מלחמת המינים הא....

sOurce of life

New member
מלחמת המינים הא....

!!!קבלו הכרזת מלחמה!!! תשרשרו לפה מה הכי העלה לכם את הסעיף, אצל בן המין השני!!!

pain is MY love

New member
אם כבר אז כבר... ../images/Emo9.gif

הכי אבל הכייייייייייייי מעצבן אותי אצל גברים זה כשהם מזיינים את השכל כדי להשיג את מה שהם רוצים!!!! הם יכולים לעמוד ולשקר לך בעינים בלי למצמץ העיקר בשביל לצאת טוב מהעניין... קשה לדעת למי להאמין ולמי לא....

HyPeR SoNiC

New member
חהחה!!! כאילו שבנות לא!!!

ובנוסף לכך, מעצבן אותי שבנות הן עם מניפולטיבי ותחמן!!! הן יעשו הכל כדי לשרת את האינטרסים שלהן...... איכס בנות! פויה!!

צודק אבל...

בנות לפחות (יכולה לומר על עצמי) עושות זאת בסטייל או סתם מסנוורות עם סקס.. אבל מה זה משנה איך... העיקר שאנחנו משיגות מה שאנחנו רוצות - סוף הסיפור!!! ושוב מצדיקה אותך- בנות פויה!!!

ZBlaster

New member
"מסנוורות עם סקס" ?!?!

את מי בדיוק? את עצמכן?! אתן מוכרות את התדמית שלכן תמורת סקס ואחר כך רק מתלוננות על זה שכולם מסתכלים עליכם כאובייקט מיני, ואתם גם לא מבינות למה... מכאן יש שתי אפשרויות א. או שאתן סתומות ב. או שאתן סתם מתכחשות ליצר השרמוטיות שבכן Z-Blaster

סליחה, מסנוורות נקודה../images/Emo68.gif

לא, כמובן שלא את עצמנו- אתה אולי לא מודע לכך,או סתם מתכחש! אבל מתוק-תשובות א' וב' לא נכונות. תוכל אולי לבחור בג' ו/או ד': ג. אולי כשנוח לנו אנו "מחשיבות" עצמנו כ"אובייקט מיני" וכשלא יש לנו הזכות להקומם על כך- משמע אנחנו אכן תחמניות וחכמות לא קטנות! ד. הגברים מספיק טיפשים בכדי להאמין שאם אני מבליטה חזה (וברוך השם יש) בבקשה שיעשה משהו הוא יעשה זאת כי אולי "יצא לו משהו מזה"-משמע אנחנו בוחרות מתי אנחנו רוצות למכור תדמית של SEX ואף אחד לא יקבע מתי זה יהיה. קיצר אנחנו- הזן היפה ביותר ש ו ל ט!!! לצערי או לשמחתי זה עובד!!! אולי לא אצל כולם...
בנים- שלא תבינו לא נכון אני אוהבת אתכם!!!

HyPeR SoNiC

New member
חוצמזה, מה את מכלילה????

ובהזדמנות זו, אני רוצה להתייחס גם להודעה הקודמת שלי, אני לא מכליל... אני אומר שזה לרוב ככה....

pain is MY love

New member
למה להתעסק בקטנות?!

אני לא מכלילה אני רק אומרת מה מעצבן אותי אצל גברים אני לא מכירה את כל הדברים בעולם אז אני לא יכולה להכליל אבל אני מדברת על מקרים שנתקלתי בהם.. זאת הייתה השאלה!

HyPeR SoNiC

New member
אוקיי אז נזכרתי בעוד משהו...

לרוב, בנות הן חרמניות בדיוק כמו בנים, אם לא יותר...... אבל מע מעצבן!? הן לא מודות בזה!!! כאילו, מה הקטע??

pain is MY love

New member
לא בעיה של הבנות... בעיה של החברה

אם בת לא מתביישת בחרמנות שלה ומתנהגת כו הבנים בנושא הזה יוצא לה שם של שרמוטה... ככה זה בחברה המסריחה שלנו!

HyPeR SoNiC

New member
לאו דווקא

אולי אם הן יקצינו ויחצינו יותר מדי, יצא להן שם של שרמוטות..... אבל, למשל, מתוך כל הבחורות שמאוננות, מעט מדי יודו בזה.... הן ממש מתביישות בזה! כאילו זה דבר רע!!!

pain is MY love

New member
אז בנות הן עם ביישן

מה לעשות? וזה כן קשור לחברה כי בחברה שלנו גם הסקס נתפס הרבה פעמים כמשהו זול ומלוכלך ולא הרבה מוכנים להודות שהם עושים את זה לעיתים קרובות ונהנים מזה... וחוווווץ מכל זה סקס זה גם דבר נורא אינטימי ולא כל בת תבוא ותתחיל לספר על מה הולך לה שם למטה...

dreamgirl000

New member
אמממ...../images/Emo46.gif

כשתמיד שאני באה או נפגשת איתו... ואני באה במייטבי מאופרת ונראה טוב...הוא חייב לקלקל לי....את זה... כשהוא מלטף אותי ...אבל הוא מתחיל ייענו לשפשף לי את העיניים בעיקר...ואז כל האיפור נמרח... או שיש לו פעמים...שהוא נהיה רגיש יותר מידיי.... למשל..הוא מתקשר ופתאום התנתק לי....הוא מייד לוקח את זה קשה...כאילו אני חושבת שהוא נודניק.....ולכן ניתקתי לו ואו שאני כועסת עליו...ואז הוא מתחיל לריב איתי...........ואלה שטויות שאח"כ תמיד משלימים איתם..אבל תמיד זה מעלה לי תעצבים..שאחר כך צריך להסביר לו...ולספר לו שלא התכוונתי. ועוד דבר שמעלה לי תססעיף...כשהוא שוכב איתי מתחת לשמיכה ואנחנו נרדמים..הוא חיב בכל פעם כזאת...לפלוט נפיחה... וכשאני מעירה לו על זה...הוא צוחק...ובכלל הוא אוהבת נורא לעצבן אותי וזה מה שבאמת מרגיז אותי...

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחחח

מה את מתעצבנת שהוא "מקלקל לך את האיפור"?? הוא מביע חיבה בליטופים שלו!!! את שפשוף העיניים לא הבנתי עדיין אבל חפיף..... וניתוקים זה לא דבר נעים..... תשתדלי להבין אותו...... ובקשר לנפיחות - את צריכה לשמוח שהוא מרגיש מספיק בנוח להפליץ לידך... אם זה באמת מפריע לך - תתפסי איתו שיחה על זה... אבל זה רק נובע מזה שהוא מרגיש איתך בנות..... אז יאללה! תפליצי גם את לידו! נראה אם הוא יאהב את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה