../images/Emo16.gif לילה לילה - אני אוהב - לילה |נ
אוי מיכל אוי מיכלוש !!! הדמעות חונקות בגרוני. ואיני יודע אם לבכות או לצחוק אם לבכות שבשנת 2003 עדיין יש מצב שילד או ילדה בחור או בחורה צעיר או צעירה גדול או גדולה, יצטרכו לתת דין וחשבון לא רק בשמים בעולם העליון כפי שסיפרו לנו אלא גם בעולם הזה צריכים לתת דין וחשבון לפני בשר ודם על כל צעד ושעל, על כל מעשה שיעשה או לא יעשה על כל דקה ושניה מחיינו. איפה הייתה, ולמה לא ספרת, ולמה לא שאלת, אל תצאי מהבית, אני לא מסכימה, ולא תקבלי אוכל, תישני גם אצל החבר, שהחבר יכבס את בגדייך, לכי לכאן, ואל תלכי לשם, עכשיו את בבית, מי היה בפלפון, למה את מדברת עם גברים, למה את לא צנועה, את לא יודעת שיש גיהנום, בת ישראל לא לבושה כמוך, תתביישי לך.................. או לצחוק שבכל זאת עם כל הקשיים שבדרך. עשית את זה ובחרת את חייך בדרך שאת רוצה ושאת אוהבת. אבל אמשיך לבכות שבכל זאת הרבה כמוך רצו לבחור לעצמם את חייהם ולצאת לחירות, וליות את חייהם בדרך שהם רצו לא הצליחו וכנראה יש מהם שגם לא יצליחו וימותו שלא כרצונם, בדרך שאחרים בחרו להם. הרבה אנשים לא קיבלו ולא יקבלו מילה טובה בחייהם - ועוד יותר גרוע שלא הצליחו להגיע לאנשים הטובים (כמו בפורום) לקבל מילה טובה זו לא בושה לבקש צומי ומגיע לך בגדול לא בחסד אלא בזכות - כי מגיע לך תהיו חזקה וכשתרצי טרמפ אחרי לילה סוער בדיסקוטק או בגאט כשאת רעבה את יכולה להתקשר כי אני גם פולני נשיקות וביי ואל תתיחסי לאלו שצועקים למה את מפרסמת את דברייך בין החברים וזה אמור להיות בין המשפחה כי יש אנשים שהחברים יותר קרובים מהמשפחה ותהיו חזקה ביי