מכות בטקס העמי???????????

Funky Giraffe

New member
אכלת סרט

א. המוסיקה שלו ממש לא מה שעשית ממנה - בואי נבהיר את זה קודם כל ב. כמישהו מתנצר, מעשן ג'וינט או מזריק הרואין הוא לא פוגע באף אחד חוץ מעצמו. כשמישהו מביא מכות ומרסק כוס על כתב מוסיקה שכביכול אמור להוות קולגה (!!!) צריך להחרים אותו ואת האמ-אמ-אמא שלו. עוד משהו: הסיבה:"טרם ידועה" אבל אני מעריכה שזה קשור לתגובות פה בפורום ובפורומים אחרים באמת נראה לך שעל פי פורום באינטרנט, (עם כל הכבוד להנהלה הזו ואחושרמוטה יש כבוד) יישק דבר?

יניבל1

New member
חרם זה קטע אינפנטילי

שמתאים לילדים בכיתה ד' ולאירגוני שמאל קיצוני זה מה שיש לי הלגיד על זה

שרון הולצמן נמאסת. נקודה. יפית ודודי כנסו..

אז מישהי בשם דילנית מקודם כתבה, למרות שבפורום אחר דבריה נכתבו בשם אחר לחלוטין, ועכשיו מישהי בשם לנונית, תיכף ווטרסית, הנדריקסית, מוריסונית, ואריאלית יקומו לתחייה ויגנו על ממשיך דרכן הרוחני- שרון הולצמן האחד והיחיד, הגדול מכולם, האגדה המדהימה בעלת הבלדות המופלאות,הקול המלוטש,העיניים החודרות, הגוף הסקסי, והנפש הבעייתית, שהיא כל כך רגישה, מיוחדת, ואמנותית. חלאס. נמאסת. יפית ודודי, דברו עם אבי המנהל של הפורום של ווי-נט. שם חסמו את שרון, או את מי שזה לא יהיה על כינוייו המפוברקים.עדיף שתעשו את זה גם, ויפה שעה אחת קודם.

יניבל1

New member
לחסום אותו

זה יההי דיד בילי לחסום אותו כש-90 אחוז מחברי הפורום לקחו חלק בדיון על המקרה עם שרון הולמן אז אתה לא חושב שלא מן הנמנע שלהולצמן תיהיה לפחות זכות תגובה על הדברים? אתה יודע הוא קצת קשור למקרה ההוא אז בסדר לעשות את זה על ידי ניקים של "מעריצים" זה פתטי, אבל אני לגמרי מסכים עם דעתו ואף הבעתי אותו באותו דיון עצמו

dsol

New member
אני רשמתי במפורש_../images/Emo189.gif

שכל הערכה אליו בתור בנאדם נעלמה... בתור יוצר זה משהו אחר אי אפשר לערער על הדברים שהוא יוצר וזה שהוא בוחר להיות אדם שכזה מגעיל אותי וחבל לי... אבל לא חרם ולא כלום
אבל מה שכן להופעות שלו אני לא אלך, כי לראות אותו לא ארצה אבל זה לא אומר שאני הולך עכשיו לזרוק את הדיסקים שלו

M e n s R e a

New member
יודע מה? I couldn't care less

אף אחד מהאומנים שהזכרת לא מענין לי אתה יודע מה. ולא ברור לי בדיוק מה נחשב פה לסתימת פה של הולצמן. אז ביטלו לו ראיות בגל"צ. ביג פאקינג דיל, לפחות הוא נמצא שם. יש המון אומנים, ואני בניהם, שלא זכו אפילו להשמעה אחת בגלגל"צ. אתה לא רואה אותי בוכה על סתימת פיות או הולך לדפוק מכות בעורכים מוסיקלים, נכון? אז פעם מישהו סרב להעניק לו סיקור. זה כל הסיפור?

M e n s R e a

New member
זה כ"כ ברור שאתה שרון הולצמן

כי בכתבה של היום בידיעות מוזכרים בדיוק האנשים האלה-הנדריקס, מוריסון, כספי שהתנצר וכו'. כמה עצוב. למישהו יש יותר מדי זמן פנוי, אה?

