מכירים את זה

מכירים את זה

שאתם שואלים אנשים "מה להביא לכם" ומקבלים תשובות בנוסח "שום דבר . באמת לא צריך כלום" או "את עצמך" או "זה בסדר את לא צריכה לטרוח" תשובות פולניות כאלה. ואז אתם עומדים במצב מחורבן של יאללה מה לעזאזל מביאים הפעם? מה עוד אין שם? ומבזבזים זמן יקר על שיטוטים בחנויות למינהם במטרה למצוא משהו שיקרא לכם שיקרוץ ודווקא אז המוזה לא עובדת. מה עושים במצב כזה? והרי אי אפשר להגיע בלי להביא משהו. אוף,

giulietta

New member
פרחים.

יין. שוקולד. נר ריחני. מלחי אמבט. משהו שנעים לקבל מצד אחד ושהוא מתכלה ולא מעיק מצד שני.

Mנטה

New member
אוי, היתי מאוד שמחה לקבל סוס ../images/Emo9.gif

קומפלט עם אורווה (ובית פרטי לידו אלא מה). (ואין קשר לזה שיש לי יומולדת ממש עודמעט וכדאי לכם להתחיל לתכנן Or else וגם אין קשר לזה שהיום התאריך העברי
)

Mנטה

New member
עוד לא עוד לא עוד לא עוד לא

(מי שמאחורי מלפני ומצדדי...) לא עוד לא, אני חוגגת בלועזי. זה סתם טיזר

Mנטה

New member
זה אחלה גיל ../images/Emo9.gif אין לך בכלל מלידוג

היתה לי שנה כל כך חשובה ! לא מוותרת על יום ממנה.

כמה נפלא!

פשוט מישהו חגג 33 השבוע וסיכמנו שאם לנו נדמה שאנחנו עוד בני 16 אז מה ההורים שלנו חושבים לעצמם?

Mנטה

New member
בדיוק חשבתי אתמול שלפני 6 שנים

כשהיכרתי את האקס המיתולוגי הוא היה בגילי היום. וחשבתי לעצמי איך הפרספקטיבה שלי היום לאנשים שהם בגילי אז, או אפילו לעצמי אז. ואז שוב חשבתי לעצמי איזה כייף זה להתבגר ולגדול (שזאת מחשבה קבועה שלי
).

אטיוד5

Active member
חה, רק עכשיו ראיתי

כמה את נותנת על זה? יש לי כזה. רק בלי הסוס, אבל אפשר לסדר גם סוס, יש פה חווה שלמה לא רחוק.

אולי את מעדיפה קוף?

יש לי באוטו קוף שרציתי לתת פעפ למישהו מתנה ועכשיו אני מחפשת מה לעשות איתו. לתת לך ליומולדת?

לא, לא. ממש לא.

אין מערבין קוף בקופיף. אעיון גרוע. גרוע. חוצמזה, לון-דר יש כבר שני קופים: אחד את המזגן ואחד במחזיק-מפתחות. (וגם היתה לו חברה קופה, אבל זה כבר סיפור אחר).

למעלה