מכירים את הספר

tall5

New member
מכירים את הספר

" הקנוניה של מסדר שחר הזה " או באנגלית "The illusion of mariskio " ?

Yali 17

New member
אתה מדבר על...

il cospirazione di mauriscco, קראתי את הספר בגירסה האיטלקית, ספר כל כך נכון ! חושף את השקרים של מסדר שחר הזהב, את דת הוויקה השיקרית וחסרת הבסיס, שהיא עיוות מוחלט של דתות פאגניות קדומות. מומלץ לקריאה ! עובדות בשטח...

ToryMaster

New member
סליחה?

את מתבקשת להימנע מביטויים כגון "שקרית וחסרת בסיס" כשאת מדברת על הדת שלפחות שלושה מחברי הפורום מוצאים עצמם משתייכים אליה.

ToryMaster

New member
צצ

אנחנו צריכות פה
, נדמה לי.

RainBird

New member
באותה הזדמנות אני ממליץ על ממיין קאמף, -אדלוף היטלר. הפרוטוקולים של זקני ציון- אנומימי. המאלוס מליפיקארום- פטיש המכשפות וההוכחה של הכנסייה שהפגניזם הוא בעצם עבודת השטן, והקומפדיום מליפיקארום שהוא ספר המשך לספר הראשון, ויש בו המון תחריטים שעוזרים. אין לשפוט אמונה של אדם אחר. אני לא אגיד לנוצרי, פאגני או אתאיסט במה להאמין. שכל אחד ילך בדרך שלו וזהו! ארדן.

Bartal j

New member
מסכימה באלף אחוז אסור לאף אחד

לשפוט דת של מישהו אחר לי .. ולדעתי מה שנאמר פה על דת הוויקה שהיא שקרית וכל זה זה כל כך לא נכון לדעתי מי שאמר את זה צריך לבדוק טוב טוב את המקורות של עצמו ולשנות מהר את הגישה שלו וקו המחשבה...

RainBird

New member
עזבי מקורות. תאמיני במה שבא לך תכבדי את הדת של האדם האחר בלי קשר למה היא. כל עוד הוא חי את החיים שלו בלי לפגוע בך, מה איכפת לך אם הוא יאמין בדינוזאור הסגול שבשמיים? ארדן.

Bartal j

New member
חחחחח צודק ..

אני לא אמרתי שאני לא מכבדת איזה דת פשוט אמרתי שמי שפוסל דתות אחרות צריך לבדוק את המקורות של עצמו לא התכוונתי למקורת במובן של מקורות אלה מקור יענו הבסיס לכל מה שגרם לו לשפוט לרעה דתות אחרות ולראות על מה הוא מבסס את דעתו בכלל ומה המקור לכל השנאה כלפי דת אחרת וכך הוא יבין בעצם שכל האנטי הזה כלפי דתות אחרות זה חסר שחר. אני אמרתי בכלל שאסור לקפח שום דת כי לכל דת כי אני אישית מאמינה שלכל דת יש יש את הקסם שלה האישי שלה שמושך מאמינים אלייה ובאמת כפי שאמרת איש באמונתו יחיה.. אהבתי מה שאמרת על הדינוזאור הסגול שבשמיים חחחחח ... שלך:בר

Duke Tear

New member
שום דת לא תתקיים בלי שהיא תשלול

ותבקר דת אחרת. זה גובל לברירה הטבעית של דרווין. הדתות הפאגאניות לא קיימות כמעט היום רק ביגלל שלהן כביכול אין נביאים שאמרו להם להמשיך את הדת ונתנו להם מאסות וחוקי עזר ששוללים דת אחרת, אם הנוצרים לא היו שוללים דת אחרת , הם לא היו קיימים היום ,אם המוסלמים לא היו שוללים דתות אחרות גם הם לא היו קיימים היום . אומרים שהכל בידי שמים, לא , הכל בידי החרב .

Tatu4Taty

New member
לא מסכים

אני חושב שדווקא בגלל שלא היו נביאים כאלו העניין היום גובר בדתות הללו וזה רק יכול להיות אינדיקציה לאיך שגם אם אתה נופל בנקודה מסוימת אתה יכול לעשות קאמבק יותר גדול מזה של צביקה פיק אלפי שנים אחר כך. אני באופן אישי יודע שאם כן הייתה כזאת גישה בדתות הפאגאניות לא הייתי מתקרב, אז אני שמח שהדתות הללו לא ירדו לרמה כזאת של שלילה.

