הלו דניאל.
I Ivan Pedroso New member 22/7/04 #88 הלו? זרוק? ../images/Emo13.gif זה דייגו היי דוק שיט! דרור יו בירה! מה? עם אש תה fatty shira הלו? הלוווווווווווווווו? סינגר (?) פיקאסו! שם דביק ג'סי ווניק בלה בלה בלה
הלו? זרוק? ../images/Emo13.gif זה דייגו היי דוק שיט! דרור יו בירה! מה? עם אש תה fatty shira הלו? הלוווווווווווווווו? סינגר (?) פיקאסו! שם דביק ג'סי ווניק בלה בלה בלה
ח חייכנית מקסימה New member 22/7/04 #13 היא? אני עדיין כאן. אני הולכת לאיטליה ולגרמניה. אררג. אני לא אוהבת את המדינה הזאת. בעעע עליה. אפילו אמרתי את זה לאמא שלי.
היא? אני עדיין כאן. אני הולכת לאיטליה ולגרמניה. אררג. אני לא אוהבת את המדינה הזאת. בעעע עליה. אפילו אמרתי את זה לאמא שלי.
פ פ7סית ע7סית New member 22/7/04 #15 ../images/Emo175.gifלמהה?????????? יעלוששש למה את עוזבת? אל תעשי לי את זהה!!! למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה?????????????
../images/Emo175.gifלמהה?????????? יעלוששש למה את עוזבת? אל תעשי לי את זהה!!! למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה?????????????
פ פ7סית ע7סית New member 22/7/04 #18 לכמה זמןן???../images/Emo175.gif די עם מי אני יצח על גלעדד??? דיי יעלושש אני יתגעגעע...
פ פ7סית ע7סית New member 22/7/04 #27 ../images/Emo4.gif../images/Emo175.gifרק לשבועיים???? ואוו רקק??? זה המוןן!!! וגם תפסידי ת'משחק קח אותי יוני
../images/Emo4.gif../images/Emo175.gifרק לשבועיים???? ואוו רקק??? זה המוןן!!! וגם תפסידי ת'משחק קח אותי יוני
ח חייכנית מקסימה New member 22/7/04 #28 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קח אותי יוני? יוני קח אותי. או שאני אקח אותך איתי במזוודה. חחחחחחחחחחחחחחח מה זה המשחק הזה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קח אותי יוני? יוני קח אותי. או שאני אקח אותך איתי במזוודה. חחחחחחחחחחחחחחח מה זה המשחק הזה?
פ פ7סית ע7סית New member 22/7/04 #32 תכנס לשירשור אוף ותראי... ../images/Emo175.gif אני יתגעגעע אליךךך
ח חן הדגה New member 22/7/04 #17 אוי....את עוזבת../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif אווווווף אני אתגעגע.... תהני ותחזרי מהר
אוי....את עוזבת../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif אווווווף אני אתגעגע.... תהני ותחזרי מהר
ח חייכנית מקסימה New member 22/7/04 #22 ידעתי ששכחתי מישהו. חן הדגה, לא הדבה. אוי איזה קול מהמם יש לך................. חולה עליך......
ח חן הדגה New member 22/7/04 #25 גמני חולה עלייך...../images/Emo9.gif וזה בסדר ששכחת... קורה מוווואה תהני מתוקה