שרון הולצמן - שירת האילם

אלה הן כותרות פורטלי המוסיקה בישראל, בוקר יום חמישי 27 בדצמבר 2007 שרון הולצמן, חבר להקת "אביטפוס" המנוחה וזה שמוכר היום יותר כקול מאחורי השיר של הסדרה "מסודרים", תקף הערב (ד´) את כתב התרבות של NRG איתי שטרן בטקס פרסי ערוץ המוזיקה הישראלית שנערך במועדון 24 בנמל תל אביב. תגובתו של שרון הולצמן: לפניי שלושה חודשים הוצאתי סינגל, עברו שבוע-שבועיים ואיתי שטרן התעלם ממנו. התקשרתי אליו והוא אמר לי ´בגלל שזה הסינגל השלישי שלך אני אכתוב רק אם תשלם לי 1500 שקל. ברגע זה התמוטטתי. כל מה שהאמנתי בו נלקח לי, התנפץ לי העולם, כל מה שהאמנתי בו במוזיקה, בתום, הכל נשבר לי. בהיותי ילד סבי סיפר לי סיפור קטן: במוצאו של יום הכיפורים לפניי שנים רבות, כל יהודי התפוצה היו מכונסים בבית הכנסת לקראת תקיעת השופר שאמורה לפתוח את שערי שמיים. הגיע העת, רב בית הכנסת תקע בשופר, שערי שמיים לא נפתחו ואלוהים לא קיבל את התפילות המרובות של העם היהודי. רב בית הכנסת החל לבכות ואיתו ציבור המתפללים על רוע הגזירה. בקצה בית הכנסת היה ילד אילם, אך לא חירש שהחל לבכות ביחד עם המבוגרים, שערי שמיים לא נפתחו, צווחה אדירה ללא מלל פתאום שטפה את בית הכנסת, היתה זו צווחה של ילד אילם שלא ידע להתפלל אבל זעקתו מעומק הלב, הגיע לשמים ושעריי שמיים נפתחו. צעקת ילד קטן, שווה שבעתיים מתפילת אדם בוגר. גילויי אלימות כלפי אדם ולא משנה מאיזו סיבה הוא דבר פסול, לא ראוי, במדינת ישראל יש חוקים ואין לעבור עליהם!. לאחר שגיניתי את מעשה האלימות חשבתי לעצמי, מה מביא אמן מוערך בשיא ההצלחה שלו, אשר הוא עומל עליה עשרים שנה ורק בשנה האחרונה היא מקבלת הכרה רחבה בארץ, למצב של חוסר שליטה לעיניי מצלמות בטקס שכל המדייה נמצאת או צופה בו. חייבת להיות סיבה עמוקה, שורשית, לא ספונטנית, מצטברת ואולי אקט גילויי האלימות של שרון הולצמן היא קש ששבר את גב הגמל למרות ואני חוזר שוב אני מגנה אלימות בכל תוקף. מתחקיר קטן שעשיתי ברחבי אינצקלופדיות האינטרנט על האומנים היוצרים בארץ מגלה נתונים רעים בלשון המעטה . תעשיית המוסיקה בארץ, פורטלי המוסיקה, אמרגנים, העוסקים במוסיקה מגלגלים מיליוניי שקלים ולעומת זאת האומנים עצמם מתפרנסים בקושי רב . אקצין ואומר שאומנים רבים במדינת ישראל עומלים על אלבום שנים עד יאוש, כשהם ביאוש אורבים להם הזאבים וחותמים איתם הסכמים, גונבים להם בהליך חוקי את התמלוגים ואת הקניין הרוחני, הדבר נובע מחוסר ניסיון של אמנים צעירים. אין בדבריי להכליל את כל העוסקים במוסיקה,התופעה קיימת ובאחוזים גבוהיים. שרון הולצמן כותב שירים, מלחין ושר שירים עשרים שנה, חלק רב מהשירים של להקת אבטיפוס המיתולוגית שייכים לו כמו כן כתב והלחין שירים לאומנים נוספים. האם השירים שייכים לשרון הולצמן? העצוב הוא ששמונים אחוז מהחומרים של שרון הולצמן, האמנים בארץ, רק רשומים על שמם, בתכלס חוץ מהשם שלהם בתחילת השיר כלום לא שלהם ! שרון הולצמן הוא אמן גאון מוסיקלי שמקדים בכמה שנים את המוסיקה בארץ, עם ההצלחה שלו אי אפשר להתווכח, השיר מה שאני רוצה בביצוע שלו כיכב בסדרה מסודרים, כל ילד מגיל שלוש עד אדם בן חמישים מכיר את השיר. "מה שאני רוצה", זכה בפרס טרוטון הזהב בהורדות לסלולר למעלה משלושים אלף הורדות. תזכורות נוספות על ניצול אומנים שסוקר באינטרנט ,זהבה בן, שכל האנשים סביבה התעשרו והיא הגיעה לפת לחם ,אביב גפן והשיר המפורסם שלו על המנהל שלו שגזל ממנו המון כסף, אייל גולן שויתר על רוב שיריו כדי לצאת לדרך חדשה, מאיה בוסקילה והמנהל האישי שלה ועוד רבים וטובים מאמני ישראל. ביום שבת 29 דצמבר 2007,קיימתי שיחה עם אחד האנשים היותר מבינים בעולם המוסיקה, הוא אמר לי חד וברור - בעד שלושת אלפים דולר, קשרים טובים, תן לי ואתן לך, טובות הנאה, ניתן להכניס כל סינגל, כל ביקורת סינגל, לכל תחנת רדיו ולכל פורטל. את זה הוא אמר לי בהכללה בוטה, כלל את רוב תעשיית המוסיקה. גילוי האלימות של שרון הולצמן חמור מאין כמוהו אבל בהחלט ניתן להבין את המניעים, אולי מהמקרה הזה יפתחו שערי שמיים והעסקנים בעולם המוסיקה יתחילו לכבד את אמני ישראל. שרון הולצמן משול בעיניי לאותו ילד קטן הזועק לשמיים כדי שיתקנו את העוול הנגרם לאמנים, יום יום, רק חבל שהשירה שלו באותו יום משולה גם היא לשירת האילמים, מסיבה אחת!, אנחנו חיים במציאות מעוותת ולא בתורה שבעלפה . מה שאני רוצה זה חיים נורמליים – מילים: שרון הולצמן

