"מלאכת מחשבת היקר" ....

מצב
הנושא נעול.

שחר 676

Well-known member
תודה על התשובה המפורטת.

אפתח שרשור נפרד, זה מעניין. אם יש לך קישור לשיח שניהלת בעבר, אשמח לקרוא.

יד על הלב, בריבים, אתה לא מקטין אותה על זה שהיא לא עובדת?
בתגובה המדוברת שלך (#25) בשרשור השוביניזם, התפלאת, איך העזתי להאיר ולהעיר לך על הפרימיטיביות ולהזיז אותך מאזור הנוחות שלך והשבת לי כאחרוני הפושעים "תקשיבי טוב, ...", אז לא אדון נכבד, לא תאיים עליי ואני לא אקשיב טוב לבריון השכונתי. אם אתה מתדיין עמי בשפה כזאת של איומים, ברור לי שאתה נוהג כך עם אשתך, כי ברור לי שהריבים שלכם הרבה יותר מהותיים ויונים לטונים גבוהים מסתם ויכוח עמי כאן בפורום.
אז נתחיל מהסוף - אני תוקפן אל עבר אלו התוקפים אותי - את התיימרת לספר לי כי אשתי אינה מאושרת וכעת את מתיימרת לומר לי שאני ספק מאיים על אשתי :ROFLMAO:

טוב , הרגשת מאויימת באופן סובייקטיבי....ואני ממש לא אחראי לתחושות כאלו.

את קיבלת מענה הולם התנהגות התוקפנית שלך איני רואה שום בעיה במענה התקיף שקיבלת ממני והוא בטח לא מעיד על מערכת היחסים שלי עם אשתי אבל זה בסדר גמור - זכותך להעלות תהיות וזכותי לתהות על הרגישויות שלך....אולי היית קורבן לנישואים אומללים , אולי היית אישה מוכה ...כך או כך - מענה תוקפני גורר תגובה הולמת מצידי וטוב שקיבלת אותה ממני.

עכשיו , אם אינך מעוניינת לנהל עם "בריון כמוני" שיח זכותך המלאה לא להגיב לי/להתעלם אך אם את בוחרת לנהל שיח אסרטיבי ותוקפני תקבלי מענה הולם שלא ימצא חן בעיניך....ואם תחושי מאויימת...זבש'ך.

אני פרימיטיב מאז ומתמיד - מאד נוח לי עם עצמי , אני ממש לא רוצה להשתנות ומי שיש לו בעיה בנושא מוזמן לשתות מים קרים ולהרגע - הוא לא יצליח לחנך אותי מחדש.

ועוד כינית אותי "פושע"...חחחח עד לשם הגעת , הא ? אין ספק , את רגישה לאללה....מענין מדוע.

אז נתחיל מהסוף - אני תוקפן אל עבר אלו התוקפים אותי - את התיימרת לספר לי כי אשתי אינה מאושרת וכעת את מתיימרת לומר לי שאני ספק מאיים על אשתי :ROFLMAO:

טוב , הרגשת מאויימת באופן סובייקטיבי....ואני ממש לא אחראי לתחושות כאלו.

את קיבלת מענה הולם התנהגות התוקפנית שלך איני רואה שום בעיה במענה התקיף שקיבלת ממני והוא בטח לא מעיד על מערכת היחסים שלי עם אשתי אבל זה בסדר גמור - זכותך להעלות תהיות וזכותי לתהות על הרגישויות שלך....אולי היית קורבן לנישואים אומללים , אולי היית אישה מוכה ...כך או כך - מענה תוקפני גורר תגובה הולמת מצידי וטוב שקיבלת אותה ממני.

עכשיו , אם אינך מעוניינת לנהל עם "בריון כמוני" שיח זכותך המלאה לא להגיב לי/להתעלם אך אם את בוחרת לנהל שיח אסרטיבי ותוקפני תקבלי מענה הולם שלא ימצא חן בעיניך....ואם תחושי מאויימת...זבש'ך.

אני פרימיטיב מאז ומתמיד - מאד נוח לי עם עצמי , אני ממש לא רוצה להשתנות ומי שיש לו בעיה בנושא מוזמן לשתות מים קרים ולהרגע - הוא לא יצליח לחנך אותי מחדש.

ועוד כינית אותי "פושע"...חחחח עד לשם הגעת , הא ? אין ספק , את רגישה לאללה....מענין מדוע.
אם זאת תגובתך, אז בהחלט צדקתי באבחנתי, כפי שאתה מתדיין עמי כבריון השכונתי בשפה כזאת של איומים, ברור לי שאתה נוהג כך עם אשתך, כולי רחמים כלפיה!

שחר 676

Well-known member
אם זאת תגובתך, אז בהחלט צדקתי באבחנתי, כפי שאתה מתדיין עמי כבריון השכונתי בשפה כזאת של איומים, ברור לי שאתה נוהג כך עם אשתך, כולי רחמים כלפיה!
טוב כפרה...את מרחמת על אשתי...אני מרחם עליך אז הכל סבבה :ROFLMAO:

פתאום אני מרגיש כמו.... לא מאמין על עצמי 😁

משתפרת1

Well-known member
חייבת לציין שזאת פעם ראשונה (לייתר דיוק, שנייה כי זה מועתק משרשור השוביניזם) שאני שומעת על כך, במה זה מתבטא? האם הוא בחינוך רגיל או מיוחד? מה מצבו בסקלה? מתי גיליתם את זה?

אלו שא' אישיות, תרגיש חופשי לא להשיב, אם זה לא נוח לך.

