מכתב פרידה מרגש.

חחחחחח איזה מאמי.

קבלי
ככה גדולה: <------------------------------------------------------------------------->

לא. לי יש שני משתמשים....

עשיתי את חייכנית מקסימה2 לפני כמה ימים. איזה מגניב אחרי שקיללתי את גלעדוס בקומונה שלו עם המשתמש השני שלי אז הוא חסם אותי. והנה הסיבה: למה? ככה! איזה אידיוט.

mrs berry

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif...../images/Emo86.gif

יעלוש'...אויש', תחזרי מהר
הארי יהיה כאן ממש עצוב בלעדייך...ככה את עוזבת את מנדנגוס?!?!?!?!? ומה, לא תבואי לעזור לקריצקרונוש' בשמפט?!?!? הוא יחשוב שנטשת אותו...אויש', יעלוש', זה עצוב...
... נכון שגרמניה זאת לא בדיוק "ה"ארץ, אבל לא נורא, תהני ותחזרי מהר!!! איטליה רווווווווווווווווווווווווולז!!!!!!!!! מתי את טסה
ואל תדאגי בקשר לנתוש', נבקש שימסור לך ד"ש וכו'... חחחחחחחחחח...
...
תהני

אוי איזה מותק.

תראי קריצ'ר לא יתגעגע אלי בהתחשב בעובדה שאני תובעת, אותו, כן? אבל אני אשאיר אולי לשאר הקטגוריות נקודות שאני הייתי רוצה לחקור ואתן להן לעשות את העבודה. אם המשפט יגמר לפני שובי, אתם תעדכנו אותי מה קרה, אם לא, אז ייופי לי....... גרמניה בעעעע...... מנדנגוס? מה הקשר אליו? נכון הוא כוסון אבל זהו. הארי לא יהיה עצוב. השארתי אותו לטיפולו של מיכה, ואת מנגו השארתי לרידל. איזה נשמה את.........................

*סניף* *סניף*../images/Emo80.gif

חייכנית אני אתגעגע.....איך אני אשרוד בלעדייך???
אני מבטיחה שאני אשמור על המקשים..... טוב לא בוכים על שיקוי שנשפך....תחזרי מהר חייכנית!!!!! (זאת פקודה) תהני תבלי תעשי חיים (למרות שזה יהיה בלתי אפשרי בלעדי) חולה עלייך.....טיסה נעימה
ביי מווווווואאאאאאאהההההה

אל תבכי.

אני אחזור ל-א-ט - ל-א-ט... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מולה עליך חפציבוש נשמתי...................................

למעלה