מכירים את רז שפירא?

Tamar Lev

New member
יש תמונות שאהבתי יותר

ויש שאהבתי פחות .. בתמונות בחוץ היא פשוט מדהימה! ואין ספק שאחרי התמונות האלה הסיכויים שלה להתקבל ישתפרו. ח"ח ענקי

prezik

New member
אוי היא מהממת!!

אהכבתי את כ-ל התמונות, אני בטוחה שעכשיו הסיכוים שלה ישתפרו=] כל הכבוד

ואיי איזה מדהימה היא בהצלחה לה

והצילומים יפים רק שיש תמונות שיהיה יצא אותו דבר בפנים

Kewen

New member
היי עמירם

למרותש כבר אמרתי לך, אני אגיד שוב :) התמונות יפות ורז נראית הרבה יותר בוגרת וסקסית אך לא סליזית כמו שכבר ראיתי אותה בעבר במיוחד היה נחמד לראות שינוי לוקיישן, קצת אלמנטים כמו הפסנתר, קצת להפוך את הסט לשונה מהסטים האחרים שלך- יצא ממש מגניב :)

Itamarro

New member
את התמונות אהבתי, את הדוגמנית לא.

פרצופים מתים וחסרי חיים.

תמונות מעולה הסטיילינג מדהים והדוגמנית ממש יפ

יפה* רק האף שלה קצת מפריע לי
סה"כ עבודה מצויינת!

scarlet moon

New member
אין ספק שאתה מוכשר מבחינת הטכניקה

אין ספק שהתמונות איכותיות ואתה צלם מוכשר. מה שכן, ואולי בגלל זה, היה מעניין אותי לראות סגנונות קצת אחרים שלך...תמונות עם סטייל אולי קצת יותר נועז ומקורי, תמונות שיהיה בהם טוויסט מסוים, איזשהו מסר מעבר ללהוציא את הדוגמנית יפה. התמונות מאד מחמיאות, והפשטות נותנת הרגשה מאד נקייה (ובגלל זה גם אתה תמיד מעיר למאפרות שהאיפור מוגזם מדי,זה לא שהאיפור מוגזם מדי, אתה פשוט כנראה מתחבר בעיקר למראה הטבעי...), והדוגמנית יצאה מדהימה..... אבל בהחלט היה מעניין אותי לראות עוד צדדים שלך. (רגע, אתה יודע גם לקבל ביקורת?
)

את חייבת להבין שזאת בדיוק העבודה שלי

זה בדיוק מה שרוצים ומבקשים ממני לעשות. בגלל זה אני מקבל את העבודה. מגיעים אליי סוכנים שרוצים שאני אוציא את הבנות פצצות. זה כל העניין. אין פה נגיעה של אומנות או טוויסט או מסר. אלא אם כן המסר הוא היא פצצה קחו אותה לעבודות. היא מגיעה למטרה שלשמה היא התבקשה להגיע. אני יודע ויכול לעשות הכל אבל התחום העיקרי שלי הוא טסטים שמשפרים ומנצלים מלוא הפוטנציאל שיש לדוגמנית מבחינת גוף ויופי. בגלל זה באים אליי. וטוב שכך! :)

RaniRin

New member
מהממת..!

הרבה זמן לא הגבתי פה..אבלל הייתי חייבת לציין,מדהימה! אהבתי לגמרי..גם אותה וגם את התמונות..

למעלה