אז נתחיל מהסוף - אני תוקפן אל עבר אלו התוקפים אותי - את התיימרת לספר לי כי אשתי אינה מאושרת וכעת את מתיימרת לומר לי שאני ספק מאיים על אשתיתודה על התשובה המפורטת.
אפתח שרשור נפרד, זה מעניין. אם יש לך קישור לשיח שניהלת בעבר, אשמח לקרוא.
יד על הלב, בריבים, אתה לא מקטין אותה על זה שהיא לא עובדת?
בתגובה המדוברת שלך (#25) בשרשור השוביניזם, התפלאת, איך העזתי להאיר ולהעיר לך על הפרימיטיביות ולהזיז אותך מאזור הנוחות שלך והשבת לי כאחרוני הפושעים "תקשיבי טוב, ...", אז לא אדון נכבד, לא תאיים עליי ואני לא אקשיב טוב לבריון השכונתי. אם אתה מתדיין עמי בשפה כזאת של איומים, ברור לי שאתה נוהג כך עם אשתך, כי ברור לי שהריבים שלכם הרבה יותר מהותיים ויונים לטונים גבוהים מסתם ויכוח עמי כאן בפורום.
טוב , הרגשת מאויימת באופן סובייקטיבי....ואני ממש לא אחראי לתחושות כאלו.
את קיבלת מענה הולם התנהגות התוקפנית שלך איני רואה שום בעיה במענה התקיף שקיבלת ממני והוא בטח לא מעיד על מערכת היחסים שלי עם אשתי אבל זה בסדר גמור - זכותך להעלות תהיות וזכותי לתהות על הרגישויות שלך....אולי היית קורבן לנישואים אומללים , אולי היית אישה מוכה ...כך או כך - מענה תוקפני גורר תגובה הולמת מצידי וטוב שקיבלת אותה ממני.
עכשיו , אם אינך מעוניינת לנהל עם "בריון כמוני" שיח זכותך המלאה לא להגיב לי/להתעלם אך אם את בוחרת לנהל שיח אסרטיבי ותוקפני תקבלי מענה הולם שלא ימצא חן בעיניך....ואם תחושי מאויימת...זבש'ך.
אני פרימיטיב מאז ומתמיד - מאד נוח לי עם עצמי , אני ממש לא רוצה להשתנות ומי שיש לו בעיה בנושא מוזמן לשתות מים קרים ולהרגע - הוא לא יצליח לחנך אותי מחדש.
ועוד כינית אותי "פושע"...חחחח עד לשם הגעת , הא ? אין ספק , את רגישה לאללה....מענין מדוע.