מכתב לאמא (2) :

almog4

New member
מכתב מרגש ונוגע

ללב. תחזיקי מעמד
דני

R a c h e

New member
מחזיקה אצבעות

שתמצאי את הדרך שלך. ואם אפשר, פחות לילות לבנים.... מאחלת לך המון שלווה, שלמות פנימית ואהבה. רחל

היי מיכלי

מה אז את שוב במחננו? אני מוצא מעט זמן לפורום, לצערי, אז אינני מעודכן. אתמול ראיתי אותך בטיש ובאמת לא "חשדתי" בכלום. איזה יופי לקרא את המכתב שלך ובמיוחד את הדברים על אביך. הרבה פעמים דברים שנראים לנו בצורה אחת (שלא הערכת את אבא שלך, למשל) משתנים אם הפרספקטיבה של הזמן. אני קצת מבולבל בקשר איליך כי את מחפשת ומחפשת דרך ובינתיים משגעת (בצורה חביבה כמובן) את מי שמסביבך. אבל את מפצה על זה באירגון מסיבות ובבלגן. תמשיכי לחפש חמודה, דרך אני לא יודע אם כבר מצאת אבל נראה לי שמצאת אבא וחברים וחיים בתוך כל זה. הרבה LOVE מני

wr האחד

New member
כנראה שריגשת מישהוא בהנהלת הקהילות

ולא רק אותנו,ההודעה שלך מופיעה בדף הקהילות הראשי .

מרגיש שותף להרגשתך

היי מחפשת. תתעודדי החיים הם יפים למרות שלפעמים אנו מדוכדכים, לכל אדם יש את המשא שרובץ מעליו, אבל יקירה לא צריך לקחת הכל ללב, אין מה לעשות יש הורים שהורותם מסתכמת בהורות ביולוגית בלבד.

korintos

New member
גם וגם!

רק רציתי להגיד שאני מזדהה עם כל מילה שכתובה במכתב הזה,וגם אני לא מזמן כתבתי מכתב דומה ואני מבינה את ההרגשה שלך.

boaZone

New member
הדת מצפה מאיתנו לקבל ייסורים באהבה

והמציאות מחייבת אותנו לקבל אהבה בייסורים. מחפשת יקירתי, את יודעת מה השיטה שלי - להתרחק מהם, עד שירגישו בחסרונך. היא נשאה אותך 9 חודשים, ליוותה אותך ליום הראשון של כתה א', וכל רצונה היה שתתנה לה טיפה נחת. אבל לצערנו, אימך, אימי, ואני בטוח שרוב האימהות של יושבי הפורום הזה רואות את הנחת שלהן, בזה שאת עושה את רצונן ולא את רצונך. אסור להיכנע למניפולציה רגשית כזו. האושר החשוב ביותר צריך להיות שלך. (והאושר הוא לא התנאים הפיסיים, ואת כבר יודעת את זה). ואני מקווה, שבמשך הזמן, גם אימך תבין שכשאת מאושרת, אז היא הצליחה בגידולך. לאמא שלי, אחרי למעלה מ-5 שנים נפל האסימון. חלקית. מאוד שמחתי לפגוש אותך אתמול, וגם את כל שאר יושבי הטיש. היה מאו מהנה, מרגש, משכיל, מאתגר ומעלה נוסטלגיות, ואני מקווה שאגיע גם בעתיד. אני בטוח, שכמו אצל פלפלת, הכל יסתדר לטובה
ועד אז, אשמח להעניק תמיכה, עצה ועידוד, אם רק תרצי בהם. בועZון

כרגיל, יש לי הסתייגות

מחפשת יקירתי, מכתבך אכן היה מרגש אבל אני חוזר שוב על מה שהערתי לך בעבר: את לא אנונימית, בניגוד לרוב משתתפי הפורום. בהחלט יתכן שתוכן המכתב יגיע לידיעת הורייך או לידיעת מכריהם. לכן, איןזה המקום לחשוף דברים שבין הוריך אלא רק דברים שבינך לבינם שאותם אכן הצגת בצורה רגישה ונוגעת ללב. את פשוט עלולה להזיק לעצמך בחשיפה לא זהירה. אני כותב זאת דווקא כאן כדי שגם אחרים שאינם אנונימיים יקחו את הערתי בחשבון ויזהרו במה שהם כותבים כדי לא לקלקל את הקיים. אני יודע שתפיסתי לא מקובלת אבל זוהי תפיסת עולמי. לא פעם חושפים אנשים מפורסמים בתקשורת כל מיני דברים פוגעים על הוריהם וגורמים להם אי נחת רבה. אני יודע על מס' מקרים של אנשים שהצטערו על כך לאחר מעשה.

אליה1

New member
בני ילד רע ../images/Emo31.gif

תמיד נראה שאתה פועל בשיטת המקל והגזר, אבל משום מה אתה שוכח להביא איתך את הגזר. עושה רושם שאתה נהנה להיכנס במחפשת דרך באופן אישי וזה פשוט נמאס. כל פעם שהיא משתפת במשהו אתה פשוט מתקיף אותה. עולה על דעתך שחיבוק מצדך היה עושה את העבודה? יש דרכים להעביר למישהו מסרים - פנים מול פנים או במסרים אישיים. למה אתה כל פעם מתקיף אותה מעל גבי הפורום??? ולידיעתך האישית - אם תשים לב - כרטיסה של מחפשת דרך נטול פרטים אישיים, כך שאם לא היית כל כך עסוק ב"להיכנס בה", היית שם לב לעובדה זו. מתי בפעם האחרונה כתבת בפורום איזו ידיעה נחמדה או בירכת במזל טוב מישהו, סתם כך? עושה רושם שאתה נכנס וכותב רק כשצריך להטיף לאנשים לעשות דברים. אני לא זוכרת כזה דבר...

MAYA20

New member
../images/Emo141.gif אני לא מסכימה איתך.

הוא לא ניסה להכנס בה, הוא ניסה לעזור לה. לדעתי וכנראה גם לדעתו, מסוכן לפרסם פרטים ומכתבים אישים באינטרנט כאשר זהות הכותב ידועה. לדעתי הוא פשוט ציין עובדה זו מתוך דאגה כנה לשלומה של מיכלי.

אליה1

New member
אין לי בעיה עם זה...

אבל יש שתי בעיות אחרות: 1. הטפות לא תמיד עושות את העבודה. מיכל זקוקה כרגע רק לחיבוק. 2. למה כולם צריכים לשמוע את הדברים האלה של בני? בשביל זה יש תיבת מסרים אישיים. זאת לא פעם ראשונה שהוא עושה את זה. חוץ מזה - מיכלי ילדה גדולה, היא יודעת מה היא עושה, על כל ההשלכות של זה, מה גם שתשימי לב שאין פרטים אישיים בכרטיס שלה. לפעמים אדם מחפש אמפתיה וקצת חום - לא צריך להתקמצן בלתת לו את זה.

MAYA20

New member
נכון מיכלי ילדה גדולה

א. ילדים גדולים לא תמיד (בד"כ לא) יודעים מה הם עושים. ב. זו לא היתה הטפה אלה עצה. ג. תמיד אדם מחפש אמפטיה וחום, ואיך שאני קראתי את ההודעה של בני, היא היתה מלאה בחום ואמפתיה ודאגה חיובית למיכל. ד. מה הקשר שאין פרטים אישיים בכרטיס שלה? כל מי שפותח ארכיון יכול לראות שהיא הזדהתה בשמה לתקופה די ממושכת. ה. הערה/ המלצה זה לא סוף העולם, זה לא הטפה ואפשר לחיות אם זה.

למעלה