מכללת צפת

• פותח הנושא Chuey
  • פורסם בתאריך

Chuey

New member
מכללת צפת

היי, חיפשתי מכללות עם שכר לימוד אוניברסיטאי שאפשר ללמוד בהן משפטים, כמובן שמצאתי את מכללת ספיר המוכרת יחסית אך התואר שלהם עדיין לא מוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה. בין היתר נתקלתי במכללת צפת . התואר שלהם מוכר, הסגל נפלא אבל לא שמעתי עליהם בחיים. יש כאן מישהו שלמד/לומד שם או מכיר אנשים שלמדו/לומדים שם? אני אשמח מאוד לקבל חוות דעת על המקום. בנוסף אשמח לשמוע על עוד מכללות עם שכר לימוד אוניברסיטאי אם אתם מכירים. ממש תודה לכל העוזרים :)

flutter girl

New member
גם בצפת לדעתי עדיין לא סיימו מחזור ראשון

ולכן התואר שלהם עדיין לא מוכר.

הייבי

New member
אני חושבת שהכוונה היא להכרה ע"י המל"ג

בעוד שמכללת צפת לא מאוזכר שום דבר באתר שלהם, במכללת ספיר כתוב שהענקת התואר עדיין לא אושרה ע"י המל"ג.

הייבי

New member
שניהם מוסדות חדשים מאוד

מכללת צפת ומכללת ספיר החלו ללמד רק ממש לאחרונה, לאף אחת מהן עדיין אין בוגרים שיצאו לשוק העבודה ולכן, קשה להעריך את רמת הבוגרים ואת ההתייחסות של שוק העבודה כלפיהם. אם יש לך את האפשרות, עדיף לבחור במוסד מוכר עם מוניטין בקרב משרדי עורכי הדין כדי להקל עליך את מציאת הסטאז' בעתיד.

Chuey

New member
תודה על התגובות

התואר של צפת מוכר על ידי המל"ג ואוקטובר הקרוב יהיה המחזור השלישי שלהם במשפטים... לכן שאלתי אם מישהו למד ומכיר.. אבל כנראה שזה אומר משהו אם אף אחד לא יודע יותר מדי עליהם.... כנראה שאבחר מכללה אחרת על אף השכר לימוד הגבוה. נקווה שזה ישתלם לי בסטאז' :)

flutter girl

New member
"המחזור השלישי"...?

זה לא יהיה המחזור השלישי המסיים, זה יהיה המחזור השלישי המתחיל, לא? כלומר, שכרגע המחזור הראשון מסיים שנה שנייה...

Chuey

New member
המממ...

האמת שלא חשבתי על זה ככה אז לא שאלתי =/ אניווי שתי האפשרויות הגיוניות כי המכללה קיימת הרבה זמן..

PIonit

New member
הרבה זמן......../images/Emo6.gif

הפקולטה למשפטים בעברית קיימת 60 שנה, זה הרבה זמן, בניגוד למכללה שקמה לפני שנתיים-שלוש (או לפחות החוג למשפטים שבה)..

Anabol

New member
הרבה יותר מ60

הפקולטה בעברית קמה בשנות ה20, קרוב ל90 שנה כבר.

silverhawk

New member
והיא נראית מעולה לגילה

לא הייתי נותן לה יום יותר מ-70! [אם כי, ולא שמעת את זה ממני, חדר 301 הוא לא טבעי]

PIonit

New member
לא חושבת שיש 301 ../images/Emo3.gif (אולי לכן הוא על טבעי?)

PIonit

New member
אחרי ד"נ- אני לוקחת את ההתנצלות שלי בחזרה../images/Emo13.gif

המחזור הראשון של החוג למשפטים התחיל באוניברסיטה ב1949.. [זכרתי שהיו חגיגות ה60 בשנה שעברה, אבל לזמן מסוים הצלחת לערער את בטחוני!]

flutter girl

New member
אני לא התלבטתי לגבי זה

אני בטוחה ב100%. המכללה עצמה קיימת הרבה זמן אבל הפקולטה למשפטים קיימת בדיוק שנתיים - כמו שכבר אמרתי.

למעלה