מלחמת המינים הא....

dreamgirl000

New member
חחחחחח אבל גם מתאמצים

כל כך בשביל לבוא יפה בשבילו והוא הורס את זה?

שיטה מעולה!

אם הוא מפליץ מתחת לשמיכה תכווצי את השמיכה ממש חזק ואז הריח לא ייצא החוצה ויהיה יותר חם בפנים
אבל מצד שני כשתרימי את השמיכה זה על אחריותך בלבד! וזה אשכרה נכון בדרכלל אני מחמם ככה את השמיכה זה ממש כיף אבל בבוקר זה יכול להרוג...

NBGirl

New member
העלתי משהו לא מזמן..

אבל אני רואה שעכשיו זה יותר אקטואלי, אז אני אעלה שוב.. תקראו.

אווווו- חיכיתי למשוה כזה ../images/Emo123.gif

אלפרד- תכין את הסוסים, יוצאים למתקפה |אייקון של אבירי השולחן העגול| בעיות שיש לי עם נשים:
מניפולטיביות.
משתמשות בסקס כנשק.
הן רעות- לא רעות=ילד רע, רעות=ביצ'יות (לא רק אל גברים).

pain is MY love

New member
אי אפשר להאשים את הבנות

שהן משתמשות בסקס כנשק!!! כי אם הגברים לא יתייחסו לסקס כאל נשק הבנות לא יוכלו להשתמש בסקס כנשק!!!!!!!!! הבעיה שהסקס כל כך משפיע על הגברים שהבנות מנצלות את זה לטובתן! נותנים לך תיקח, לא?..

אני לא חושב ככה-

גברים פשוט יותר פתוחים לזה מנשים, נשים רוצות סקס בדיוק באותה מידה כמו גברים, אבל- נשים יכולות להסתיר את זה, אולי זו הדעה הקדומה של "נשים שמראות שהן רוצות סקס הן שרמוטות" (סליחה על הביטוי) או משהו כזה, גברים פשוט עם מחסום הרבה יותר נמוך מזה... אם לא הייתן משתמשות בסקס במישפט "אתה יודע מה? אין סקס היום...", אול הייתי רואה את זה אחרת... אבל זאת עובדה

pain is MY love

New member
אם היית אומר לי

"חחחחחחחח למה על מי את מאיימת" הייתי שותקת באותה שנייה ואוכלת את עצמי מהפאדיחה... אבל עובדה שהסחיטה הזאת עובדת.. זה כמו להאשים אותי שאני עושה פרצופי כלכלב לאבא..

מה? מחסומים? ביישניות? מי? מה? איפה

צר לי לאכזב או שמחה לחדש לכם גברברים יקרים: נשים לא ביישניות! פשוט יש להן יותר אופציות לגיטימיות להתנהויות במצבים שונים! הסבר ע"י דוגמא יועיל: מקרה אמיתי: נכנסתי לחניון תת קרקעי ואיכשהו רק כשחניתי גיליתי תקר בגלגל הקדמי שברכבי (כן,כן נקבה). הייתי עם חברה שמצטיינת ב"להיות" ולחשוב כנקבה ולפיה"בואי נמצא מישהו שיחליף את הגלגל גלגל". ואני עם האגו הנפוח שלי"לא אני אחליף לבד" לאחר שנראתי כמו נערת פלייבוי במוסך עם חולצה שנקרעה בחזה וכולי מלוכלכת בפיח גריז או WHAT EVER החלטתי שאין לי כח יותר. (לא הצלחתי לפתוח את הברגים שמחברים את הגלגל-מה לעשות פה צריך כח ולא שכל) קראתי למישהו ותוך 15 דק' המכונית המגניבה שלי כמו חדשה. הבנתם...
ב
אני

גררררררררררר../images/Emo123.gif

הדבר שהכי יכול להרגיז אותי בבנות זה שהן רוצות שוויון זכויות אבל רק תחלקים הטובים של השוויון זכויות!!!

apl

New member
אז זהו,ששוויון צריך להיות מקובל

ולא שנצטרך להילחם למען השיוויון(מה שקורה עכשו).. וסתם מעניין אותי לדעת מה אתה מכנה "החלקים הטובים של השיויון"..

החלקים הטובים

של השוויון הם מן הסתם זה שכבר לא קיים התפיסה שלבנות אין זכות להצביע או זכות להיות מנהלות ועכשיו יש הרבה מנהלות וזה חלק טוב של השוויון לעומת זאת יש עדיין את החלקים הרעים של השוויון מה שממש הדגשתי קודם בסגנון של שנתיים בצבא כשאני עושה שלוש או שנגיד היו תביעות של בנות נגד הצבא כי הן התנדבו לצבאי ונדפק להן הרחם...כאילו את התנדבת את ידעת את הסיכון זה כבר בעיה שלך

apl

New member
אין לי מה להוסיף לך,

שכן,כשתגדל תבין יותר לגבי הנושא.. מה גם,לא היו שום תביעות של לוחמות נגד המערכת הצבאית על כך ש"נדפק להן הרחם"..אז להמציא סתם-לא כדאי. והסברתי כבר את סוגיית משך השירות של בנות בניגוד לבנים באחת ההודעות בשרשור. קרא,ותחכים.

אין פה שום המצאה!

הדבר באמת קרה אישה תבעה את צהל על מקרה כזה בעבר ואם את חושבת שבגלל הגיל שלי את יכולה לשפוט את מידת הידע שלי את ממש טועה

למעלה