זה לא נודף מנשמתו, פשוט הרמת לו להנחתה בזה שהשתחצנת בג'יפ המפואר. גם לי זה העלה גיחוך, הזיכרון עוד לא בגד בי וזכור לי היטב שקראתי שאתה תמיד קונה מכוניות משומשות, אז איזה מודל הג'יפ "המפואר"? מודל 2000 שצריך לעשות טסט אחת לחצי שנה?
ואם אתה טוען שאתה כ"כ עשיר, למה אתה לא לוקח עוזרת שתעשה את עבודות הבית ובכך תעשה את אשתך למלכה ולא למשרתת שלך?
אם מדובר על מכוניות: זכורה לי פעם אחת בה שחר שקל איזה רכב חדש לקנות. הוא בדק מידע על מכוניות חשמליות, וזה היה לפני הגל הגדול של קניית חשמליות וכאשר עדיין לא היו הרבה עמדות טעינה מפוזרות בכל הארץ. אם זכור לי נכון הוא החליט על רכב לא חשמלי. כך שהמילה "תמיד" לא תפסה בדיון הזה.
הפעם השניה היתה לפני חודשים מעטים, בה דיבר על קניית רכב שני למשפחתו. מדובר ברכב קטן, והוא סיפר על שברולט ספארק משומשת עם קילומטראז' נמוך. זה מסתדר עם ה"תמיד".

מלאכת מחשבת1

Well-known member
בשנת 72 יצא השיר אלעד ירד אל הירדן...
אבל אבא של אחד החברים כאן מכיר מישהו בשם אלעד מקדמא דנא....מעניין.
אם מדובר על מכוניות: זכורה לי פעם אחת בה שחר שקל איזה רכב חדש לקנות. הוא בדק מידע על מכוניות חשמליות, וזה היה לפני הגל הגדול של קניית חשמליות וכאשר עדיין לא היו הרבה עמדות טעינה מפוזרות בכל הארץ. אם זכור לי נכון הוא החליט על רכב לא חשמלי. כך שהמילה "תמיד" לא תפסה בדיון הזה.
הפעם השניה היתה לפני חודשים מעטים, בה דיבר על קניית רכב שני למשפחתו. מדובר ברכב קטן, והוא סיפר על שברולט ספארק משומשת עם קילומטראז' נמוך. זה מסתדר עם ה"תמיד".
הבעיה של שחר ודומיו. הם לא מסוגלים לזכור את כל סיפורי הסבתא שהם מעלים.....

שחר 676

Well-known member
הפעם השניה היתה לפני חודשים מעטים, בה דיבר על קניית רכב שני למשפחתו. מדובר ברכב קטן, והוא סיפר על שברולט ספארק משומשת עם קילומטראז' נמוך. זה מסתדר עם ה"תמיד".י
אכן משתפרת - יש לך זכרון טוב מאד.

משתפרת1

Well-known member
אכן משתפרת - יש לך זכרון טוב מאד.
את המכוניות אני זוכרת. לגבי הבן עם האספרגר לא היה לי כל זכרון, כנראה שזה נכתב לפני שהצטרפתי לקומונה. אבל כעת אני מבינה מהיכן הגיעו העצות שניסית לתת לפילוסוף.

שחר 676

Well-known member
את המכוניות אני זוכרת. לגבי הבן עם האספרגר לא היה לי כל זכרון, כנראה שזה נכתב לפני שהצטרפתי לקומונה. אבל כעת אני מבינה מהיכן הגיעו העצות שניסית לתת לפילוסוף.
אכן כן - כל העיצות שלי לפילוסוף נובעות מניסיון ארוך.

המילה 'תמיד' מייצגת את אשר אני קראתי וזה לא הרבה, ברור שמה שלא קראתי, ייתכן שזה לא יהיה נכון כפי שהדגמת.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
המילה 'תמיד' מייצגת את אשר אני קראתי וזה לא הרבה, ברור שמה שלא קראתי, ייתכן שזה לא יהיה נכון כפי שהדגמת.
הסירי דאגה מליבך.
שחר אינו מסוגל כלכלית - לקנות רכב חדש.
בקושי הוא מצליח לשלם פעם בחצי שניה כדבריו לנערת ליווי.
למה הוא זקוק לנערת ליווי - לשחר פתרונים.
אולי כי בת זוגו אקדמאית שוביניסטית, לכי תדעי.
הסיפורים שהוא סיפר על רכב חדש [לא קראתי] אבל בהחלט יתכן שנכתבו במסגרת הפנטזיות ההזויות שלו.
ויש לו מלא פנטזיות.....בחלק מהן הוא משתף את חברו נמוך הקומה....

שחר 676

Well-known member
הסירי דאגה מליבך.
שחר אינו מסוגל כלכלית - לקנות רכב חדש.
בקושי הוא מצליח לשלם פעם בחצי שניה כדבריו לנערת ליווי.
למה הוא זקוק לנערת ליווי - לשחר פתרונים.
אולי כי בת זוגו אקדמאית שוביניסטית, לכי תדעי.
הסיפורים שהוא סיפר על רכב חדש [לא קראתי] אבל בהחלט יתכן שנכתבו במסגרת הפנטזיות ההזויות שלו.
ויש לו מלא פנטזיות.....בחלק מהן הוא משתף את חברו נמוך הקומה....
מה לעשות שבניגוד לך (אלעדי) האיבר האחראי אצלי על הטלת שתן מסוגל לבצע את היעוד הנוסף שהטבע העניק לו ;-)

זכור זאת בפעם הבאה כשאתה מביט מטה אל עבר הקטטר.

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי....אתה מבין למי אני מתכוון , נכון כפרה ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה