ממש נימאס...............

רות 2

New member
גם לאישה מוכה אני אומרת.....

מנישואים רעים אפשר לצאת רק כאשר את מבינה שאת עושה זאת למען עצמך... ואחר כך למען ילדייך... קודם ולפני הכל את את את את את!!!!!!

R a c h e li

New member
וכאן בדיוק .......

הד מזוית אחרת..

(זה היה בדף הראשי..
) נדמה לי שביטאת כאן מניע חשוב. לפעמים אדם צריך לראות גם את טובת ילדיו (=השלוחה שלו) על מנת לקבל את הדרייב לטפל בעצמו. כי כמו שאני רואה את מה שכתבת כאן (מודה, קראתי הרבה מתוך שירשור זה..), את הגעת להחלטה שלך, כשהבנת שאת חייבת לטפל בעצמך ודווקא להפסיק לשקר לעצמך, וכפועל יוצא גם ילדייך ייצאו נשכרים.

יערית

New member
החיפוש האין סופי אחרי אהבה

זה כל הסיפור העצוב של המציאות,ומי שבוחר אחרת לא משקר לעצמו?ומי שבוחר בכל פעם לנפץ את חייו לא משקר לעצמו? המציאות היא קובץ של בחירות והחלטות,אם לא היו ילדים הדברים היו נראים אחרת לא כך? אז המסקנה שלך היא אך ורק בגלל שיש ילדים בתמונה, אחרת היית מסכימה עם הבחירה שנעשתה. נ.ב כפרה,אני לא צריכה חזיות,לא עד כדי כך קיבלו נפיחות, מה גם יש לי תמיד ספייר מהימים הזוהרים שלי

G a v ® i e L

New member
אצל חיות שכמותך,

היאוש תמיד ישרור, את חייבת להכלא שוב בכלוב הזוגיות, כי שם היאוש יהיה לך יותר נח. הלכת לאיבוד, אין מי שיראה לך מהי הדרך הנכונה, אין מי שיאחז בידך הקטנה ויוליך אותך בביטחה לעבר השלווה שאת כה חושקת בה. את ילדה חמודה בת 6 עם קוקיות צרפתיות שובבות, פנים מנומשות וסקרניות, אוחזת בבגט ענקי ונוגסת בו אט אט, תוהה אולי יגיע ילד חמוד ויעזור לך קצת בנגיסות מהצד השני, הנה מגיע, ועוזר, אך את, תנטשי הכל לפני שתיפגשו באמצע... אחחח...איזה ערימה נאה של חארטה משובחת. נשיקות

יערית

New member
כלוב הזוגיות

לא חייב להיות מצופה זהב ובטח לא מנוצנץ, אבל מי שחי בזוגיות טובה{מיליון פירושים למילה טובה} חי חיים טובים יותר מזה שחי בגפו. "לא טוב היות אדם לבדו"-מי שמתנגד למשפט הנ"ל,שיחתום לי שגם יתנגד לו כשיזדקן לבד! החיים בשניים מועדפים עלי מעל החיים לבד

יערית

New member
בואי נבהיר משהו דגניה

כל מושג שאבחר עבורי לא בהכרח הוא מושג המתאים עבורך, אהבה זהו המושג בו אני בד"כ בוחרת כשאני עומדת מול בן זוגי,זוגיות זה בשביל אחרים אם ישאלו אותי. את לא חייבת להסכים,אבל את זורקת משפטים כאילו מישהו התכוון אליך באישי.

כי..

אני לוקחת את עצמי אישי.. עונה מעצמי..לא מהכלל.. כן,,המילה כלוב..זאת מילה שאצלי אין בלקסיקון גמ לא בכאילו

אהבתי את מילותייך! כל מילה = זהב!!

תימצתת באופן מעניין וקולע את נושא בחירת הזוגיות. לדעתי, חושבת שצריך להדפיס ולמסגר את תגובתך זו ולהביא בפני כל אדם שחי בגפו (ללא בן/בת זוג) וחושב שחייו עם הלבד שלו הם הבחירה הנכונה וכך הוא מעדיף את חייו.... וכפי שכתבת, וזה המשפט הכי חזק ושהכי הרשים אותי: "לא טוב היות האדם לבדו"- מי שמתנגד למשפט הנ"ל, שיחתום לי שגם יתנגד לו כשיזדקן לבד! בתור בן אדם זוגי שאוהבת מאד להיות, לחוות ולהימצא בזוגיות, לא הייתי חושבת להציג זאת יותר יפה ממה שכתבת... חבל שלא כולם חושבים באותה הדרך...

R a c h e li

New member
אהההההההההההההההה

מה הקשר
תגיד שתית את החלב של היום חייבת להרגיע אותך קוקיות, באגט,איבוד,נטישה.....מאיפה הפנטזיה הזו דייייייייי גבריאל עם הסרטים הכחולים שלך בא רגע שב בנחת ותקשיב לקול .....שאומר לאן פנינו מופנות לאן כולנו מתקדמים..... כי זו מטרתנו.... הפער בין ההגיון לבין המציאות וואלה ענק איך ידעת שהיו לי קוקיות אההההה

G a v ® i e L

New member
מציאות היא בעיקר...

עניין של תפישה ופרספקטיבה. אין לנו למעשה כמעט יכולת בחירה על כן החופש הוא מוגבל - וטוב שכך !! מוגבל, אפילו מעצם היותנו בני תמותה. הבגט מייצג את קנאת הפין שלך, ולפי השמועות כך עלתה לה היערית ב-2 קילו....

R a c h e li

New member
את לרגע..........

הבנת את הזיון שלי... אבל התחמקת בקלי קלות מתוכן הנושא חחחחחחחחחחחחחח

רות 2

New member
קוקו .. זה הפוזה הזו בסך הכל ..|שמא

מה את נאנחתתתתתת...זה לא הדבר האמיתי (או אולי כן ?)

אם אדיג אמיתי...

יבואו פה וידיגו לי...אין אמת. ואז אדיג...אבל האמת שלי. ואז ידיגו...יש אמת אחת. ואז אדיג...אל תזיינו לי ת'מוח. ואני כן רוצה שיזיינו לי...אז למלי לדיג

למעלה