מלנת'לפים מחשבות

Le Fay

New member
אה! אז ככה נראית ויאגרה?

כל יום לומדים משו חדש

Le Fay

New member
ממש.

תכף נכריז על דקה דומיה לזכר האונות שלך. אבל אם עוד לא קמת נחכה לך, מישהו בכל זאת יצטרך לעמוד.

מחר נלמד איך נראה

לי קאו אחרי ששור מס' 10 בלע תריסר מהכחולים האלו והבקיע לו מאחורה פגם גדול באישיות

אני חושב שכדאי

שתלך להסתכלות, כבר כמה ימים שאתה לא רוצה לזיין, לא אותי לא את אחותי ולא את חברה שלי בתחת? ונוסף על כך.. אתה גם מחמיא לי! הכל בסדר? כמה אצבעות אני מחזיק? איזה מהם?

אתה איש רע

אני בוכה עכשיו בגללך והחתימה שלך ממועדון קרב ואני מגיע לתל אביב שבת

בשביל זה יש טלפונים

אני עובד רוב השבת,אבל בשישי בערב אני די פנוי.בוא תפגוש את השור,הוא יעשה לך נעים. כואב קצת,אבל נעים.

אתה צודק

במה שאתה מרגיש זה דבר הגיוני מאד לרצות שתי דברם סוטרים כי לכל אחד מהם יש השלכות ותוצאות שונות. גם במה שכתבת על זה שאתה מדבר עם יוצאים וזה לא אוביקטיבי במאה אתו צודק! גם אני חשבתי ככה פעם (אני לא ככ זקנה עוד לא 19...) אבל הגעתי למסקנה שאני צריכה לעשות מה שאני חושבת ואני חיה רק בשביל עצמי! אם אני יהיה כל החיים בהצגה רק אני לסבול מזה לא יודעת אם הבנת משהו או שזה עזר לך אם בא לך תגיב.

מתלבט13

New member
תודה

הבעייה שאני לא יודע מה יעשה לי טוב. אני לא עודשה חשבון לאף אחד (אופס, אני קצת מרמה את עצמי, כי אני כנראה כן דופק חשבון. אבל בעיקרון
לא מעניין אותי מה אחרים יגידו. למעט עד כמה שזה יעשה לי הרגשה לא נעימה)

סבבה תעשה

מה שטוב לך אבל תחליט מה טוב לך. ולדעתי כדאי לעשות מה שמאמינים בו תחליט! אתה מאמין בדת או לא? ןראה לך לפיה לנווט את החיים שלך? ולפי זה תלך ותהיה חזק ובטוח במה שתבחר

i l u v a t a r

New member
אני אגיד לך את דעתי

לדעתי אתה חייב להגיע להגדרה מוחלטת שאתה שלם איתה ואתה מקבל אותה לגמרייי. אני יודע שזה לא פשוט והכל, אבל זה לא טוב להיות בדיסוננס כזה כל החיים ובעצם לא להיות שייך לא לציבור החילוני ולא לדתי. אני הייתי מציע לך או להיות חילוני אבל לגמרי ולהיות שלם עם זה או להיות דתי לגמרי ולהיות שלם עם זה( או לפחות ליטות בבהירות לאחד הצדדים) אני יודע שזה די ראייה של שחור ולבן אבל בזה אני מאמין, תחשוב על זה.

מתלבט13

New member
יש צדק בדבריך

אני עדיין לא בטוח שאני רוצה ויכול להגדיר את עצמי באופן מוחלט.

מעורר הזדהות...

