מכירים את זה

אטיוד5

Active member
באמת יש לי ...

רק מילה אחת. נשבע לך.
[אוף, אני יודע שאת לא במצב רוח לכאלו בדיחות
]

D o r o t h y

New member
לא מביאים כלום

או מקסימום איזה שוקולדה. לפעמים (לפחות אצלי זה ככה) כל מה שאתה רוצה זה רק לפגוש את האדם השני, אתה לא רוצה לקבל מתנות והמתנה הכי גדולה היא הביקור עצמו. לא חייבים מתנות.

arivederci

New member
../images/Emo9.gif כשאבא שלי נוסע לחו"ל

הוא תמיד שואל אותי מה אני רוצה שיביא לי. הכוונה שלו היא בדרך כלל למשהו מאוד יקר מהדיוטי פרי- הוא אוהב לתת מתנות גדולות. אני תמיד אומרת לו- שוקולד. ואז הוא חוזר מהנסיעה עם איזה 3 קילו שוקולד משובח כמו שאני אוהבת, ויש לי אספקה לחצי שנה, עד הנסיעה הבאה.

shellyland

New member
אצלי זה ממש קל:

אני תמיד מבקשת את אותם הדברים. לקח למשפחה שלי הרבה מאוד זמן להבין שאני באמת לא רוצה שום דבר אחר ושאין לי שום בעייה לקבל עוד-ועוד-ועוד-ועוד דיסקים. בהתחלה הם חיפשו מתנות "יצירתיות", אבל כשראו כמה אני שמחה מדיסקים חדשים, הפסיקו עם היצירתיות הזאת. הדיסקייה הברזילאית שלי (כ-300 פריטים) היא מושא קנאתם של הרבה מאוד אנשים ומקור גאווה רציני עבורי.

אה אה אה קרולינה, אה אה אה קרולינה

(הנה שיר בוקר בשבילך. עכשיו צריך לחפור את התקליט של נזרה פררה... אם יש לך אותו על דיסק אני אוהב אותך לנצח)

יש לי שניים.

אחד קניתי בהופעה האחרונה שלה, לפני כחודשיים ואחד קיבלתי ממנה יום קודם, כשהייתי במלון שלה וראיינתי אותה לאירוח אצלי בפורום. למחרת ההופעה גם הייתי איתה בארוחת-צהריים חגיגית שנערכה לכבודה בבית של מישהי מהפורום. אישה מקסימה. לגמרי נשביתי בקסמיה.

די!

נשבתי לגמרי כשהיא הייתה בארץ בשמונים ומשהו. לגמרי. (ואז, עוד לפני שידעתי משהו על החיים, ידעתי את כל המילים של התקליט בעל פה. איפה היום? איפה?)

!תודה לכל המשיבים

שוקולד . פיתרון נפלא! במיוחד במקרה שלי. מה גם שלא אהיה שם כדי לראות את ההבדלים שיתרחשו בעקבות הנתינה. תודה.

למעלה