מממצב אנשים??? יש כאן מישהו???
G G i N g N i T New member 25/4/05 #61 להסביר לך את מה שהיא אמרה.. ../images/Emo110.gif במילים פשוטות כדיי שתביני? בהתחלה היא שאלה אם את בפורום הזה.. ואת ענית לה את התשובה שלך... והיא כתבה לך שהיא אף פעם לא ראתה הודעה עם הכינוי שלך.. וזה הכל.. כל כך קשה להבין??
להסביר לך את מה שהיא אמרה.. ../images/Emo110.gif במילים פשוטות כדיי שתביני? בהתחלה היא שאלה אם את בפורום הזה.. ואת ענית לה את התשובה שלך... והיא כתבה לך שהיא אף פעם לא ראתה הודעה עם הכינוי שלך.. וזה הכל.. כל כך קשה להבין??
K Knotted String New member 25/4/05 #3 לא. אין כאן אף אחד.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif כולנו בעצם קולות קטנים שנמצאים בראש שלך.
F FIRE GODDESS New member 25/4/05 #14 למה? כי ככה זה משרשר לי -אין לי כוח לכתוב סורי כל הזמן ולהסביר אני יודעת שאני משרשרת נכון-אני לא משרשרת כבר מהיום.....
למה? כי ככה זה משרשר לי -אין לי כוח לכתוב סורי כל הזמן ולהסביר אני יודעת שאני משרשרת נכון-אני לא משרשרת כבר מהיום.....
H HAN2005 New member 25/4/05 #15 למה כ"כ חשוב לכם שישרשרו?? (לא היה לי מה לכתוב ורציתי להתחיל נושא שיחה אז...)