M e n s R e a

New member
וזה בדיוק מה שאמרתי

"בעד שלושת אלפים דולר, קשרים טובים, תן לי ואתן לך, טובות הנאה, ניתן להכניס כל סינגל, כל ביקורת סינגל, לכל תחנת רדיו ולכל פורטל." כך נטען שאמר מישהו שמבין במוסיקה. וזה לא מפתיע אף אחד. רק שזה עדיין לא מצדיק את האלימות של שרון הולצמן. מה גם שאותו שרון הולצמן בעצמו מושמע בכל פורטל ופלייליסט. אז מה הוא מתפלא שצריך לשחד אנשים בשביל זה?

M e n s R e a

New member
ולא בדיוק הבנתי מה גאון בשרון הולצמן

הוא אולי כותב שירים יפים (ענין של טעם) אבל מכאן ועד לראות בו גאון-המרחק רחוק.

יניבל1

New member
בזה אני מסכים איתך

הוא בחור מאד כישרוני הולצמן והאלבום הראשון שלו היה אפילו די טוב, אבל הוא לא הוציא שום אלבום שנחשב ל"גדול" כלומר אלבום שגם עוד 10-20-30 שנה ידברו עליו , אין שום דבר מהפכני בשירים שלו, אלו בסך הכל שירי אמצע הדרך טובים מצדי שני , הוא נשמע יותר טוב ממרבית האנשים בארץ שמנסים לעשות מוזיקה

dsol

New member
ברמת העירון נמאס לי מהשירשורים האלו_../images/Emo189.gif

על שרון הולצמן.. הכל כבר נאמר מי שרוצה להמשיך ולדון בזה מוזמן להגיב לנושא הראשי אבל די לפתוח על זה הודעות... אני משרשר את זה ואת כל שאר ההודעות להודעה אחת ראשית וזהו

אתה צודק ,לא ראיתי את השרשור

אבל תגובתה של מנהלת הפורום לא ראוייה, לא אחראית,ואף פוגעת . לעומת זאת תגובתך הולמת ואני מכבד אותה

למעלה