מכירים את רז שפירא?

kimi d

New member
מכירה אותה .

היא יצאה פה מאוד שונה, אני אהבתי:) הצילמוםי טובים נורא לדעתי, וגם הדוגמנית יפה ! בהצלחה לה =]

mid18

New member
האמת ש

היא מדהימה, כן? אבל ראיתי תמונות הרבה יותר טובות שלה. אין ספק שאתה צלם מעולה אבל משום מה לא הכי התלהבתי מאיך שהיא יצאה, אני חושבת שיש לה תמונות הרבה יותר טובות.

N0 far

New member
הצילומים יצאו ממש יפה לדעתי...

והדוגמנית ממש יפה...! אהבתי

c881

New member
זה תמונות? אי אפשר להשתמש בהן

ל-WALLPAPER של 800X600.

o0Invisible0o

New member
אם מדובר בגודל...

התמונות הוקטנו בשביל שיהיה ניתן להציגן בפורום.
ואם לא לזה התכוון המשורר, אז גם אני לא הבנתי את ההערה..

c881

New member
תשובות -

להעלות לפורום אפשר תמונות קטנות של 500K, זה קצת יותר גדול מהתמונות הנ"ל. שזה אומר שאני צריך זכוכית מגדלת של שען עיוור כדי לראות ולחוות דעה.

חחחח הגזמת!

לחצת על התמונות!? זה אורך של 600 פיקסלים זה מספיק לכל מי שיש לו רזולוציה של 1024

c881

New member
ולמי שיש 1440 על 900?

התמונות קטנות. אל תגיד התמונות קטנות. הוא יגיד תמונות קטנות. מה זה 9X13? המינימום היום זה 10X15, אם לא 13X18. וממתי תמונות לבוק מצלמים בקטן? יש משהו להסתיר בדוגמנית? יש לה נקודות חן שאסור לראות?

c881

New member
תמר נשמה. אמרתי כבר. להקטין ל-500K

הנה תמונה מוקטנת. רק 205K. אם מישהי רוצה, אני אצלם אותה והעלה את התמונות במגוון גדלים שונים. תוכלו להבין מה זו תמונה קטנה, תמונה סטדנרטית, תמונה מוקטנת, תמונה גדולה. וכן הלאה

c881

New member
או עכשיו אני רואה Bombshell.

לא יודע במה, עם כל התחומים שהיא עוסקת בהם כרגע. אבל עתיד יש. למה פחות איכותי? הרי הכל אתה משנה מהמקור, לא?

Kewen

New member
מה זה משנה?

למה צריך לפתח על זה דיון בשרשור תמונות?:) לגמרי הגיוני הגודל שעמירם העלה, הכי קל לצפות ככה בתמונה, זה פורום זהה את איכות המצלמה, זה פורום דוגמנות והאם הצילום "מוכר" או לא. אם זה באמת נושא שמטריד אותך, נא להמשיך אותו במסרים.

למעלה