"מלכת היופי - ילדות"

סשיושס

New member
ועוד אחת יש לך.. או לדניאל או לליאו

לליאור, אם את לא מצביעה לאחת מהם ההצבעה שלך למאי לא מתקבלת..! אני מוסיפה פעמיים מאי אבל אם לא תגידי אם את מעדיפה את דניאל או את ליאור אני אמחוק את הפעמים!

סשיושס

New member
ההודעה הנ"ל גם לילדותית וגם למלאכית

למאלכית ככובת! כתבתי חשוב! זה אומר שתיכנסו להודעה -> לא ? חח..! הבנתן אותי נכון ? אתן צריכות להצביע עוד אחד או לדניאל או לליאור, כי אחת מהן תודח!

סשיושס

New member
סליחה שאני מציפה..!

פשוט כתבתי את זה כי טעיתי במקום שלישי כתבתי שני!

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif My

מצביעה: מאי פינטו (4) מאי פינטו (4) מדיחה: ליאור (2)

סשיושס

New member
זאת אומרת ששהצבעה השלישית שלך

היא לדניאל ... נכון ? (נאי מדברת לטינקית!)

pilpilonet5

New member
מצביעה!

מאיה 1 דניאל 3 ומשהו שלא הבנתי, מותר להצביע לאותה מתמודדת פעמיים ביום? כאילו את שתי ההצבעות לתת לאותה אחת

סשיושס

New member
כן! - כולם לקרוא כדי לא לטעות!

ואת יכולה להצביע עוד הפעם! זאת אומרת אם את רוצה שדניאל לא תודח היום מכיוון שהיא מועמדת להדחה אז תוכלי להגדיל את הסיכויים שלה בכך שתצביעי לה שוב, כי היום יש לך הזדמנות ל-3 הצבעות מתוכן אחת חייבת להיות או לדנניאל או לליאור! הבנת ? וכך גם כל השאר!

סשיושס

New member
טוב לאלה שלא כתבו את ההדחה שלהם!

הה צבעה שלכם תתקבל!, מעכשיו אם לא תכתבו הצבעותיכם לא יתקבלו - זכרו!

סשיושס

New member
אתן לא כתבתן אז אם אתם רוצים להגן..

ליאור ה מועמדת להדחה זאת אומרת היא עם הכי פחות נקודות אם היא תעבור את דניאל (היא צריה רק עוד 2 נקודות) דניאל תודח! תבחרו בעצמכם!

סשיושס

New member
סליחה *בשלוש - + התוצאות!

מאיה קורן - 16 ליאור ויינברג -2 דניאל לוי - 4 מאי פינטו - 16

סשיושס

New member
___היום הרביעי____ + ההדחה!

ליאור ויינברג המקסימה הודחה מן התחרות עם 2 נקודות!, חבל
, נאחל לה הצלחה בהמשך ואנחנו נמשיך בדרכנו! הודעה מעלי כתבתי את הנקודות נכון לעכשיו! תתחילו להצביע (מאי/מאיה/דניאל) תהנו!

כנסי בבקשה

מצטערת אני לא כל היום בפורום ולא ראיתי את ההודעה שלך אז אני מצביע לדניאל גם ואני מקווה שתחשיבי את ההצבעות שלי למאי את חייבת להחשיב אותם תודה

למעלה