התחושה הזו שאני צריך "להשתייך קטגורית" העיקה עלי מאוד... ובכל זאת, אני מאמין שההשתייכות הקטגורית נמצאת יותר בראש מאשר על פני השטח. אני יכול לומר שלא "חוויתי" הישתייכות קטגורית" למחנה החרדי שעה שנמניתי על שורותיו. חייתי שם כי נולדתי שם-בלי להיות מודע לכך שקיימות "נורמות חיים" אלטרנטיביות ושהתבוננות מתוך פרספקטיבה תשייך אותי באופן אוטומאטי למחנה החרדי. המפגש הזה עם העולם החדש דחק אותי לפינה הזו בעיקר משום שהרגשתי שאני זקוק לתת "ביטוי" ב"מילים" למעבר שלי מעולם לעולם. כאילו לא די בכך שאני עושה ככל שעולה על רוחי. נכון שלא גדלתי כחילוני. ונכון שכיום אני מודע לכך שככל שמרחיקים יותר אפשר לקטלג אותי - כשיוצאים החוצה מהמפה הישראלית, אני שייך לציבוריות החילונית, כשמתרחקים ומביטים גבוה על העולם אני ישראלי, כשמביטים על פירטי היקום אני אדם וכשמתרחקים מכדור הארץ אני חי פה, על כדור הארץ-כן, כשרואים אותי על כביש אילון מעזריאלי, אני רוכב קטנוע. ובחדשות, כשאמות בתאונה, סביר להניח שיגדירו אותי כך: רוכב אופנוע תושב תל אביב נהרג הבוקר בתאונת דרכים. ראש ממשלת ישראל נועד הבוקר בלשכתו וכו'. נו, הכל עניין של פרספקטיבה, וככל שהיא יותר רחבה אני יותר ויותר קטן, יותר ויותר שייך קטגורית ליותר ויותר נתחים במכלול היישות. מה שחשוב באמת, בשביל עצמי, הוא אני-מה שמשנה לי היא איך אני רואה את עצמי. ואני, אני אדם ותו לא - ומה איכפת לי איך אני נראה מהחלון של עזריאלי? מה איכפת לי איזו משבצת אני ממלא בנוף הישראלי, איזו תמונה תרבותית אני מרכיב-זה לא משנה, לא משנה... אז לך זה משנה-וזה ימשיך לשנות כל עוד לא תתרחק מקו התפר הזה בין העולם החרדי לחילוני-ככל שתתמיד באחד מהצדדים יהפוך עולמך למרכז חייך... אני באמת באמת באמת מזדהה עם מה שכתבת. מזדהה עם הכעס, עם התחושה שכאילו חלק אינטגרלי ממך הם ההגדרות היבשות, מה שיכתבו עליך בצוואה - התביעה היא שאתה תצליח לטשטש את ההישתיכות הקטגורית שלך, שתהיה מרכז ההוויה - זה יבוא. שבתאי

מתלבט13

New member
יש צורך נפשי בשייכות

כך שמעתי. לביחס לשאר דבריך. הם מעוררים מחשבה, ואני לא יודע להגיב מהשרוול.

אוי מתלבט שלנו!

כמה אתה כותב כמעט כמו שאתה מדבר! חחחח כרגע אתה נמצא בבלבול כי רק עכשיו היכרת חברה שלמה שלא ידעת עד היום ולדעתי הופתעת לטובה מכמה שהאנשים שלנו באמת על רמה ולא חושבים רק על זיונים והסטייק הלבן הבא. זה טבעי שתרגיש כמו שאתה מרגיש. אין לך סטופר אתה לא חייב להחליט עכשיו כלום. קח ת'זמן תכיר עוד אנשים משני הכיוונים, תדבר, תזבל לנו עוד במוח וכשתרגיש שמיצית תגיע להחלטה. אתה עוד צעיר וכל העולם פתוח בפניך. ולא משנה מה תחליט יש כמה אנשים פה שיאהבו אותך תמיד בלי קשר. בהצלחה מותק. ובאמת קח ת'זמן.

naty 1

New member
אני

הופתעתי לרעה מזה שאנשים לא חושבים מספיק על זיונים והסטייק הלבן הבא ומתמקדים יותר מדי בזיוני שכל
סורי

למעלה