מלחמת המינים הא....

אתה מדבר על-

שיוויון זכויות בלי שיוויון חובות, זה נכון
, נקודה טובה.
 

erezbearez

New member
הווו.. הוו מה שאני שונא.. הווו

את רוב הדברים כבר הזכירו, חוץ מדבר אחד שמעלה לי את הקריזה- "הטרדה מינית" מה זה אמור להביע?? והם עוד חוקקו את זה!! היום להתחיל עם מישהי זה גובל בהטרדה מינית! אם אני טופח קלות למישהי על התחת, היא יכולה לתבוע אותי על זה! אם הבוס מחמיא למישהי על המחשוף או זורק הערה שנונה, הוא יכול להיתבע בגדול! מה זה אמור להביע??? ובאותה רוח, מילה לגברים - די להיות רכרוכיים - היא: "ככה? אז אין סקס היום" הוא: "ככה? אז אני הולך למצוא מאהבת. יום טוב"
 
בקשר לחלק האחרון-

2 דברים: 1) ניסית כשיש לך חברה שאתה אוהב? לא? חשבתי ככה, אתה לא מסוגל להגיד כאלה דברים. 2) אם אתה כבר חושב על זה- שמור את זה לעצמך, נשים לא אמורות לדעת שאנחנו יכולים גם לאיים...
 

apl

New member
בטח שזו נקראת הטרדה מינית!

(נגיעה בישבן). ואתה יודע מה,גם כשבחור שורק וצועק לבחורה מעבר לרחוב: "היי את,כוסית!איזה ת*ת יש לך את!"-זה נקרא הטרדה! ולמה זו הטרדה אתה בטח שואל את עצמך,נכון?! אז יש לי גם תשובה- הערות כאלו,לא רק שהן שוביניסטיות,אלא הן על רקע מיני\מגדרי,ועל כן-זה מפריע כשמעירים את ההערה הזו,ויותר מכך-מלווים את זה בהערה מינית ושריקה(מישהו אמר כלבה?) יש לאקט הנ"ל- "ההתחלה עם בחורות"-קונוטציות מיניות מובהקות("הרי לא ראיתי את הבנאדם הזה בחיים<הקצנה>,והוא מטריד אותי")ולא שמץ,טיפה בים-של נחמדות.. כמובן שיש את הבחורים שיודעים לכבד נשים(ההפך הגמור ממה שתיארתי למעלה). תחשוב שאם מקצינים מעט במקרים ובהטרדות האלה,זה יכול להביא למצב של אונס וכפייה מינית.
 

apl

New member
../images/Emo26.gifציפית שאכתוב,בירה נשר,נכון?!

אז קבל: בירה היינקן..
אם גם את זה לא תבין,אז שמישו אחר יטרח כבר להסביר לך.
 

apl

New member
היו היה מבחן..מבחן בסוציולוגיה

..שהלך נפלא,וזהו
 
../images/Emo45.gif לך

אבל עדיין, העניין של "הטרדה מינית" תופס רק אצל נשים ופה הבעיה... הרי לא יאמינו לגבר שיגיד "היא נוגעת בי..." איפשהו זה כן מציק, אני לא מצדיק התנהגות כזאת, אבל דברים כאלה קורים לשני הצדדים ואת זה צריך להבין.
 

apl

New member
אתה יודע מה?

זה כבר הטבע,ואי אפשר לשנות אותו לגמרי,אולי רק להקטין את התופעה(הטרדה מצד נשים- אם ישנה כזו). כבר יש מודעות מסוימת למקרים כאלו-אבל אין כמעט מקרים קיצוניים של הטרדה מצד בחורה. הרי לא שומעים על זה כמעט,לא קוראים,ולא ממש רואים שזה קורה,אם בכלל.. לעומת זאת,יהיה מיותר אפילו לציין,שכאשר בחורה חוזרת מחוף הים עם חברה שלה,ולובשת מכנסיים קצרים\ג'ינס,וגופיה,אז תראה כמה בחורים צופרים ואף עוצרים "להתחיל" איתה..זו הטרדה ב-ה' הידיעה! ואני יכולה לתת עוד מיליון דוגמאות כאלו.. ולא שאני אומרת שבחורות לא מסתכלות על הגולשים בים,אבל עדיין-זה מעודן הרבה יותר,ולא בוטה לרוב.
 

apl

New member
נו לא כזה ביג דיל

מקסימום מנתקים בפרצוף,וישר היא מבינה ת'רמז
 

לא משו

New member
../images/Emo46.gif הכי מעלה ת'סעיף זה כשבנים

באמצע החורף מדליקים מזגן על קור!!! לא רק שהם לא מתחשבים בנו הבנות הם עוד מתעצבנים שאחרי ששעה שהמזגן דולק אנחנו מכבות אותו
 

לא משו

New member
כן, אבל זאת עובדה שהבנים אצלנו

בכיתה הם אלה שרוצים מזגן על קור, והבנות הן אלה שמכבות אותו אחרי שעה... למשל היום מישהו בא עם חולצה קצרה ועוד ביקש להדליק מזגן, גם באוטו קורה לי הרבה שאני מעירה לאבא שלי שהוא פותח חלון בשיא הקור
 
למעלה