מממ קיטורים. :<

Mardy Bum

New member
השאלה היא

מה עוד אני יכולה לעשות בשביל שתשים לב חוץ-מללבוש-את-החצאית-הכי-קצרה-שיש-לי-בארון ולהכריז בקולי קולות שהלהקה האהובה עליי היא רדיוהד אע"פ שאני מתעבת אותם? פ:

coolit

New member
אם לא תהיי עצמך זה ממילא לא שווה שהוא ישים לב

[הייתי מוסיפה ".." כדי שזה לא ייראה קר ואכזרי אבל לא היה מקום בכותרת אז הנה: ..]

Bitch47Percents

New member
לא המון

סתם, אני חושבת על להגיע למשרד מחר, אחרי שבתכלס? התעלמתי מזו שאיתי מיום שלישי בצהריים. כולל שתי הודעות שנה טובה שהיא שלחה לי. אבל היא כלכך הרגיזה אותי בימים האחרונים, שמציק שבסוף אני יוצאת לא בסדר. אני שונאת שזה קורה. וגם אין לי מה לקחת לאכול מחר במשרד. והאוכל במשרד מגעיל. ושוב יציקו לי שאני לא אוכלת. ועד שיומיים אין לי כאבי בטן עם החלב סויה המוזר הזה, לא בא לי שוב. יאללה, שיהיה כבר סוכות, וניסע לאילת, ודי.

Tin Doll

New member
הרגשה מוזרה

לא יודעת כאילו שהיא כל הזמן פה, גם כשהיא הלכה ואני חזקה אבל ברגע שראיתי את הגופה שוכבת לה שם באמצע בכיתי בבכי היסטרי מטורף, אחרי כמה דק' גם אמא ישנתי היום הרבה, אבל אני עייפה פתאום כל כך והרגשתי, היום כבר ידעתי שמשהו קרה עברו לי בראש תמונות של טלפונים לאחות הראשית שאני לא באה מחר והנה אמא מתקשרת.. כשבכיתי וכולם שמעו למרות שלא רציתי, אף אחד לא בא וחיבק הסתכלתי על כל האנשים, כל כך הרבה פנים מוכרות אבל אף אחד לא הרגיש כמוני, לאף אחד אין את הזכרונות שיש לי לאף אחד לא היתה סבתא כזו...

../images/Emo201.gif../images/Emo71.gif

מכירה את ההרגשה... יהיה טוב...

coolit

New member
../images/Emo24.gif!!

זה הכי מפחיד בתקופה הזו של השנה כשפתאום קולטים.. "כמה יעברון וכמה יבראון, מי יחיה ומי ימות"....

moruush

New member
../images/Emo201.gif

אני יכולה להבין אותך, ולהזהות עם כל מילה שכתבת. זה קשה. מאוד קשה עברו 7 חודשים מאז ששלי נפטרה אני רק יכולה להגיד לך, שהזיכרונות שיש לך איתה ישארו בך לנצח. ואם את רוצה לדבר - [email protected]

Tin Doll

New member
בואנה

זה לא נתפס פשוט לא נתפס היום בדרך לבית של סבא ראיתי פתאום מודעת אבל עם השם שלה ובלי שרציתי התחלתי לבכות.. רק לפני שניה היא הייתה כאן.. כולה בת 62.. אמא שלה נפטרה שבועיים לפניה (היא לא ידעה מזה) גם ברגע שאני לא חושבת על זה, אני מרגישה שמשהו רע קרה אוי אוי והראש לא מפסיק לכאוב ואני כל הזמן עייפה אבל קשה להרדם.. קשה לישון.. ופליז.. אני שונאת את כל מבטי הרחמים.. תחבקו ותהיו איתי, רק אל תעשו פרצוף מסכן ושניה אחר כך תלכו כאילו לא אכפת ואל תסתכלו עליי כאילו אני זן נכחד ושתמונת הגופה תצא לי כבר מהראש

svety

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

את יודעת שאם את רוצה לדבר, אני פה, נכון?

EROTOMANIA

New member
כוסאמממממממממממממממממממממממממממממממממק

זה בא לי בתזמון הכי גרוע בעולם עכשיו! האוטו שלי מתפרק וזה פשוט הורג אותי הגיע הזמן לאוטו חדש. ביומיים האחרונים שמעתי רעש מוזר מהאוטו שלי והתברר שאני צריכה להחליף כל מה שקשור לברייקס. ואם לא ידעתן, ברייקס זה אחד הדברים היקרים באוטו. 1800 דולר, ליתר דיוק. זה המוןןןן כסף. המון. ההורים קנו את האוטו ב3500 דולר. ועכשיו שהאוטו שלי, אני צריכה לשלם. ויש לי בקושי אלף בחסכונות. ככה זה כשאין שכל בראש, רק התמכרות לשופינג ולביזבוז כסף. אלוהים מה אני עושה עכשיו? אלף שמונה מאות פאקינג דולר על ברייקס, כי האוטו שלי פשוט חלוד עד הסוף. באמת שהגיע הזמן לאוטו חדש, רק חבל שאין לי כסף. כאילו, תמורת 1800 דולר אני בהחלט יכולה לקנות אוטו אחר, ואם ההורים יעזרו לי כלכלית אני אוכל לקנות אוטו שאולי יהיה בסדר לכמה זמן. אוף, זה פשוט כל כך מבאס. עניינים כספיים. בנות, תחסכו את הכסף שלכן, אתן לא יודעות מתי פתאום תזדקקו לו. חוצמזה? אני חולה. מצוננת בטירוף. ובגלל זה לא יצא לי לראות את דן היום :[ אני מתגעגעת אליו בטירוף. ראבק.

EVE Lights

New member
אני מרגישה על הפנים.

כל הלילה התהפכתי מכאבי בטן מטורפים ורצתי לשירותים כל 10 דק' בערך עכשיו קצת יותר טוב אבל בכל מקרה אני הולכת לסניף רק בשביל לפתוח, להיות שם שעה ואז ללכת כשרן יגיע ואז אני אוכל לחזור הביתה ולישון את השעות של הלילה המזעזע הזה שלא ישנתי בו כמעט דקה :<

Mooa-Numi

New member
בוקר

ואני שוקלת 67.8 קילו. אני לא מבינה את זה. זה לא שאני אוכלת כלכך הרבה. כאילו, אני כן מבינה את זה. הרופא אמר שזה יגיע, אני אמורה להשמין עכשיו. אבל 4 קילו בשבוע? זה לא נתפס הגיונית. אני פשוט מתנפחת.. מכנס שלפני כמה זמן פשוט נפל עלי יושב בול. זה לא פייר, באמת

:-\ תגידו,

אפשר למות מכאב בטן? כי אם כן
המצב שלי אבוד
(למרות שקצת עבר לי. טוב שיש נורופן בעולם
)

למעלה