אוףףףף..... עם, עם, לא אם.
ק קֶרֶן יער New member 12/1/05 #22 את מובנת לגמרי למרות הדיסקלוד! <פחות הלקאה עצמית. יותר בטחון בתוכן גם כשההקלדה מוטעית>
ק קֶרֶן יער New member 12/1/05 #25 מוכר דבר אלי מילים פשוטות כמו שהיינו פעם... (נדבקים לי כל רבע שעה שירים אחרים. אני מתפרקת?)
ה החטא והשופטת New member 12/1/05 #30 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif עכשיו הדבקת גם לי את השיר הזה, וזה רע ברמות שאת בכלל לא מדמיינת. דחוף - שיר חדש!
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif עכשיו הדבקת גם לי את השיר הזה, וזה רע ברמות שאת בכלל לא מדמיינת. דחוף - שיר חדש!
ק קֶרֶן יער New member 12/1/05 #31 פתחי גלגל"צ עושה רושם שמאז שעברתי רגרסיה והורדתי לאוטו את הדיסק של יוריתמיקס, כל מה שמשמיעים בגלגל"צ זה יורתמיקס (סיפרתי לך שהם השתילו לי צ'יפ מעקב במוח והם משדרים רק מה שאני רוצה לשמוע? הא? הא?).
פתחי גלגל"צ עושה רושם שמאז שעברתי רגרסיה והורדתי לאוטו את הדיסק של יוריתמיקס, כל מה שמשמיעים בגלגל"צ זה יורתמיקס (סיפרתי לך שהם השתילו לי צ'יפ מעקב במוח והם משדרים רק מה שאני רוצה לשמוע? הא? הא?).
A ailag New member 13/1/05 #53 אייטיז+פופ=../images/Emo99.gif גלגלצ משמיעים מה שאת *לא* רוצה לשמוע. מה ששמעת אלפי ומליוני פעמים. את בת"א? תעבירי ל 106
אייטיז+פופ=../images/Emo99.gif גלגלצ משמיעים מה שאת *לא* רוצה לשמוע. מה ששמעת אלפי ומליוני פעמים. את בת"א? תעבירי ל 106
ה החטא והשופטת New member 13/1/05 #57 106 בירושלים לא טוב? ../images/Emo8.gif האמת היא שאני בד"כ או על 88FM או על תחנת רדיו שמשדרת מברזיל דרך האינטרנט.
106 בירושלים לא טוב? ../images/Emo8.gif האמת היא שאני בד"כ או על 88FM או על תחנת רדיו שמשדרת מברזיל דרך האינטרנט.
ק קֶרֶן יער New member 12/1/05 #35 הנה אחד (בהשפעת Mנטה, אבל מוקדש לאטיוד ) לא כל כך יפה ולא בת 16 אבל יודעת משהו על העולם הזה ואם הוא רציני ואם הוא רק רוצה תמורת מילה אחת אתן כל כך הרבה (חנוך לוין או לא?)
הנה אחד (בהשפעת Mנטה, אבל מוקדש לאטיוד ) לא כל כך יפה ולא בת 16 אבל יודעת משהו על העולם הזה ואם הוא רציני ואם הוא רק רוצה תמורת מילה אחת אתן כל כך הרבה (חנוך לוין או לא?)
ק קֶרֶן יער New member 12/1/05 #39 מרגול: יום אחד אולי אפרוש כנפיים יום אחד תראה שלא אפחד יום אחד אולי אפרוש כנפיים וזה יהיה כל כך נחמד (נכון שזו פרסומת לתחבושות הגייניות?)
מרגול: יום אחד אולי אפרוש כנפיים יום אחד תראה שלא אפחד יום אחד אולי אפרוש כנפיים וזה יהיה כל כך נחמד (נכון שזו פרסומת לתחבושות הגייניות?)
ר רגליים קרות New member 12/1/05 #40 דוד אוהב אותך אל תגידי שלא ידעת דוד אוהב אותך ורוצה לעשות לך בת.
ק קֶרֶן יער New member 12/1/05 #41 או בן. או משהו ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif
או בן. או משהו ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif
A ailag New member 13/1/05 #54 it is not easy so don't give up now it is not easy happiness is an option דיסק טוב, על אף המילים ה"עמוקות" (נערי חנות החיות, חיי לילה)
it is not easy so don't give up now it is not easy happiness is an option דיסק טוב, על אף המילים ה"עמוקות" (נערי חנות החיות, חיי לילה)