מכתב לשלמה ארצי

די לריב

חבוב, הבחור צודק. תחשוב על זה רגע בהגיון. שלמה ימשיך לסחוף אחריו אלפי אנשים להופעות גם אם הוא ינטוש קצת את "אהבתיה" וכאלה ויתחיל סוף סוף לשיר שירים שמזמן כבר הוזנחו. כולם יאהבו אותו גם ככה ואף יעריכו אותו יותר אם למען הקהל הוא ישיר שירים שהרבה מאד אנשים מחכים להם ומתגעגעים אליהם.

little beetle

New member
שירים שנשארים!!!!

מה לעשות שלמה באמת לא מעיז מספיק בהופעות שלו וזה חבל. זמר מצויין עם שירים מקסימים.. שיכולים לשמש בהופעות שירים אנרגטיים בהפקות מיוחדות ומצוינות... וווקא השירים הישנים של ארצי יותר טובים מהחדשים שלו. ודוגרי-תמיד זה ככה. כמו שסרטי המשך הם בד"כ פחות טובים מהראשוניים אפילו לשרית חדד לא יזיק להשמין קצת ולשיר את סינדרלה או וואטאבר. זה מה שהכניס אותה לתודעה אז... למה שלמה מחכה??!!? שישיר כבר את פתאום כשלא באת.. שינויי מזג האויר.. אני אמנם חדשה בפורום הזה אבל בתור מאזינה נלהבת ומסורה של שלמה ארצי, אני בכיף מצטרפת למכתב!! בהצלחה!!

קודם כל, ברוכה הבאה

אבל הוא שר בהופעה את פתאום כשלא באת ושינויי מזג האוויר! זהו,, רק תיקנתי

little beetle

New member
../images/Emo122.gifאני לא יודעת אםלבכות או לצחוק

אוווופפפפפפפפסססססססססססס אני מריחה פאדיחה...... ממ טוב אז דבר ראשון סליחה ו... יווווו אני שוקלת לקבור את עצמי מתחת השמיכה ולא לצאת עד שזה יעבור... בכל מקרה.. אני גרועה בשמות אז אולי תסלחו לי!? וההופעה האחרונה שייתי בה היתה של אהבתיהם... כלומר מזממןןןןןןן (נו טוב לפני שנה פחות או יותר...) טוב אז השיר שבאמת חסר לי בהופעה.. שלדעתי הוא אחד הכי יפים של שלמה ארצי ובכלל זה.. נו "גשם כבר יורד וזה חורף.." ארץ חדשה נראה לי ?!?! ואם ההוא שר גם את השיר הזה בהופעה.... אז.. או שהזיכון לי ממששששששש דפוק או שיש לי נטיות אובדניות לפאדיחות או גם וגם.. ו.. זהו נראה לי שכדאי שאני אשתוק עכשיו שלא יהיו יותר מידייייייי פאדיחות ותודה לך, דנה.... בי

דודל

New member
שכחת את "לב שבור לרסיסים"

"כרטיס ללונה פארק", "ירח" ועוד...

כככככa

New member
איזה מסכן

טוב אז אני רוצה שתחרים אותי פה. וגם אני ממש מצטער שאתה חושב ששירה קשורה למכירות תקליטים, לך תשמע בריטני ספירס,היא ממש מתאימה לאנשים מהורהרים כמוך=טיפשים. חבל שאתה לא אינטיליגנט(אתה בטח לא מבין את פירוש המילה)

אהבתיה

New member
אנשים!!!!! ../images/Emo46.gif

אולי מספיק עם זה? אנחנו לא רוצים לראות את זה בפורום! אם אתם לא מסוגלים לקבל את הדעות של השני ולהתבטא בצורה הנכונה אז מקומכם לא כאן! ביטוים והתבטאויות כאלו לא יתקבלו כאן!!!

אני רוצה להשתחוות לך

אני רוצה להשתחוות בפניך, לנשק את ידיך ולומר לך- המכתב שכתבת קולע בול למה שאני מרגיש, ואני בטוח שגם עוד אלפי אנשים שאוהבים את שלמה ארצי מרגישים. כל השירים שציינת כאן הם יפהפיים, כולם אחד אחד, ואני חושב ששלמה ארצי חייב את זה לקהל שלו. הוא חייב לשיר אותם למען הקהל האדיר שלו שקונה את הדיסקים שלו והולך להופעות בהמוניו. תוקם עמותת "מעריצים למען שירים נשכחים של שלמה ארצי" ומיד!!!!!

כככככa

New member
תודה לכולם

תודה לכולכם שהגבתם על המכתב ותודה לכל האנשים ששלחו לי מסרים אישיים אל תדאגו המכתב נשלח

למעלה