"מלאכת מחשבת היקר" ....

מצב
הנושא נעול.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
אלעד חמודי , קשיש שלי , טפל בקטטר....ונסה להרכיב משקפיים מתאימות.

התמונות היו מטושטשות או העיניים של קשיש בגילך מטושטשות - לא תבחל בשום שקר בכדי לאחז את עיני הקוראים....אבל זה בסדר יקירי , סבא ואני מכירים אותך לעומק....

אתה בטוח שאין לי מושג מי אתה ? חחחח

בוא ספר לגולשים כיצד התחזית בפני אחת הגולשות הקוראות אותנו בפרטי....בוא נשמה.....כל כולך אכול רוע ומשטמה כלפי יהודים ממוצא מזרחי , כלפי דת אבותיך ואין לי ספק שגם את חיי בני משפחתך אתה מאמלל.

אני אומר לך בשיא הרצינות - האומללות היא נחלת גורלם של אלו הנאלצים לחיות לצידך.
שחרק'ה היקר.
עכשו נצליח להראות לפורום המכובד הזה עד כמה אתה מסכן. [אתה הצלחת להשיג את האיש הנמוך....:-].

שאלה ראשונה : מתי לדעתך ניתנו לילדים שמות כמו "אלעד" למשל ?

ועכשו תשאל את עצמך - אם שמי אלעד, אזי אתה קשיש לעומתי [אתה יליד 1973 עוד מעט בן 60 ]

ובקיצור , נסה להפיק לקחים.
קיבלת אינפורמציה ממאן דהו.
עכשו בכדי לאמת אותה ,נסה להפעיל באופן עצמוני את המעט שיש לך בקודקוד.
אם זה מסתדר לך, דיינו.
ואם לא מוטב שתשתוק .
נ.ב סיפרת בזמנו שאשתך אינה יודעת אנגלית [בהקשר לטיול שעשיתם] , היום היא הפכה לאקדמאית מן המיניין.

אני מחכה לספר בהוצאת שני הגלמים והסוחרת...:)

ועכשו תשאל את עצמך - אם שמי אלעד, אזי אתה קשיש לעומתי [אתה יליד 1973 עוד מעט בן 60 ]
אם התאריך שנתת נכון, הוא עוד מעט בן 50.
נ.ב סיפרת בזמנו שאשתך אינה יודעת אנגלית [בהקשר לטיול שעשיתם] , היום היא הפכה לאקדמאית מן המיניין.

כמו הג'יפ "המפואר".

שחר 676

Well-known member
שחרק'ה היקר.
עכשו נצליח להראות לפורום המכובד הזה עד כמה אתה מסכן. [אתה הצלחת להשיג את האיש הנמוך....:-].

אם זה מסתדר לך, דיינו.
ואם לא מוטב שתשתוק .

,רואים שאתה קשיש איטי - אם אני יליד 73 לדבריך - אני אמור להיות בן פחות מחמישים ,לא ? אז איך טעית בעשור שלם ? |פנים|

אני מעולם לא סיפרתי שאשתי אינה יודעת אנגלית - שוב אתה מכזב או דמנטי....חחח

תקשיב טוב אלעדי....משחק המחבואים שלך אינו עובד על אף אחד - אתה עצמך אפילו הודית בכך לאחר ש RON W חשף אותך ...ואת סגנון הכתיבה המחליא שלך סבא ואני נזהה בכל מקום...

מלאכת מחשבת1

Well-known member
,רואים שאתה קשיש איטי - אם אני יליד 73 לדבריך - אני אמור להיות בן פחות מחמישים ,לא ? אז איך טעית בעשור שלם ? |פנים|

אני מעולם לא סיפרתי שאשתי אינה יודעת אנגלית - שוב אתה מכזב או דמנטי....חחח

תקשיב טוב אלעדי....משחק המחבואים שלך אינו עובד על אף אחד - אתה עצמך אפילו הודית בכך לאחר ש RON W חשף אותך ...ואת סגנון הכתיבה המחליא שלך סבא ואני נזהה בכל מקום...
שחרק'ה גם כבן חמישים אתה אמור להיות חטיאר ביחס אלי.
לא סיפרת שאשתך אינה יודעת אנגלית בדיוק כמו שהאיש הנמוך לא אמר על אשתו "שתחזור לכוסשלאמשלה"...
אם זה עושה לך נעים, אתה יכול להמשיך לפנטז. אין לי בעיה עם זה....

