מממ....טוב,

Dark Avanger

New member
הממ טוב

שם: עדן מנצור גיל:13 וחצי עיר: פתח [את] תקווה תמונה: להקה אהובה: My chemical romance שיר אהוב כרגע: skylines and turnstiles, headfirst for halos של מכ"ר אייסי: נו וואי.
מסן: [email protected]

Aline In Chains

New member
../images/Emo183.gifאניאניאני:]

שם:
אלין. גיל:
עוד חודש וקצת,16:] עיר:
בארשבע. תמונה:
> תמונה קצת ישנה.. להקה אהובה:
נירוונה,אליס אין צ'יינס,קווין,ביטלס,ופינקפלוייד. שיר אהוב כרגע:
כרייגע, הממ.. old age של נירוונה,[למדתי לנגן אותו אגב
], ולא יודעת, עוד כמה שירים של מטאליקה אני חושבת.. אייסי:
318501839, עדיף מסן. מסן:
[email protected] - איתי הייתי צריכה לפתוח תהתפקדות בינואר

clean grunge

New member
*יבחוש*אנלא מוכן לקחת חלק בזה!!!...

שם: עובדיה///.. גיל: 14 וחצי(עובדתית!..) עיר: צומת מסמיה/הקראווילה.. תמונה:(טימי..)האישלג הראשון שניבנה בשלג הראשון בג'רוזליים!!!.....אהה כהה..אני זה שכורע.. להקה אהובה: "אד-הוק".. שיר אהוב כרגע: עדיין לא יצא הסינגל המיוחל.. אייסי: 281631929 מסן: [email protected]

מדהים, אני עדיין נספח

שם: מי שיודע יודע. גיל: 18 כמעט!! עיר: קריית טבעון מעצמה תמונה: אוי שיט>< להקה אהובה: Queen שיר אהוב כרגע: אני שומע ברגע זה את High של ג'יימס בלאנט ההומו. אייסי: 221054817 מסן: [email protected]

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

התמונות לפעמים נותנות אשלייה שאני נראה בסדר...

תוריייייי:)

שם:ישראל גיל:עוד 10 ימים 15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עיר:אופקים תמונה:שלי? מה פתאום! להקה אהובה:METALIIIIIIIICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA שיר אהוב כרגע:איב הגוססת של מטאליקה!! איזה שיר אלוף אייסי:234559010 מסן:[email protected]

למעלה