוד עכורה בה היא גדלה..

רות 2

New member
עניתי לרחלי .............

לגבי דברייךך ........... ברגע שאת מדברת איתי על .... "עשיתי למען" את משקרת את עצמך ......... קודם ולפני הכל עשית למען עצמך ואחר כך למען ביתך וכל השאר .

שלי 9

New member
אם היית יודעת איך חייתי אין לי ספק

שדעתך היתה שונה..אבל מילא

למעלה