שחר 676

Well-known member
שחרק'ה גם כבן חמישים אתה אמור להיות חטיאר ביחס אלי.
לא סיפרת שאשתך אינה יודעת אנגלית בדיוק כמו שהאיש הנמוך לא אמר על אשתו "שתחזור לכוסשלאמשלה"...
אם זה עושה לך נעים, אתה יכול להמשיך לפנטז. אין לי בעיה עם זה....
תקשיב טוב אלעד או "קשישא דמנציה".....כזבנים צריכים שיהיה להם זכרון טוב ואתה רחוק מלהצטיין בתחום זה.

לי אין שום בעיה להודות בדברים שכתבתי על עצמי - אני מודע לכל מילה אשר יצאה ממקלדתי פשוט מפני שאני דובר אמת וזאת בניגוד לכזבנות הנכלולית השזורה בדבריך....מערבב אמת בשקר בכדי להעניק משנה תוקף לדבריך - מאז ומתמיד היית שיקוץ.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
תקשיב טוב אלעד או "קשישא דמנציה".....כזבנים צריכים שיהיה להם זכרון טוב ואתה רחוק מלהצטיין בתחום זה.

לי אין שום בעיה להודות בדברים שכתבתי על עצמי - אני מודע לכל מילה אשר יצאה ממקלדתי פשוט מפני שאני דובר אמת וזאת בניגוד לכזבנות הנכלולית השזורה בדבריך....מערבב אמת בשקר בכדי להעניק משנה תוקף לדבריך - מאז ומתמיד היית שיקוץ.
העיקר שאתה מאמין למה שאתה כותב. זה חשוב!.
שחרק'ה שיהיה לך שבוע טוב.
סע בזהירות ושמור על עצמך.
נ.ב לא ענית לשאלתי , האם נכחת ב BBQ המפואר שערך האיש הנמוך ?
אם אכן, תן פרטים ...[נוסיף לספר שלך, של הנמוך והסוחרת...:)].

SupermanZW

Well-known member
שחרק'ה היקר.

אם זה מסתדר לך, דיינו.
ואם לא מוטב שתשתוק .

אם שמך אלעד גילך יכול להיות למעלה מ70. אבי מכיר איש בשם אלעד שנולד ב1950.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
יש לך אבא מיוחד במינו....
ומסתבר שלאבא שלו יש גם בן מיוחד במינו.
ולך מה יש? מלאכת מחשכת?
תראה אני ושחר מספרים כאן כל הזמן על הילדים הילדות/ הנכדים והנכדות שלנו.|חמסה|
כנ"ל יתר חברי הפורום.|חמסה|
ואילו אתה מעולם לא הוצאת מילה בקשר לילדים משלך, דבר שמוביל אותי למסקנה שכנראה אין לך ילדים.
מכאן באופן טבעי מגיעה השאלה שאני שואל את עצמי, מדוע אין לך ילדים?
מה? לא הצלחת לתפקד כמו גבר?
או אולי אתה עדיין בארון?
כן? אתה שם? עדיין מסתתר? ;-)
שאלות קשות שספק אם תענה עליהן בכנות.

אני העליתי תמונות של משפחתי כשפניהם מטושטשות - ולא היה שום פרט שהעליתי לפורום שהייתה לי בעיה איתו - כולל שיח על בני המחונן והמבריק שאובחן בילדותו המוקדמת כלוקה בתסמונת אספרגר - איפה בדיוק הבעיה ? חחח
חייבת לציין שזאת פעם ראשונה (לייתר דיוק, שנייה כי זה מועתק משרשור השוביניזם) שאני שומעת על כך, במה זה מתבטא? האם הוא בחינוך רגיל או מיוחד? מה מצבו בסקלה? מתי גיליתם את זה?

