ממש נימאס...............

ברח לי../images/Emo178.gif

אבל תפסתי בזמן

Rחלייייייייייייי מותקקקקקק

מה קרה ההההה???)))) בואי פה אוויר נדיר בשפע נכין לך קפה קר מוקצפ מעשה ידיו להתפאר נגיש לך גביניות טריות ונקשט בגלידת ווניל עם פצפוציות תתרגעי
מוTTTTTק. איבדתי ת'ראש בגללך

R a c h e li

New member
רחלי מעלה דיון מה קרה ../images/Emo35.gif

לא טוב חחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם כי לא מצליחה להגיב לכולם רגע מעכשיו אחד איד חחחחחחחחחחחחח
וסליחה אם רחלי לא עיקבית

יערית

New member
את בסדר גמור!

שלא תחשבי לרגע אחרת:)) על מה הנושא תזכירי לי?אה.... 69 פילוסופיה לכל

Chivalrous

New member
מצטער...

על וודי אלן ללמוד עוד הרבה מצ'רלי צפלין. תדיגי... את עדיין מוכרת פרחים ?

d a n i e l s 5

New member
הגרושים כאידיאולוגיה...

חרטא ברטא. הזוגיות פסה מן העולם , גם חרטא .....שהרי אם היא פסה מן העולם, אנשים לא היו מבלים את הימים והלילות באתרי הכרויות בחיפוש אחרי הבן/בת הזוג. עשינו ילדים כאקט אגואיסטי, והתגרשנו למרות הילדים (ולא למען הילדים) כאקט אגואיסטי. וזאת עובדה ! ואחרי שקראת את זה....תרגעי ותרגיעי
. אבל...וכאן אבל גדול..... כל אחד חי את החיים הנוחים/המתאימים לו, כל אחד זכאי לעטוף אותם באיזה צלופן שמתאים לו....בשבילו ובשביל הקהל שמסביבו (פיזור התובנות עלק)....וזה בסדר, זה לא צריך לעניין לא אותך ולא אותי.....רק את אותו אחד שבוחר כך. (כתבתי ברבים, כתבתי בהכללה....מי שלא מרגיש כלול פשוט יגיד לעצמו בלב "אני לא כזה" ואני יאמין לו..... ).

d a n i e l s 5

New member
ואגב...

לא הייתי מביאה את וודי אלן כשום דוגמא בנושא זוגיות, גרושים, נשואים. הוא בטח ובטח שלא. דעתי .

R a c h e li

New member
וודי אלן....

הגיע לכאן כי הוא יודע ללעוג בצורה הומוריסטית על כל החרטא של חיינו עם שאיבה אנרגיות מגדולי הפילוסופיה אין קשר לגרושים או גרושות ובצם עיקר הנושא הוא על לאן פנינו מופנות ....ענית על כך
אני עדיין לא

d a n i e l s 5

New member
יחסנו לאן???

ראי מה כתבתי בנושא ה"זוגיות שפסה מן העולם"....אם אני חושבת שזה חרטא...המסקנה צריכה להיות שיחסנו למקום של זוגיות .....קלאסית, אלטרנטיבית, פתוחה, סגורה דו מינית, חד מינית ...כל אחד מה מתאים לו. ברמה האישית.....הנושא בבדיקה :)

הלוואי שזה היה כל כך פשוט...

אינני מתיימר כמוך לנסות לראות את המצב של גירושין דרך העיניים של שאר בני האנשים - מספיק לי לדעת היכן אני נמצא, ולמען האמת - רק לעיתים רחוקות אני מספיק אמיץ להיישיר מבט נכוחה אל המצב האמיתי. לא מפרגן, לא חי חיי חופש ולא מייפה שום מציאות. סך הכל מנסה לשרוד, ועד כה עשיתי עבודה לא רעה בכלל. כבר כתבתי כמה פעמים איך הגעתי להיות חלק מהסטטיסטיקה של הגירושין כאן בארץ - וזה לא היה מרצוני, ממש לא. בהתחלה, גם לא ממש חשבתי שאצליח לחיות אחרי זה. אבל עבר זמן, ואני אחרי שלמדתי על עצמי דברים שמעולם לא ידעתי, אחרי שיפוץ ושדרוג מאד רציניים של עצמי בתחומים שונים - נכון להיום כל מה שאני עושה הוא להמשיך לנשום עד מחר בבוקר - כי אינני יודע מה יקרה הלאה. קובר את עצמי בעבודה, שסביבה מתרכזים חיי כשאינני עם ילדי, שרוט שריטה עמוקה להפליא שבעטייה סיימתי כל ראשיתה של זוגיות שאי פעם התחלתי, ובעיקר מבין שזו אופרת חיי והגברת השמנה עדיין לא שרה. יש דברים שאני אוהב בחיי כיום, יש דברים שלמדתי לאהוב בחיי כיום, ויש דברים שפשוט אינני מעיז לחשוב עליהם כיום - אבל בסופו של כל יום אני הולך לישון בתקווה שמחר יהיה יום עוד יותר טוב מהיום... לאן פני מועדות? למחר - אחרי זה אחשוב הלאה.

קוראת ומסכימה.

באמת נראה כאילו לחשוב רחוק יותר ממחר-הופך חסר טעם והגיון. מחר,מקסימום,מחרתיים.

למעלה