מממ....טוב,

../images/Emo97.gif

שם: מאי גיל:17 עיר:ראשון לציון להקה אהובה:רד הוט צ'ילי פפרס שיר אהוב כרגע:paint it black - Rolling stones אייסי:9852491 מסן:[email protected] בעעעעעע זה לא שולח לי את ההודעה, טוב אני מורידה את התמונה

skirt9

New member
../images/Emo219.gif

שם: יונתן גיל:14 עיר:י-ם תמונה:הננה להקה אהובה:אין ממש.. שיר אהוב כרגע:somebodys baby - somebodys baby אייסי: לא בשימוש מסן:[email protected]

Devil Moment

New member
D:

שם: עומרי גיל: 13 וחצי (באפריל אני 14) עיר: אשדוד להקה אהובה: Metallica, Nirvana שיר אהוב כרגע: Nirvana - All Apologies אייסי: 302072473 מסן: [email protected] D:

tnhr2

New member
אני ../images/Emo3.gif

סתם קפצתי לבקר בפורום, ומכיוון שהייתי במפגש הקודם, אני מרגיש שמן הראוי שתכירו אותי. אני גם בן דוד של המנהל אז בכלל P; שם: תמיר גיל: 17 עיר: ת"א תמונה:
להקה אהובה: כרגע Incubus שיר אהוב כרגע: אמממ, אני חייב להגיד ש-Anna Molly אייסי: מסן:[email protected]

אני ../images/Emo9.gif

שם: חגי. גיל: 17 וחצי. עיר: אשדוד להקה אהובה: NIRVANA/ Ad Hoc שיר אהוב כרגע: לא יודע... אין משהו ספציפי... אייסי: 320821862 מסן: [email protected]

כן...

הייתי בכמה חזרות שלהם ובהופעה שהתבטלה... שמעתי שאם היא לא הייתה מתבטלת זה היה אסון בגלל שהגיטריסט היה אמור לשיר... וגם יצא לי לנגן עם המתופף פעם באיזה חדר חזרות בירושלים...

clean grunge

New member
|יבחוש|חיחייח..התבטלה הופעה?!!?...

XDDD..הם בטח כל כך גרועים ששמו אותם אחרונים ואז אמרו להם "מיצטערים אבל אין לכם זמן להופיע"...

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifנמנמנמ.....

שם: סער
עיר: קרית חיים
תמונה: יש יותר מידי כאלה בשרשור תמונות מהמפגש תחפשו שם את השם שלי ותראו מי אני
להקה אהובה: יש 4: סיסטם אוף א דאון נירוונה קווין {תסקלו אותי} מיי כמיקל רומנס
שיר אהוב כרגע: הזה מהפרסומת של הSPIRIT GPS
המצב קשה AND I LIKE IT!
מסן: [email protected]
שנה טוב EVERYONE

Dark Avanger

New member
אעעהאע

למה לסקול אותך? קווין מעולים D: או שדיברת על מכ"ר וגם הם מעולים D:

אני מצטער, אני לא יכול להיות שלם עם

זה שאמרת עכשיו קווין מעולים וגם מיי קימיקל רומאנס. 1, לא משלבים את שתיהן באותו משפט. 2, לא אומרים ששתיהן מעולות, אם המיי זין בתחת הם מעולים לדעתך, אז קווין הם הרבה מעבר לאלוהיים

למעלה