אלו שא' אישיות, תרגיש חופשי לא להשיב, אם זה לא נוח לך.
זה שלקחת מידע אמיתי שחשפתי בחפץ לב ושילבת אותו עם מידע שקרי שהמצאת ממוחך הקודח כגון שאני מקבל כסף מן החותנים שלי - רק מעיד על הצחנה הנודפת מנשמתך.
זה לא נודף מנשמתו, פשוט הרמת לו להנחתה בזה שהשתחצנת בג'יפ המפואר. גם לי זה העלה גיחוך, הזיכרון עוד לא בגד בי וזכור לי היטב שקראתי שאתה תמיד קונה מכוניות משומשות, אז איזה מודל הג'יפ "המפואר"? מודל 2000 שצריך לעשות טסט אחת לחצי שנה?
ואם אתה טוען שאתה כ"כ עשיר, למה אתה לא לוקח עוזרת שתעשה את עבודות הבית ובכך תעשה את אשתך למלכה ולא למשרתת שלך?

מלאכת מחשבת1

Well-known member
חייבת לציין שזאת פעם ראשונה (לייתר דיוק, שנייה כי זה מועתק משרשור השוביניזם) שאני שומעת על כך, במה זה מתבטא? האם הוא בחינוך רגיל או מיוחד? מה מצבו בסקלה? מתי גיליתם את זה?
תרשי לי להידחף [לא יעזור גם אם לא תרשי...:)].
שחרק'ה החליט לשחק את הקורבן.
הוא מעולם לא סיפר על מחלה כלשהי של ילדיו.
נהפוך הוא.
הוא היה מציגם לראווה ומספר סיפורי אלף לילה ולילה, כאשר ניתן לראות מהתמונות שהעלה שהם ילדי כפות בלבוש משנות החמישים.
עד כאן !

זה לא נודף מנשמתו, פשוט הרמת לו להנחתה בזה שהשתחצנת בג'יפ המפואר. גם לי זה העלה גיחוך, הזיכרון עוד לא בגד בי וזכור לי היטב שקראתי שאתה תמיד קונה מכוניות משומשות, אז איזה מודל הג'יפ "המפואר"? מודל 2000 שצריך לעשות טסט אחת לחצי שנה?
ואם אתה טוען שאתה כ"כ עשיר, למה אתה לא לוקח עוזרת שתעשה את עבודות הבית ובכך תעשה את אשתך למלכה ולא למשרתת שלך?

שחר 676

Well-known member
תרשי לי להידחף [לא יעזור גם אם לא תרשי...:)].
שחרק'ה החליט לשחק את הקורבן.
הוא מעולם לא סיפר על מחלה כלשהי של ילדיו.
נהפוך הוא.
הוא היה מציגם לראווה ומספר סיפורי אלף לילה ולילה, כאשר ניתן לראות מהתמונות שהעלה שהם ילדי כפות בלבוש משנות החמישים.
עד כאן !
אם אכן כן אז מדוע כתבת בתגובתך לי על ילדים עם בעיות קוגנטיביות ? |יעני|

שים לב עד כמה אתה מביך את עצמך |פנים|

אני אכן מאד מאד גאה בילדים שלי ומצחיק שדווקא אחד כמוך משתמש בביטוי "ילדי כאפות" חחחח

שחר 676

Well-known member

א. על בני ניהלתי שיח ארוך וממצה - והקשיש כמו שאר הקוראים נחשפו לו.
אם יהיו לך שאלות את מוזמנת לשאול בשרשור נפרד.

ב. אני דוגל בצרכנות נבונה ולכן אף פעם בחיי לא רכשתי רכב אשר שוויו עולה על 40000 שקלים - אני גם לא אוהב לנקר עיניים.

הילדים גדלו בלי עין הרע - בני הבכור כבר למעלה ממטר ותשעים והיינו צריכים רכב מרווח - חברה של אשתי רכשה מאזדה cx5 חדשה ואשתי חפרה לי בראש ללא הפסקה ובסופו של דבר רכשתי רכב חדש בכדי להוריד אותה ממני ;-)

לגבי עוזרת - אנו משפחה בת 4 נפשות - ממש אין צורך...מיותר לחלוטין בטח ובטח כשאשתי אינה עובדת... מה גם שאני מחזיק בבית אקדח ברשיון ואני לא מרגיש בנוח עם סיטואציית העוזרת.

אני לא אדם שחצן אך לפעמים יש לומר את האמת כפי שהיא - את הצגת מצג בו אשתי לא מאושרת ואני יכול לומר לך בפה מלא שאת טועה לחלוטין - אשתי לא רוצה לעבוד וכיף לה בבית , היא אמא במשרה מלאה ואם הפרוטה מצויה מדוע להקשות על עצמה ? - אני חוזר ומציין שהיא שוביניסטית מוצהרת.

