מכירים את זה

ailag

New member
כלום

לא רוצים כלום? לא תקבלו. די, המנהגים של הצביעות מעצבנים. זה כמו שאורחים שואלים אם לעזור לסדר, אתם אומרים לא, ופתאום הם שמים את הכוסות במקום הלא נכון וזורקים משהו לשם ולא לכאן. אבל אמרנו לכם *לא* לסדר! מה חשבתם, ששיקרתי לכם? אותודבר עם מתנות. שאנשים יתחנכו לדבר אמת ולא רק את שפת שקרי הנימוס.

אושר מ

New member
../images/Emo45.gif כשאני אומרת שאני לא רוצה כלום

אני מתכוונת לזה ואז אני תמיד מתאכזבת כשמביאים לי משהו, כאילו במין קטע כזה של מה חשבתם שאמרתי סתם? חוצמזה שאנחנו הפכנו את זה למוקצה. לא מביאים מתנות ביומולדת או בארועים מביאים סתם. כלומר אם אני הולכת ברחוב ורואה משהו שצועק XXX אז אני אקנה את זה ואביא לה גם אם זה לא היומולדת... ולעומת זאת אם אני לא אמצא מה להביא לה ביומולדת, לא יקרה כלום.

Mנטה

New member
בגדול עם מתנות יש 2 גישות מרכזיות

האחת להביא משהו פרקטי. השניה להביא משהו שלא היית קונה אבל היית רוצה. אם את הולכת לפי הראשונה, לרוב האנשים חסרים תמיד סכינים חדים במיוחד וזה דבר שנורא כייף לקנות למישהו, כי זאת מתנה נורא שווה. אני קיבלתי לפני כמה שנים סכינים כאלו וכל יום מודה עליהם, כמה שנים אחרי זה נפגשתי עם אותו האדם שנתן לי אותם והדבר הראשון שאמרתי לו היה: הסכינים שלך שינו לי את החיים. אם את הולכת לפי השניה, כל ערכות הקוסמטיקה, האמבטיה, הפרחים, הנרות והקישוטים. כשלעצמי אני בעד מתנה בסכום שבא לך מחנות כלבו עם פתק החלפה. תמיד עובד.

giulietta

New member
"הסכינים שלך שינו לי את החיים"

זה לא מה שבעלה של לורנה בוביט אמר לאשתו?

Mנטה

New member
כן זה בדיוק הענין זה גם מצחיק וגם

לא כל כך כייף לקבל מתנה כזאת, אבל בפועל, אלו המתנות הכי שוות והכי עומדות במבחן הזמן.

אטיוד5

Active member
דווקא אפשר

ולא רק זה אלא שאם פעם אחת תבואי בלי משהו הם יקלטו את המסר ויבואו אלייך גם בלי משהו ומאותו רגע תבואו זה לזה בלי משהו והעולם יהיה טוב יותר.

מוּסקט

New member
מכירים את זה

ששואלים אתכם "מה להביא לכם" ואתם מתייבשים על המקום? למה מגיע לי העונש הזה? למה אני צריכה להיות במצב שאני צריכה לבקש משהו? כולה הזמנתי אלי הביתה. אם הבנאדם מרגיש צורך להביא משהו שיביא מה שבא לו. לא הזמנתי אלי הביתה על מנת שיביאו לי דברים, הזמנתי על מנת להיפגש. וברור שדודה לא הוזמנה אלי - קצת רחוק אפעס. כתבתי רק בשביל הקונטרה ובתור מישהי ששונאת ששואלים אותה "מה להביא". לפעמים יש אירועים כאלה שכל אחד מביא משהו - ואז באמת אין לי בעייה להגיד "מה להביא" - אבל ככה? בשוטף? זו שאלה מתקלת ולא נעימה.

מוּסקט

New member
לפעמים...

ככה ברוח שטות/משובה או פרץ של רשעות (תחליטו אתם) בא לי להגיד: "כן, אני נורא זקוקה לסרביס חדש - זה שקיבלנו לחתונה איבד יותר מידי חלקים"

מעזים להקשיב להם ולהאמין להם

ולא להביא כלום. או להביא משהו שהוא "כלום" ויש בו הכל. (הכי שווה היה זוג שהביא אלינו ארגז של 40 קרמבו. פתאום הכניסו אושר כזה, אבל מהסוג המתכלה והלא מעיק.) או למשל "הנה התעודה. שתלנו עץ ביער בגליל לכבודכם".

א. נהפוך הוא. בטוח שכן.

ב. אז תעודה של קק"ל הופכת שווה עוד יותר, לא? אפשר בטוח לשתול משם עץ כאן. ולקבל תעודה פלצנית באנגלית. ולתרום ל"ארץ הקודש".

כפי שאמרו כבר לפני

פרחים, יין, עציץ, קפה טוב, תה אנין, שוקולד. בקיצור - משהו מתכלה, שלא יעיק, ואם זאת ישמח.

למעלה