מממ....טוב,

Itay Simons

New member
מממ....טוב,

בגלל העובדה שבמפגש לא הכרתי יותר מדי P: בואו נעשה מן שירשור היכרות שכזה, ככה לקראת 2007:
שם:
תמונה:
להקה אהובה:
שיר אהוב כרגע:
אייסי:
מסן:

Itay Simons

New member
ואני אתחיל ../images/Emo9.gif

שם: איתי
עיר: רמת גן
תמונה: טרי מיום שני, מהטיול לצ'רקסיה ^^
להקה אהובה: נייטוויש
שיר אהוב כרגע: Scar Symmetry-Retaliator
אייסי: 249088550 (בקושי נכנס)
מסן: [email protected] תזדהו

maog

New member
שבת שלום../images/Emo3.gif

שם: מרגו. גיל: 13. עיר: ת"א. תמונה: ממפגש פורום רד הוט, אני עם הכובע.
להקה אהובה: כרגע, לד זפלין.
שיר אהוב כרגע: Dazed and Confused מסן: [email protected]

maog

New member
זה מה שהיה אצל אחי מתוך כל התמונות

מהמפגש
לא זוכרת למה

להלה

שם: שרונה גיל:15 וחצי עיר: מעלהאדומים תמונה:להלהלה אין לי כוח להשים להקה אהובה:נייטוויש, נירוונה כמובן, ואפיקה |סגידה| שיר אהוב כרגע: solitary ground, end of all hope ו- wishmaster אייסי: 263-786-857 מסן:[email protected]

אני בתור

שם:קובי קומרז גיל: 17 עיר: אריאל תמונה:בבקשה להקה אהובה:ברגע זה Rise Against שיר אהוב כרגע:המ...Rise Against - Tip The Scales אייסי:274035166 מסן:[email protected]

nothingman1

New member
HELLO

שם: יאיר גיל: 16.37 עיר: גבעת שמואל תמונה: מסט הצילומים של הסירטןו האחרון להקה אהובה: פרל ג'אם שיר אהוב כרגע: opeth- the baying of the hounds אייסי: 267857984 מסן: נכנס לעיתים רחוקות מאוד- [email protected]

Girl In The Box

New member
שנים לא הייתי פה...

שם: לוטם גיל:15 וחצי עיר:קרית אתא תמונה:אני וחברה שלי עם כובעים של סנטה
אני משמאל.. להקה אהובה:אליס אין צ''ינס שיר אהוב כרגע:ANNA MOLLY-INCUBUS אייסי: מסן:[email protected]

RoRiL

New member
2007! וויהי

שם: רותם גיל: 15 עיר: מכבים-רעות תמונה: :] להקה אהובה: נירוונה:) שיר אהוב כרגע: כרגע? תאמת כרגע אין.. אייסי: איכ מסן: [email protected]

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

את רוצה להסביר לי איך את לא שלי?

Queen for a day

New member
חאו.

שם: איב. גיל: 14 [עוד 28 ימים, חה.] עיר: פתח תקוה. תמונה: הו. להקה אהובה: רדיוהד, רולינג סטונס, נירוונה, קווין, אירוסמית', הול. שיר אהוב כרגע: ווילד הורסס[?]. אייסי: \. מסן: |בעולם שלי| |עצלן|.

למעלה