כל אדם צריך להתנהג כפי שמתאים לו - אני לא חי את חיי בכדי למצוא חן בעיני מאן דהוא - אני מכיר את עצמי וחיפשתי מישהי שמתאימה לאופיי ולשמחתי מצאתי - האם היה עלי לקחת פמיניסטית לאישה רק בכדי לציית לאיזשהו הלך רוח או תפיסה חברתית מסוימת ? ממש לא !

משרתת או לא ? אני שובניסט מוצהר - אני לא השוביניסט הכי קיצוני שיש אבל אני בהחלט כזה....טוב לי ונוח לי שהבית מסודר , אוכל מוכן , הילדים היו בחוגים , אשתי נינוחה ,רגועה ולא לחוצה ...הכל טוב.

אני גם הומופוב מוצהר - אבל זה כבר סיפור אחר לחלוטין. :)

פנינה10כחולה

Well-known member

ב. אני דוגל בצרכנות נבונה ולכן אף פעם בחיי לא רכשתי רכב אשר שוויו עולה על 40000 שקלים - אני גם לא אוהב לנקר עיניים.

הילדים גדלו בלי עין הרע - בני הבכור כבר למעלה ממטר ותשעים והיינו צריכים רכב מרווח - חברה של אשתי רכשה מאזדה cx5 חדשה ואשתי חפרה לי בראש ללא הפסקה ובסופו של דבר רכשתי רכב חדש בכדי להוריד אותה ממני ;-)

לגבי עוזרת - אנו משפחה בת 4 נפשות - ממש אין צורך...מיותר לחלוטין בטח ובטח כשאשתי אינה עובדת... מה גם שאני מחזיק בבית אקדח ברשיון ואני לא מרגיש בנוח עם סיטואציית העוזרת.

אני לא אדם שחצן אך לפעמים יש לומר את האמת כפי שהיא - את הצגת מצג בו אשתי לא מאושרת ואני יכול לומר לך בפה מלא שאת טועה לחלוטין - אשתי לא רוצה לעבוד וכיף לה בבית , היא אמא במשרה מלאה ואם הפרוטה מצויה מדוע להקשות על עצמה ? - אני חוזר ומציין שהיא שוביניסטית מוצהרת.

כל אדם צריך להתנהג כפי שמתאים לו - אני לא חי את חיי בכדי למצוא חן בעיני מאן דהוא - אני מכיר את עצמי וחיפשתי מישהי שמתאימה לאופיי ולשמחתי מצאתי - האם היה עלי לקחת פמיניסטית לאישה רק בכדי לציית לאיזשהו הלך רוח או תפיסה חברתית מסוימת ? ממש לא !

משרתת או לא ? אני שובניסט מוצהר - אני לא השוביניסט הכי קיצוני שיש אבל אני בהחלט כזה....טוב לי ונוח לי שהבית מסודר , אוכל מוכן , הילדים היו בחוגים , אשתי נינוחה ,רגועה ולא לחוצה ...הכל טוב.

שחר יקר שלנו
למה לתת לחם לעוכר הקומונה, ולמתחרה שלך? לא להתייחס זו התרופה למחפשי מדון.

תודה על התשובה המפורטת.
אפתח שרשור נפרד, זה מעניין. אם יש לך קישור לשיח שניהלת בעבר, אשמח לקרוא.

יד על הלב, בריבים, אתה לא מקטין אותה על זה שהיא לא עובדת?
בתגובה המדוברת שלך (#25) בשרשור השוביניזם, התפלאת, איך העזתי להאיר ולהעיר לך על הפרימיטיביות ולהזיז אותך מאזור הנוחות שלך והשבת לי כאחרוני הפושעים "תקשיבי טוב, ...", אז לא אדון נכבד, לא תאיים עליי ואני לא אקשיב טוב לבריון השכונתי. אם אתה מתדיין עמי בשפה כזאת של איומים, ברור לי שאתה נוהג כך עם אשתך, כי ברור לי שהריבים שלכם הרבה יותר מהותיים ויונים לטונים גבוהים מסתם ויכוח עמי כאן בפורום.

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.
למעלה