מממצב אנשים???

HAN2005

New member
יוווו בהתחלה היה מזה קשה!

אבל את יודעת לאט לאט מתרגלים!.. (אההההה בכול זאת לא נושא השיחה שרציתי אבל לא משנה....) את גם בפורום של לינקין נכון<?

Unaffected

New member
לא אני לא...

ודי לכתוב הודעה כל 5 דקות אם לא ענו לך... זה פורום ולא צ'אט ואנשים לא נמצאים פה כל היום.

®NuLy®

New member
אוייי לא בילי ג'ו הנשם!!!!!

שיטטטטט את גם פה?! טוב עכשיו תגידי לי כמה שירים של ג"ש את מכירה??????

®NuLy®

New member
ואת עוד קוראת לעצמך מעריצה שלהם?!

פחחחחחחחחח ותגידי את יודעת כמה דיסקים יש לגרין דיי? \

HAN2005

New member
7?

מה את מתנשת? כמה זמן את כבר מעריצה את גרין דיי? אני אוהבת אותם אבל הם לא כול עולמי! יש לי גם חיים אחרים!!! כן יש דבר כזה!

®NuLy®

New member
חחחחחחחחח זה לא ניראה ככה...

את גרין דיי אני מעריצה חצי שנה... אבל אני מכירה כמעט את כל השירים שלהם בניגוד אלייך שאת קוראת לעצמך מעריצה של גרין דיי ומכירה 4 שירים שלהם!!

HAN2005

New member
מה אנחנו עושות תחרות מי יותר

מעריץ את גרין דיי?????? תגידי באיזה כיתה את? כי לא מהכבוד שלי לדבר אים ילדה כזאת! (סתם תמיד רציתי לכתוב את זה...)

HAN2005

New member
אם אנחנו כבר מדברות...

כמה דיסקים באמת יש לגרין דיי?

®NuLy®

New member
יש לי 2 דיסקים...

אמריקן אידיוט ודוקי.. ובקרוב גם את נימרוד.. כי אחד החברים שלי קונה לי
אבל תקשיבי עכשי ואומרת לך ברצינות!! אני יודעת התחלת לאהוב את גרין דיי ובמיוחד את בילי ג'ו!!! אבל תתעסקי יותר במוזיקה שלהם מאשר במראה החיצוני שלהם... ותיכתבי בפורומים שיש לך בהם נושא משותף... כי כמו שהבנתי את מכירה רק שיר אחד של ג"ש.. או שאם את נכנסת לפורום שאת כן מתחברת לנושא תיכתבי דברים שקשורים... למשל בילי ג'ו לא קשור ללינקין פארק... וגם אל תיצרי ויכוחים... כמו שעשית בפורום הזה שכתבת שג"ש הם חרא של להקה ויש להם שיר אחד מוכר... שזה ממש מפגר כי ג"ש מאוד מאוד מוכרים בעולם ומאוד מאוד מצליחים.. אז קחי את זה לתשומת ליבך... במיוחד את הזה עם הריבים

למעלה