Yali 17

New member
באמת ?

הדת היהודית היא נצחית, בחיים לא הרמנו חרב על עם אחר, בכדי להביא עליו בכוח את רצונינו, ואת דתינו....

כדאי לפעמים להקשיב למורה להסטוריה

בזמן החשמונאים, האדומים גוירו בכוח. בתורה גם כתוב שאם יש עיר תחת שלטון יהודי של פגנים - היא חייבת במיסים של עם נכבש (אלא אם כן מדובר ב7 עמים שיש להשמיד לחלוטין - או לגרש). עיר שהייתה יהודית ועוברת לפגניות - יש להשמיד על כל יושביה. כן, כדאי להכיר קצת את התורה ואת ההסטוריה, לפני שיוצאים בהצהרות חסרות בסיס.

Duke Tear

New member
אבל הוויקה היא באמת דת חסרת בסיס

היסטורי , ועיוות מוחלט של דתות פאגאניות, זה לא שקר, זה גם לא אימרה שאתה יכול להשוות אותה לפרוטוקול זקני ציון (שזה אגב אחד הדברים היות גאוניים שנכתבו ,אם אתה בקיא בסיפור שמאחורי הפרוטוקול ולמה שהוא גרם).

Bartal j

New member
דוק טיר תעשה טובה תשמור את הדעות

שלך לעצמך אוקיי אסור לך לשפוט שום דת , גם הרגזת אותי עם האימרה המטופשת שלך על דת הויקה אם אתה חושה שזה עיוות מוחלט אסור לך לומר את זה ולפגוע ברגשות של אנשים פה בפורום שמשתיכיים לדת הזאת שמור על הדעות שלך לעצמך באמת.. ועוד יותר הכעסת אותי שהעזת בכלל לומר שהפרוטוקולים של זקני ציון זה אחד מהדברים הגאוניים שנכתבו! זה זיוף ספרותי שקרי לחלוטין שהנאצים זייפו מהקונגרס הציוני הראשון כביכול כדי "להוכיח" שהיהודים מנסים להשתלט על העולם ובכך להגביר את האנטישמיות ולהשריש אותה עוד יותר ולהסית נגד היהודים .. איך אתה בכלל יכול לכנות דבר כזה שהוא היה אמצעי תעמלותי אנטישי שקרי בשם גאוני שיואו טיראל הפעם ממש הגזמת לדעתי..

Duke Tear

New member
ברטל

לא אמרתי את דעתי על דת הוויקה, תקראי שוב את מה שאמרתי, לא הכפת לי במי זה פוגע, אפשר להאמין בדברים גם אין להם עבר בגאליה העתיקה. ופרוטוקול זקני ציון זה לא נאצים ,זה היה רוסי שכתב אותו ,והוא גאוני , ושוב, כמו שאני יכול לראות בנאציזם הרבה מאד גאוניות, זה לא אומר שאני אומר שהיהודים ניסו להשטלת על העולם ,אבל מבחינה היסטורית יש שם כמה דבר שהם באמת מדהימים וגאוניים ,לא ביגלל התוכן שלהם (שגם בתור פיקציה הוא מאד מפורט ומדהים) אלה ביגלל המצב שהם יצרו ,הצורה שהם התפרסמו , הצורה שהם נוצרו , למה שהם גרמו.

אם כבר

היא לא חסרת בסיס כלל וכלל היא מבוססת על רעיונות ומקורות מדתות פאגניות אחרות. עיוות? אני לא רואה שום עיוות. התפתחות היסטורית אם כבר. אבל גם זה לא מדויק. פאקינג תקראו לפני שאתם פותחים תפה.

Duke Tear

New member
הכוונה היא

שזה לא כמו דתות ניאו פאגניות אחרות, שמנסות לשחזר אחד לאחד מנהגים פאגאנים (כמו אסטאו, דרואידים, כנענים וכו') לאומת וויקה שלקחה מכאן ומשם, הפכה מיתוסים לפילוסופיה שהשורשים שלה באים מדתות פאגאניות עתיקות, ועשתה מהם דת,היא דת דיי מודרנית, זאת הכוונה , לא יצאתי נגד שום דבר, זה שהפילוסופיה שלה לא מצאת חן בעיני זה משהו אחר, לא דבר ששולל דת ,אלה משהו שפשוט אני לא מסכים איתו ,ואפילו את זה לא ניסיתי להגיד מקודם בהודעה.

למעלה