מלחמת המינים הא....

apl

New member
אני עדיין לא מוצאת שום קשר,

מה גם זה לא הוכח מדעית,ולכן אני חושבת שזה לא יותר ממקריות.

ענת..

זה איזה משהו עם אחוזי השומן והשרירים בגוף. אצל נשים, פיסיולוגית, יש אחוזי שומן גבוהים יותר.. ושריר הוא דבר מחמם יותר. משהו בסגנון (אני לא ביולוגית!)

apl

New member
יש הגיון מסוים,אבל עדיין

אני לא נתקלתי בתופעה גורפת של בנות שקופאות מקור יותר מאשר בנים.. וזהו,מעכשו רק מחקר מדעי\הוכחות ישנו את מה שאנחנו דנים עליו בקשר לחום הגוף.

ilana4ka

New member
המממ....

מה הכי מעצבן אצל בנים?????. תראו, אין לי שום דבר נגד חרמנות. סבבה, אין מה להכחיש, גם בנות יכולות להיות חרמניות, וגם בנות רוצות סקס. זה לא סוד וזו לא בושה. א-ב-ל אנחנו לא נעשה הכל בשביל להשיג את זה!!!!! לא נשקר לכם בעיניים בשביל זה, לא נזרוק אותכם אחרי סקס, לא נעשה כזה שיט! ואתם כן!
כמובן שאני לא עושה הכללות. אבל זה המין הגברי-ברובו. אבל בכלל-איך אפשר להבין בנים???????????אתם כל כך לא ברורים! הכל נראה לכם מובן מאילו, בזמן שאנחנו מנסות להבין את הראש שלכם, ולמה התכוונתם כשאמרתם את משפט הזה או הזה, אתם בכלל לא מודעים אפילו למה שיוצא לכם מהפה, ולא מייחסים חשיבות לרגש בכלל. באטם ליין-מה שהכי חשוב לבנים זה סקס, מה שהכי חשוב לבנות זה רגש. וחבל.
*שוב-לא עושה הכללות. אבל רוב הבנים הם ככה. עד שהם מתבגרים(בשלב כלשהו, לא ברור מתי...)

numerw

New member
../images/Emo3.gifמה את חושבת?

שהעולם כזה פשוט?:) נוח לראות צד אחד אבל כמו שאת יודעת גם לך ולשאר הבנות יש צד בזה...את לא עושה הכללות אבל כל משפט שני שלך זה הכללה.. למדתי עד עכשיו להבין שכל טיפוס ניתן למצוא מכל מגזר:גברים,נשים,גמלים וכו.. אז יש בנות שכן ישקרו בשביל סקס,יש בנות שרוצות רק את זה וגמרנו ויש גם בנים כאלה...תתמודדי עם העניין שבקטע הזה המינים מאוד דומים...בכל צד יש מישהו שמחפש את זה ומישהו שפחות הכל יחסי:) אל תדאגי יש גם כאלה שחשוב להם קצת רגש ...וגם בנות זה לא הדבר הכי פשוט..לידיעתך להבין אותך זה לא קל.. תקחי הכל בחיוך

ilana4ka

New member
לוקחת הכל

ביוך ועוד איך:) ולא אמרתי שבנים ובנות לא דומים, או שאין בים לא רגישים, או בנות שמנצלות. אבל לרוב בנים נוטים להתנהג ככה.

numerw

New member
חיוך זה תמיד טוף=)

עדיין הכללה אז ככה שקשה לי להסכים... אה ואני רון:)

בנות סובלות יותר מקור. נקודה.

תעשי ניסוי פשוט. שימי בנים ובנות בחדר (כיתת לימוד למשל). ואז תשאלי למי קר, למי חם, למי נעים. תמיד יהיו יותר בנות שיגידו שקר להן מאשר בנים.

Bennytt4

New member
זה נכון! מחקרית זה נכון!!!

(עזבו אותכם מהפרט הקטן שזה מחקר שאני ערכתי- אבל יצאו תוצאות חיוביות)

jessy19

New member
הכי מעלה לי את הסעיף....

האגו של הגברים שחייב תמיד להיות גדול... לא מסוגלים להודות בטעויות ותמיד אבל תמיד משגעים את הבנות שיצאו איתן כשרואים שהבנות ממש לא רוצות (מכלילה אבל תסלחו לי נכון? אני יודעת שזה לא כולם ככה).

למעלה