מכללת שערי משפט

maor1710

New member
מכללת שערי משפט

שלום לכולם! אני הולך כנראה שנה הבאה להירשם למכללת שערי משפט. מפני שאני יכול להתקבל שם בלי פסיכומטרי, ורק על סמך בגרות ומבחנים שעשו לי שם. מה אתם אומרים? המכללה הזו טובה? שווה ללכת ללמוד שם? אני אשמח לקבל כל תשובה. תודה רבה! ושבת שלום לכולם!!!

assafy1000

New member
לפני שאתה נרשם, לפחות תבקר שם...

לך לביקור, שאל שאלות, אפילו כנס להרצאה-שתיים (אני מאמין שיסכימו לך, למרות שאני לא בטוח), דבר עם הסטודנטים שם... כמובן שאת כל מה שמספרים לך יש לקחת בערבון מוגבל. ועוד דבר קטן שכדאי לך לדעת-עצם העובדה שהדרישות נמוכות יחסית עלולה להעיד על הרמה של המקום, וכשאתה רוצה להצטרף לשוק אשר מוצף ממילא, זה עלול להיות בעיה בכל הקשור למציאת התמחות+עבודה בעתיד בתור עו"ד/משפטן חשוב לציין שאיני מכיר את המקום, ולכן אני לא אומר כאן שום דבר בנחרצות ובהחלטיות, אבל אני כן יכול לתת לך חומר למחשבה על סמך העובדות שציינתי בכל מקרה, בהצלחה בכל אשר תבחר

עם כל חיבתי למכללות אני חושבת שחייבים הגבלה

מכללה או שתיים כהשלמה לכל אונ' בארץ זה יותר ממספיק. מי שבעד שירים יד!

assafy1000

New member
אולי, אבל זה לא רלוונטי לשאלתה בנושא

אתה יודע, כשבן אדם שואל שאלה, הוא מחפש תשובה לאותה שאלה, ולא תשובה לשאלה שהוא לא שאל רוצה להעלות נושא לדיון? פתח שרשור משלך. זה לא עולה כסף עד כמה שזכור לי

netta55

New member
שמעתי

היי, חבר טוב שלי למד שם והיה מאוד מרוצה, אבל לדעתי כדאי באמת ללכת לבדוק שם ולראות אם בכלל מתחברים למקום, איך התנאים שם וכו'. בכלל כדאי ללכת לכמה מקומות ולראות. להזיק זה בטוח לא יזיק. יש פה רשימה של מקומות ובכלל, תיכנס לאתרים של המוסדות הללו ותראה שם מה קורה... בהצלחה!

למעלה