מממצב אנשים???

HAN2005

New member
אם כבר מה הקשר אליך???

מה את נדחפת??? דיברתי אליך??? לא! אז לכי תעשי משהו מועיל! מא את אומרת!!! לא ידעתי שהמצאתי את הפתגם!!! הייתי בטוחה ששמעתי אותו איפושהו!!!(ציניות למי שלא מבין)

just jenny

New member
אמממ

סורי אבל מה שאת עושה כרגע זה חוצפה.. את באה לפורום שאת לא סובלת ופשוט מתחילה לריב עם משתמשים שרק רוצים לגלוש פה בלי שיציקו להם..
אז במקום שיעיפו אותך בדרכים אחרות תעופי בעצמך וזהו.

HAN2005

New member
מה אני עשיתי???

דיברתי אם איזה ילדה ופתאום איזה סתומה מקללת אותי!

G i N g N i T

New member
דיברת? יותר נכון רבת! ../images/Emo110.gif

את רבה עם איזהשהיא ילדה פה, על נושא שלא קשור לפורום, פותחת הודעות חדשות בלי סיבה, ועוד בסוף משחקת את התמימה אז נראהלי שאת פה הלא בסדר וכדאי שתעזבי את הפורום הזה בקשט ובלי מהומות. כי בכל מקרה את לא אוהבת את ג"ש, חושבת שהם סתומים ולא מוכרים אז.. מה את עושה פה? באה לעשות ריבים ולסכסך?? אם זאת הסיבה שלך אז זה לא מספיק בשביל לכתוב פה (עושים מיונים..
) אז פשוט לכי!

Cut Up Angel

New member
הבן אדם היחיד שצריך לעשות פה

משהו וזה יהיה מועיל..זאת את! לעוף מפה! או...אורלע[תחסמי אותה!]

Unaffected

New member
את כ"כ חמודה.

NOT לידיעתך,זה פורום[משהו שכנראה לא הבנת עדיין,כי את מתנהגת כאילו את בצ'אט.],בפורום,כ-ל מי שבפורום,רואה את כ-ל ההודעות ומורשה להגיב בכ-ל ההודעות,גם מותר לו לכתוב מה שהוא רוצה כל עוד הוא לא עובד על *החוקים* שהם במקרה : לא להציף, לא לקלל או לפגוע, לא לפרסם מספרי טלפון וכו', בלי אאוטינג. -את- עברת על כמה כללים אם לא שמת לב,אז זכותי [אני מקווה שאת יודעת מה זה.] להגיב לך ולהעיר לך איך שאני רוצה כל עוד אני מדברת יפה. לא להתראות לך.

BrainDaMaGeD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

טוב נו, לפחות יש לה תועלת כלשהי, היא מצחיקה אותנו!

S m e l l y Cat

New member
יו תעזבו אותה מסכנה O_O../images/Emo108.gif

אז היא עמה בסדר מהזה הלינץ' הזה פשוט תתעלמו. גמכןo_o אורלי תעשי טובה לאנושות ולילדה המסכנה הזאת ותמחקי תשרשור;[

למעלה