מזתומרת יש לה שוקס?..
ס סשיושס New member 6/8/06 #24 מי שעדיין לא הצביע להיום יש לו .. עד השעה 12.. מ-1 אפשר להצביע על היום החדש!
T Tinkit16 New member 6/8/06 #29 מצביעה עכשיו בצורה הנכונה קודם בילבלתי, מצטערת אז... מאיה קורן (1) מאי פינטו (4)
ס סשיושס New member 7/8/06 #30 למאיה קורן פעמיים או למאיה קורן ועו עוד מישהו ? בנתיים הוספתי כ-פעמיים מאיה קורן!
ס סשיושס New member 7/8/06 #31 התואות לבנתיים! מאיה קורן - 7 ליאור ויינברג - 1 דניאל לוי - 1 מאי פינטו - 3
ב ב ר ב י G i r L New member 7/8/06 #33 ../images/Emo13.gif למה אני לא יכולה להישתתף בזה !? חחחחחחחחח סתם סתם בצחוק אין עליהן כל אחת מיהן ממש מהממת.
../images/Emo13.gif למה אני לא יכולה להישתתף בזה !? חחחחחחחחח סתם סתם בצחוק אין עליהן כל אחת מיהן ממש מהממת.
ס סשיושס New member 7/8/06 #35 את רוצה להשתתף ? -> אני בטוחה ש.. יצביעו לך כאן מלא! רק תגידי! אמ.. אז פעמיים למאיה קורן ממך ? - > אני כבר מוסיפה!
את רוצה להשתתף ? -> אני בטוחה ש.. יצביעו לך כאן מלא! רק תגידי! אמ.. אז פעמיים למאיה קורן ממך ? - > אני כבר מוסיפה!
ס סשיושס New member 7/8/06 #37 יש לכם חצי שעה להצביע על היום -> מח מחר תוכלו להצביע שוב כל מתמודד -> פעמיים!, וכך גם מחרתיים וכו'!