ממממ

jt fan

New member
ממממ

הרעיון של רפאל,שנדבר כל שבוע על אומן שפעיל כעת מצא חן בעיניי,והחלטתי לגנוב אותו
אז..
בריטני ספירס
מה דעתכם עליה בכלליות
על השיר החדש
על הקליפ החדש
על התדמית שלה
מעדיפים את בריטני של היום או של פעם
למי היא יותר מתאימה-קווין או ג'סטין
גו

jt fan

New member
מיכלה להשיב

מה דעתכם עליה בכלליות
מושלמת,אחת משבעת פלאי תבל
על השיר החדש
נייס. על הקליפ החדש
מדהים
על התדמית שלה
הממ..פסדר.. מעדיפים את בריטני של היום או של פעם
שילוב של שתיהן
. למי היא יותר מתאימה-קווין או ג'סטין
נראה לי שג'סטין..אבל אם היא בחרה בקווין,יש לה את סיבותיה.

אניי ../images/Emo98.gif

מה דעתכם עליה בכלליות
המממ פסיידר לא מתה עליה על השיר החדש
אהבתי אבל למה היא עיוותה את קולה ? על הקליפ החדש
סקסי על התדמית שלה
היא עדיפה כמו קודם מעדיפים את בריטני של היום או של פעם|? פעםםם למי היא יותר מתאימה-קווין או ג'סטין
ז'סטין בוודאיי

Raph Rulz

New member
מיכל, פיספסת ת'נקודה...../images/Emo9.gif

הכוונה הייתה שנדבר עליה לא שנשאל עליה שאלון כי את ידועת שלאף אחד אין כח להתחיל לקרוא את התשובות של כולם...

fan of jt fan

New member
עפ"י דרישת המנכ"לית אני גם עונה

מה דעתי עליה? כל הכבוד לה גם על ההצלחה וגם על זה שהיא נשארת יחסית נורמלית ומאוזנת על השיר החדש? יפה מאוד, very girl poweri על הקליפ? חצי פורנוגרפי, מה נסגר? על התדמית? שילוב טוב של ילדה טובה אבל עם התפרעויות כשצריך מעדיפה את בריטני של פעם או היום? נראה לי שאת של היום, כי היא יותר בוגרת ורואים את זה במוסיקה שלה למי היא יותר מתאימה? אין לי מושג כי אני לא מכירה את כל המעורבים, אבל אם היא בחרה בקווין, אפשר להסיק שהוא הבחור הנכון, בינתיים לפחות..

אני עונה../images/Emo9.gif

מה דעתכם עליה בכלליות
: אני לא חושבת עליה כלום ואני ממש לא מתה עליה אני שונאת את האופי שלה [בוגדת(לדעתי),מתחתנת 1000 פעם עם כל אחד.. טוב לא חשוב..] לדעתי יש לה שירים יפים ושום דבר חוץ מזה על השיר החדש
: שיר יפה על הקליפ החדש
: היא נמצאת שם אז לא ממש חחח כאילו הקליפ לא משו לדעתי על התדמית שלה
: לא יודעת מה הדמית שלה באמת אבל לדעתי היא סתם חושבת את עצמה יותר ממה שצריך מעדיפים את בריטני של היום או של פעם
: דפנטלי של פעם לפני שהיא התחילה להיצתלם בהעירום ולצלם כל מיני קליפים בתחתונים היא היתה ממש מותק פעם והערצתי המון למי היא יותר מתאימה-קווין או ג'סטין
: במראה לג'סטין כי אני חייבת להודות היא יפה אבל האופי ובכל השאר אני מעדיפה שתישאר עם קווין כי למה שהמושלם שלי יפגע שוב מהבגידות שלה!?(שוב זה לדעתי)

RJlake

New member
עונה... מיכל את יודעת שאני שונאת

אותה אז הכול כאן זה דברים רעים אז אולי עדיף שלא תיקראי...
מה דעתכם עליה בכלליות? סתם אבלה על השיר החדש? דפוקקק כאילו את מנסה להגיד לאנשים שיפסיקו לדבר עלייך ועל החיים שלך אבל את מצטלמת חצי ערומה בקליפים שלך!!!! על הקליפ החדש? בעעעעע דפוק! על התדמית שלה? תדמית????? איזה תדמית? סתם הכול פוזות! מעדיפים את בריטני של היום או של פעם? שום בריטני שתיהן אבלות! למי היא יותר מתאימה-קווין או ג'סטין?לאף אחד! ג'סטין עשה בשכל שהוא זרק אותה! ועוד מעט גם השני יזרוק אותה!

גם אני מסכימה עם כל מה שאמרת

וגם יש לי המון מה להוסיף אבל אני לא יוסף כי אני לא רוצה לגרום ריבים.....

necky

New member
שליייייי

מה דעתכם עליה בכלליות? לדעתי היא מהממתתתתת
על השיר החדש? שיר מהמם אבל עדיין לא התרגלתי אליו על הקליפ החדש? לא ראיתי על התדמית שלה? פרובקטיבית מעדיפים את בריטני של היום או של פעם? בריטני של היום עם השירים של פעם למי היא יותר מתאימה-קווין או ג'סטין? עם ג'סטין

necky

New member
חחחחחחחחחחח

מה פתאום מה עכשיו לחשוב שבריטני מהממת משמעותו שאתה הומו?

Raph Rulz

New member
לא הבנת...../images/Emo3.gif

מהממת זאת מילה שבנות משתמשות בה... והומואים...

למעלה