מכתב פרידה מרגש.

Ivan Pedroso

New member
יעל!!!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

כן כן חבל שאת נפרדת מאיתנו אבל את נוסעת להינות באיטליה+גרמניה
אל תדאגי הארי יהיה שמור היטב ואני אמנה את רידל שינהל את מנגו וידאג לכל הבוצדמים שם
קיצר יעל תהני!!!!!!!!!!!!! טיסה נעימה!!!!!!!!!!!!! ובילוי מהנה עוד יותר!!!!!!!!!!! ותחזרי אלינו אח"כ

מיכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני שומעת טוב מאוד אל תדאג. את רידל? אוי אבל אני בוצדמית..... הוא לא יטיל עלי קרושיו? אה רגע כשאני אחזור הוא עף משם. טוב אז בנתיים שישתעשע לו עם הקללות ללא מחילה שלו. תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (השמיעה שלי עדיין בסדר)

Ivan Pedroso

New member
רידל הוא בנאדם אחראי ../images/Emo13.gif

הוא יטפל בכל הבוצדמים כמו שצריך... מקסימום אפשר יהיה להכניס אותו לחדר הסודות כדי שישתעשע שם עם הבסיליסק שלו...

מי שמדבר מיך....../images/Emo80.gif

חיי זקנו של מרלין!!!! איך אתה לא מתבייש בעוד שאתה נוסע במוצ"ש... (שכחתי לאן....) בכל אופן תבלו שניכם...(מיך תזהר שלא תתבלבל שם בשעות....כי כשאצליך יהיה בוקר פה יהיה לילה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה בטח לא יודע מה לעשות עם עצמך....חחחחחחחח מרשעת שכמותי....)

מה רע בלנסוע במוצש?

סתם שאלה, מי זה בכלל המרלין הזה?! כל הזמן, דרגה ראשונה במסדר מרלין, חי זקנו של מרלין (אגב, היה לו רק שפם), מי זה בכלל???????? אוי חפציבה את מרשושה קטנה.

אהההההההההה../images/Emo80.gif

חי זקנו של מרלין את לא יודעת מי זה מרלין!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחח סתם מרלין הוא קוסם מאוד מפורסם ובטח שיש לו זקן....אני בעצמי ראיתי זקן ארוך ... חחחחחחח ממצב חייכנית????

כן.

למה אתה כבר מת להיפטר ממני? הא? ידעתי. אף אחד לא אוהב אותי. אני מקש A בודד לבד בעולם בלי אף חבר ורע. אולי אני פשוט אטיל על עצמי אבדה קדברה וניגמור עם העניין הזה.

חייכנית???../images/Emo80.gif

אני הבנתי נכון??? את מטילה עלי קרושיו??? למה שלא פשוט תהרגי אותי עם אבדה קדברה??? (אם אנחנו נתלים על ביצה לפחות נתלה על דרקון.....או משהו כזה...) ....חוץ מזה שגם יש לו זקן....דיי אל תעשי לי את זה

לא!!!!!!!

אני לא מטילה עליך קרושיו חס וחלילה!!!!!!! אני לא אהרוג אותך לא!!!!!!!!!!! טרולוש אל תמותי!!!!!!!!!!!!!! אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב יש לו זקן רק אל תבכי........ אני אבכה אם את תבכי.............

זה בסדר חייכנית....../images/Emo80.gif

אל תבכי.....אני בוכה בשבילך אל תבכי...
נראה לי שכשלא תהיי פה יאשפזו אותי במנגו....
חייכנית בלעדייך אני חצי בת אדם...
....(לא סתם אני טהורת דם....)

אוי אני תכך בוכה.....

כדי לך להיות טהורת דם, כי מיכה הבטיח לי שרידל ישגיח על מנגו בהיעדרי, אז אם יאשפזו אותך שם, אף אחד לא רוצה שיתקוף אותך בסיליסק או קרושיו, נכון?

Ivan Pedroso

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo13.gif

יפה יפה, אהבתי את הקטע עם השעות
אני טס לספרד

i love אפרת

New member
תהניייייייייי

נתגעגע אלייך עכשיו כבר לא תהיה מישהי שתתקוף כל מי שלא משרשר
חחח סתםםםםם נתגעגע אלייך יעלו'ש

למעלה